Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Wątek Wernera i Anki to porażka. Tak jak ten facet. Typowy pies.

Gość gość
Mnie odrzuca od początku ten wątek są jakby z braku laku ona na początku nie chciała mieć nic wspólnego z nim on desperacko się narzucał Ance a potem jak Marek wybrał Ewę to Anka aby nie być samotna to się z nim związała

Gość gość
Biologiczni rodzice Zosi byli przyjaciolmi Tomka; po ich smierci Tomek i Gosia ja adoptowali (tzw. Adopcja ze wskazaniem), wiec prawnie Zosia JEST CORKA TOMKA.

Gość gość
Zośka jest już dorosła-studiuje chyba.Dobrze,że nie ma wątków z nią i jej nie pokazują,bo to miernota!1000 x wolę Baśkę i Wojtka pod względem gry.

Gość gość
Zosia była córką przyjaciół Rudej i Tomka Wojtka i Haliny Warkomolskich po śmierci jej matki on ją adoptował a Gosia pomogła mu się nim zająć Goska nie adoptowała Zośki a Wojciech ma imię po ojcu Zośki

Gość gość
Jeżeli ten kto chce adoptować dziecko, pozostaje w związku małżeńskim, to adoptuje je też jego współmałżonek; nie może być tak, że jedno jest prawnie rodzicem osieroconego dziecka, a drugie nie.

Gość gość
Zosia jest teraz w klasie maturalnej, a jej biologicznymi rodzicami byli Wojciech Warakomski i jego żona Halina z domu Matuszewska.

Gość gość
Na całe szczęście,ze już jej nie pokazują.Może pójdzie na studia albo będzie robić karierę celebrytki jak Wróblewska.

Gość gość
W Agencie mnie wkurzała za to pozytywnie zaskoczył mnie Ciachorowski a w oczach prawa to Wojtek jest sierota bo nie mówili że Aśka ich adoptowała.

Gość gość
A mnie właśnie Julka w Agencie bardzo pozytywnie zaskoczyła, uprzejma, koleżeńska i sympatyczna dziewczyna. Wcześniej miałam ją za zarozumiałą gwiazdkę, a tu takie zdziwienie, że to normalna w sumie dziewczyna ;)

Gość gość
Zuzia będzie miała chłopaka, młody aktor gra w Drugiej szansie, Lenie Barskiej.

Gość gość
W M jak Miłość nie ma żadnej Zuzi.

Gość gość
Pewnie chodziło o Zosię nie Zuzię Zuzia była córką tych nawiedzonych sąsiadów Zduńskich tej baby Co truła męża w ramach zemsty za śmierć syna LUBIŃSCY to byli ich córka była Zuzia. A Julia jest sterowana przez swoją matkę tak to jest jak rodzice swoje chore ambicję przelewają na dzieci

Gość gość
Miały być Bsz, sory za pomyłkę, zdarza się.

Gość gość
Mi też się podoba Ciachorowski w agencie...w ogóle uwazam że spoko z niego aktor a tutaj fajnie gra psychopatę.Wole go od wszędobylskiego Marcinka...tak tak zaraz mnie fanki Marcinka zakrzyczą:P Natomiast denerwuje mnie Kisielowa-przekoloryzowana jej postać,wiem że specjalnie ale słabo to wygląda nudne te wątki z nią-starsza kobieta a w głowie ma fiu-bździu...szkoda jedynie że jak żył Kisiel to razem nie grali..tylko zawsze mówili o niej a żadnej sceny razem nie zagrali.

Gość gość
no chronologia dzisiejszego odcinka powala:Aga czyta sms-a,"bedziesz następna"-z datą 23 grudnia-który jest sprzed kilku dni..a Paweł odbiera sms-a od Kaliny z datą 22 grudnia....

Gość gość
Dlaczego Agnieszka Olszewska ze swoim konkubentem jedli kolację bez dziecka? Samo wczesniej zjadlo i poszlo spac ?? Dziwne to to.

