Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Wrecz przeciwnie, juz w przyszlym miesiacu dowie sie o jej istnieniu.

Gość gość
Pewnie dlatego nakręcili te Kulisy o tym dziecku, jak to oni tam o o niegodbają, żeby oglądaczy uspokoić..Też uważam, że zdecydowanie tym razem przegieli. Co z tego, że faktycznie ten chłopczyk jest bardzo fajny i naturalny na planie, ale to jednak maluch. A ten durny wątek z jego porwaniem oceniam, że rozum im tam całkiem odjęło. Żadna kasa nie jest warta, żeby takiego malucha narażać na taki niepotrzebny stres. Dla mnie rodzice tego chłopczyka mają coś nie tak z głową...

Gość gość
Te watki kryminalne z udzialem Marcina sa okropne nke da sie patrzec na to juz.

Gość gość
moze coś przegapiłam to powiedzcie mi, ostatnio ula i ewa były gdzies w teatrze i szukały matki janka, ale z kad one miały jakieś namiary przeciez nie było nic ze ta i ta kobieta moze byc jego matka, a one nagle wpadają na jakis trop, wczesniej było tylko ze jakas kobieta go pzrzuciła i nic o niej nie wiedza a tu nagle one we 2 wpadają ana trop, czy moze ula była wczesniej

Gość gość
Mnie strasznie działa na nerwy Julka i te jej miny kota s********o na pustyni..Widać, że Mroczek tylko by skinął palcem, a ta od razu nogi mu rozłoży. Szkoda tylko tego policjanta, który się w niej podkochuje.

Gość gość
Julka jest bardzo ładną dziewczyna, a ja tam ją lubie

Gość gość
Ma piękne gęste włosy, oczy i uśmiech.:)

Gość gość
tak myślę czemu Szymkowi nie zostawili prawdziwego imienia w serialu tez mógł miec na imię Stasiu, bo tak to dziecko moze byc rozkojarzone tu mówią SZymek a domu Staś, choć szyek gra super ma dar do grania, tak mu to naturalnie wychodzi, tak mały ale wszystko zagra, do Marcina mówi tata, no przesłodki dzieciak

Gość gość
Szymek jest pocieszny :) bardzo uroczy dzieciaczek.

Gość gość
Staś jest o rok starszy od swojego bohatera, może już zaczyna powoli rozumieć, że w "zabawie" jest Szymkiem, a naprawdę Stasiem?

Gość gość
Iza to kretynka jak ta kobieta może być kuratorem skoro wierzy facetowi co oskarżył Marcina o morderstwo niestety nadal jest z tym gnojem Arturem czyli pewno Marcin się dowie gdy ten Artur już uzna Majkę za swoje dziecko. A Ruda i Jacek to na długo jak myślicie?

Gość gość
Dzieciak owszem fajny, ale ten cały wątek z tą szurniętą pseudo dziennikarką i tym porwaniem małego jest po prostu do d...y. Całe te tabuny pojawiąjących się znikąd postaci, też są do bani. Tu jakiś podstarzały tatusiek tego Janka i jego macochą, zarówno młodsza od niego i rudej Ulki. W Grabinie siostrzenica Kisielowej, nie wspominając już tego napakowanego osiłka, okropnie wyglądajacego o facjacie bandziora Andrzejka i tej kretynki Marzenki. To co teraz pokazują, nijak nie przypomina dawnego Mjm.

Gość gość
Mnie ten Roznerski wcale nie przekonuje, cały czas rzeczywiście patrzy spode łba i gra z półotwartą gębą. Zrobili z niego wielkiego gwiazdora, tak jak z Kurdej-Szatan. A facet epatuje tylko swoją sprawnością fizyczną i napakowanymi mięśniami. Mnie to ciągłe pokazywanie boksu to już wkurza, kurde, co to, wszyscy nagle uprawiają tą durną dyscyplinę w PL..Nie ma innych.

Gość gość
Mężczyzna może oficjalnie adoptować dziecko swojej partnerki dopiero gdy się z nią ożeni.

Gość gość
Tak dowie sie o istnieniu mai ale papiery ze to corka artuta zostana podpisane

Gość gość
Gdy facet jest przy dziecku od narodzin to wystarczy że uzna.

Gość gość
Do 16:05 na fanpagu Agnieszka i Tomek podają w komentarzu admini co się może dalej zdarzyć

Gość gość
Oj,oj,jak ja bym chciala miec takich przyjaciol jak ma Asiulka... Pudla do piwnicy wyniosa,mieszkanie wynajma,do Francji na wlasny koszt zawiaza i jeszcze mieszkanie oplaca.......... Gdzie sa tacy przyjaciele? Dajcie namiar!

Gość gość
Iza oddała córkę cynicznemu draniu który zniszczył życie jej matce inteligentne posunięcie

Gość gość
Ja czytałam że Mucha ma być największą gwiazdą tego gniota po Kurdej-Szatan i Roznerskim nie mają lepszych aktorów obecnie trwa głosowanie na głównym z kim ma być Ruda czy z Marcinem czy Jackiem

Gość gość
Większość jest za Jackiem i słusznie, z Marcinem to by niesmaczne było, oni wyglądają jak syn z matką.

Gość gość
Marcin jest kuzynem Helenki i to dosłownie jest niemoralne a słyszałam że ma Gosia wrócić i Jacek ma się kiwać między jedną a drugą

Gość gość
Przecież Jacek Gosi nie zna.

Gość gość
pierwsze slysze o Gosi przeciez Rozner mowil ze nie ma Gosi

Gość gość
jakby wrocila to Asia pojdzie do kąta Gosia odbierze syna

Gość gość
Ktoś bredzi,więc nie ma po co "bić piany"....Nawet jakby wróciła,to co ona może?

Gość gość
Faktycznie w lajkach i komentarzach wygrywa Jacek ale znając scenarzystów pokochali Agę jako ta trzecia w związku więc pewnie dadza jej zakochać się w nim a pojawi się ta druga i Jacek ja zostawi a ona będzie ta druga doklejona jako ciotka klotka do nich Roznerski mówił tylko o Kurdej-Szatan Kalskiej i Walach oraz Pawłowskiej że z nimi gra

Gość gość
w komentarzach Jacka nie chca tylko w lajkach raczej mowia ze ciapowaty natomiast sielanki miedzy Aga i Jackiem dlugiej na pewno nie bedzie

Gość gość
Wielkie mi "ciapowaty" jak się tak dorobił. "Ciapa" to się raczej mówi o niezaradnych życiowo.

Gość gość
W komentarzach też wygrywa ale znając scenarzystów które uwielbiają Ruda to ona całe życie będzie wzdychać do Tomka szkoda że go odrzuciła ale zobaczymy pewnie pojawi się nowa postać a Roznerski mówił że jest nudny ustabilizowany związek Marcina więc wątpię że go ustabilizują bo aktor tego nie chce