Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Była chora na serce.

Gość gość
Czy Wojtek w USA też tak sterował Aśką? Ta dziewczyna nie ma swojego życia tylko całe życie swoje poświęciła Wojtkowi

Gość gość
Bo go kocha jak własne dziecko.

Gość gość
Steruje? Wojtek to dziecko który został przez życie okrutnie potraktowany najpierw matka wywiozła go do USA stracił kontakt z ojcem i siostra potem matka wstąpiła do sekty gdyby nie ta niania to mały by nie żył bo sekta chciała go zabić potem umarł mu ojciec

Gość gość
Maja nie była chora na serce tylko miała przepuklinę na kręgosłupie wykryto to w ciązy. Operacja była za granicą. Ale takie operacje robi się juz w Polsce parę osrodków to wykonuje. I robi się operacje na płodzie .

Gość gość
Ciachorowski od początku mówił że miał wpisane w scenariuszu że to podły i wyrachowany człowiek ten jego bohater. On się nie zmieni nigdy .

Gość gość
Przypomniało mi się coś. Całkiem niedawno był poruszany doktorat Piotrka. Tak z czystej ciekawości, czy osoby, które robią doktorat, nie muszą mieć obowiązkowych zajęć na uczelni ze studentami? Coś kiedyś takiego obiło mi się o uszy, ale nie wiem czy to prawda, czy nie.

Gość gość
było coś takiego jak piotrek nie dawał sobie rady z czasem , ni e wyrabiał się , i nawet nie poszedł na jakieś spotkanie z panią promotor to zrezygnował z doktoratu , był moment kiedy rozmawiali o tym z kingą ze rezygnuje ze chce miec wiecej czasu dla rodziny

Gość gość
olga już nigdy nie wróci? córka Góreckiego

Gość gość
Też jestem ciekawa, co stanie się z Radkiem, Olgą i Agnieszką, kiedy Kinga zajdzie w ciążę i zajmie się rodziną. Czy przepisze ten interes na kogoś innego, czy, w ogóle, zakończą ten wątek w sposób "zawieszenia", że nikt nie będzie wiedział, co się stało z resztą ekipy. Jan, kiedy tam pracował, to zdążył załatwić wszystkie swoje sprawy, poukładać tu w Polsce i wyjechać, biorąc winę na siebie za nieumyślne spowodowanie śmierci przez kobietę, w której się zakochał, a która też tam pracowała (zapomniałam jej imienia). I Taro też już nie ma, a podobały mi się wątki z nim.

Gość gość
Ach, już wiem, to była Sylwia!

Gość gość
Janek był super, wielki szef bistro.

Gość gość
Radek odszedł bo Tomek Włosek zrezygnował z roli a Olgę czyli Kasię Grabowską wyrzucili przez aktora, który grał Radka. tak samo jak kiedyś z serialowym Łagodą aktora wyrzucili przez Koroniewską bo przecież w pierwszej wersji to Gośka miała umrzeć a nie Łagoda a Aga i Teresa chyba znikną z serialu niedługo

Gość gość
Nie znikną, bo Teresa wpadnie Wernerowi w oko. A Janek nie wziął na siebie winy za przestępstwo popełnione przez Sylwię, tylko pomógł jej uciec za granicę.

Gość gość
A Andrzej nie pamięta o swoim nieślubnym synu, którego grał syn ostalowskiej?

Gość gość
Mnie zawsze dziwilo to, ze Andrzej tak teskni za Ania, ktora tak naprawde nie jest jego corka, a nie szukal nigdy kontaktu ze swoimi biologicznym synem. Nawet o nim nie wspominal.

Gość gość
Syn Ostałowskiej gra w Pierwszej miłości, to już duży chłop.:)

Gość gość
A ja rozumiem że Andrzej nie chce mieszać chłopakowi w głowie; on ma innego ojca - to mąż jego matki w końcu go wychowuje i kocha. W papierach to ON jest ojcem i Andrzej nie ma do chłopaka żadnych praw.

Gość gość
psychofanka z 12.16 . znów knuje i wmawia nam że Aga zniknie z serialu.

Gość gość
Jej chodziło o Agę-córkę Teresy!

Gość gość
gość wczoraj Andrzejowi juz ta tesknota przeszla , ma nowa znajde , tego okularnika

Gość gość
Olek zawsze gra jedną miną, aktor w innych rolach jest taki sami,w Koronie Królów jest bardzo chudy, ma takie wystające kości policzkowe.

Gość gość
Bo tam gra mnicha, a mnisi raczej się nie obżerali.

Gość gość
Jakiś czas temu była tutaj mowa o Janku, a tu - zaskoczenie! Występował w dzisiejszym odcinku "Kocham Cię, Polsko!". : - ) Lubię poczucie humoru pana Lenartowicza. : - )

Gość gość
Mnie osobiście nudzi wątek Marcina Izy i Artura. Mogliby wymyślić coś nowego bo to staje się nudne.

Gość gość
szkoda że już nie emitują rano starych odcinków" M jak miłość"-można było sobie przypomnieć początki... Co do Marcina-obudził się bo zobaczył Izę i Artura z wózkiem i zaczęło coś mu świtać-ale wcześniej miał Izę gdzieś-szukał wrażeń z innymi kobietami i teraz nagle dobry tatuś-przecież Iza wielokrotnie szukała z nim kontaktu w końcu wróciła do Artura-choć cały czas kochała Marcina...i będą ten wątek nie wiadomo jak długo ciągnąć... Ciekawi mnie czy Kisielowa długo będzie mieszkać u Barbary...czy odzyska pieniądze i się wyprowadzi od nich... w ogóle to dziwi mnie że Jacek tak zakochany w Asi nagle zakochuje się w Adze przecież jak Tomek umarł mógł powalczyć o Asię ale się szybko odkochał w niej... Szkoda ze jak jedna osoba odchodzi z serialu to inne też zostaja odsunietę na boczny tor-chodzi tu m.in o wątek Olgi i jej ojca -też zniknęli bo zniknął Radek...

Gość gość
Iza to tak szukala kontaktu z Marcinem , zeby go nie znalesc

Gość gość
jakimi niby kobietami Marcin sie zajmował , po izie dopiero jest teraz niby z ania, wytłumacz jakimi zajmował się kobietami, cały czas piszecie o Marcinie ze ma ciągle nowe kobiety niby jakie, była Kaśka Iza i niby Ania, niby zarywał do Agi ale przciez nic z tego nie było, i niby ta dużo starsza od niego ale w filmie to oni już byli pokazani po rozstaniu ze właśnie jak Marcin zjawił sie u Tomka to 3 na powaznie już kobiety to tak dużo w zyciu dorosłego faceta -oprócz napisanego listu to nijak iza nie próbowała mu powiedziec o ciązy, jak gdzies sie spotykali czy rozmawiali to ona tylko mówiła-TYLE MASZ MI DO POWIEDZENIA, , co marcin to jasnowidz że miał wiedziec o co jej chodzi -Marcin jest wspaniałym ojcem dla Szymka bardzo go kocha i na pewno bedzie wspanałym ojcem dla MAI, nie widział nic o niej a teraz wie to dlaczego ma nie walczyc skoro wszystko sie spiep/rzyło przez intrygi Artura