Gość gość
Helena ma dwa lata po za tym nie pokazano że jeśli po za tym mam wrażenie że niedługo rozwala ich " związek" Jacek zwierza się Asce z problemów z Agnieszką Tomek robił to samo i się skończyło że zakochali się w sobie chyba że dadza jej nowego faceta

Gość gość
Paweł ma naprawdę pod górkę, żeby nie napisać - górę, w swoim życiu. Jak nie ten, prawie 20 tysięczny, dług, to jeszcze - kolejne - ponad 40 tysięcy za brak ubezpieczenia, koszty leczenia w szpitalu. W pewnym momencie już myślałam, że, na dokładkę, zadzwoni do niego jeszcze Basia, chwaląc się, co tam u niej i jej brata, ech. Ale dobrze, że ma wsparcie w rodzinie i Magdzie; że chcą mu pomóc ze szczerego serca. Mikołaj dziś zabłysnął przy wszystkich z tym znalezieniem prezentów, hehehe. Joanna i Wojtuś mają "ciekawe" sąsiedztwo. O ile ta Oksana, jak dobrze zapamiętałam, wydaje się w porządku, to ten, co przyszedł ją przeprosić - już niezbyt. A i sam Michał jest bardzo tajemniczy, wieloznaczny. I jeszcze ta informacja o broni, którą trzyma w domu. Agnieszka i jej współpracowniczka też wpadły w spore kłopoty. Dobrze, że jest przy Olszewskiej Jacek i ochrona. A Karolina jest naprawdę przebiegłą i podłą intrygantką. Widać, że Andrzeja męczy ta cała sytuacja z nią, mimo, iż stara się zachować dobrą minę do złej gry.

Gość gość
Pawła nie mógł kiedyś wybaczyć Magdzie fikcyjnego ślubu z Sasza a teraz sam zrobi to samo. Przewrotnie to życie. Pewnie gdyby wtedy z nią nie zerwał mógłbym mieć szczęśliwa rodzinę.

Gość gość
Agnieszka powiedziala ze idzie po Helenke do Jacka i zjedza kolacje. pewnie mala spala

Gość gość
21:32 też zwróciłam uwagę na to, beznaniejnie, że nie dbają już o żadne szczegóły :/ i mało tego, bo pod koniec odcinka na telefonie znów była sobota 23.12

Gość gość
Michał okaże się dobrym człowiekiem popularnym pisarzem w 1373 to wyjdzie gdy policjanci przyjadą do niego Asi będzie głupio że posądzała go o złe zamiary tylko ma podejrzanych konsultantów Agnieszka dobrze że ma faceta ale znając życie Scenarzyści jej go zabiorą jak zabrali jej Tomka Magda i Paweł może jeszcze będą razem kto wie a jeżeli chodzi o czas to jedne watki kręcą wcześniej inne później

Gość gość
Tez denerwuje mnie ta niedbalosc o detale. Dobrze zauwazylyscie: dopiero co Aga odebrala smsa ''bedziesz nastepna'' z data 23.12, malo tego- byla tam godzina po 23 w nocy, a wiec ''nazajutrz'' powinna byc juz Wigilia. Tymczasem w emce dopiero trwaja przygotowania do swiat, ubieraja choinki, tak jak wczoraj Marek z Ewa. To sie kupy nie trzyma... I Aga od tego czasu zalatwila sobie juz ochrone... Masakra.

Gość gość
Agnieszka ochronę dostała z urzędu nic nie musiała sobie załatwić. Ale ten czas to faktycznie dziwny jestem ciekawa czy oni (aktorzy i ekipa) pracowali na planie w sobotę przed Wigilia czy nakręcali te sceny po Nowym Roku a w tel. ustawili im datę 23.12

Gość gość
Dlaczego Magda z taką kpiną potraktowała propozycję Andrzeja ze studiami? Dlaczego nie mogłaby ich skończyć, jest jeszcze młoda, ma kasę (no dobra, Andrzej ma), matka z Wojtkiem pomogłaby w opiece nad Maćkiem, co ona, do końca życia chce być sekretarką? Dziwne.

Gość gość
Ojejku, może po prostu nie chce jej się już uczyć. Jestem w jej wieku i nie wyobrażam sobie teraz powrotu do książek, z lenistwa zwykłego :P Ale znając życie ona wróci na studia i będzie najlepsza na roku ;) A tak poza tym to praca sekretarki jest jakaś hańbiąca czy co? Nie namęczy się, nie ubrudzi, ma kontakt z ludźmi i pewnie nieźle zarabia. Ja nie widzę minusów.

Gość gość
z pracą to i tak się Magdzie udało. Bez studiów mogła gorzej trafić. A tak jeszcze mecenasa poznała.

Gość gość
"matka z Wojtkiem" X Ściślej rzecz ujmując: ojciec z Krysią; to Wojtek jest jej rodzicem, a jej matka już od ładnych kilku lat nie żyje.