Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
A ja współczuję Ciachorowskiemu.. Teraz facet już nie będzie miał spokoju a jak jego bohater pobije Izę to aktor ma przesrane u widzów..

Gość gość
artur wcale mogl nie pobic xd

Gość gość
Pan Tomasz powiedział że kręcili w wtorek 1390 więc ten odcinek będzie w październiku

Gość gość
Iza przede wszystkim musi znaleźć w sobie siłę żeby mu się przeciwstawić i uciec to nie jest proste bo ona jest uzależniona od niego dodatkowo trzyma ja w garści bo jak się odejdzie to on ją oskarży o maltretowanie dziecka zresztą on ma tyle ''grzechow" na sumieniu że nie chce myśleć ile lat dostanie jak udowodni mu się wszystkie przestępstwa a najgorsze jest to że Iza straci prawo do wykonywania zawodu gdy wyjdzie że poświadczyła kłamstwo w sprawie ojcostwa Maji

Gość gość
Te sceny kręcili w środę 25.04 a Ciachorowski uczył się tekstu w wtorek o tym pisał na Instagramie. I odpisał że uczy się tekstu do 1390.. więc jeszcze długo nas będą tym wątkiem katować boję się że cały przyszly sezon

Gość gość
Pojawi się nowy kelner w bistro, jest zdolny, uczynny, Kinga będzie z niego zadowolona, przeszedł wspaniale test i przyjmie go do pracy, Agnieszka mogłaby mieć chłopaka. Kinga będzie w ciąży za kilka odcinków, podaruje koszulkę Piotrowi z napisem Zostanę ojcem, mogłaby mieć bliźniaki, niech mają na imię Michał i Krzysztof. Katia fikcyjna żona Pawła uciekła przed swoim gruzińskim narzeczonym, pewnie to będzie gangster, znowu łubudu.

Gość gość
Syn Marka będzie zazdrosny o nauczycielkę i napisze do Ewy anonim donoszący o romansie tatusia....

Gość gość
A mnie intryguje wątek Izy kobieta pracuje w pomocy społecznej miała do czynienia z przemocą w swej pracy a sama nie potrafi sobie z swoim katem poradzić ciekawie to poprowadzili

Gość gość
Mnie Iza wcale nie intryguje. Amen!

Gość gość
O matko, a co może intrygowac w tak beznadziejnej postaci, jak Iza?? Dorównuje jej jedynie tragiczna od zawsze Teresa.

Gość gość
Ten wątek Izy i Marcina warszawskiego Casanovy ciągnie się już za długo i przez to stał się nużący, po prostu nudny. I nie zanosi się, żeby kiedykolwiek się miał skończyć.

Gość gość
Co postać kobieca w tym serialu, to albo idiotka, albo jakaś nawiedzona psycholka, albo ofiara losu. Te scenarzystki widocznie muszą bardzo nie lubić kobiet, że robią z nich takie porąbane postacie.

Gość gość
Iza będzie miała 40 parę lat to będzie taka sama jak Teresa. Idiotka trzeba wiedzieć kiedy dumę do kieszeni schować nawet wprost o dziecku nie potrafila powiedzieć . Poszła do wroga jak nie miała skąd kasy wziąć to powinna wziąć kredyt . Teraz się nie uwolni nigdy od Artura bo on uratował Majkę przed kalectwem. Gdy była z Marcinem to ciągle fochy strzelała albo duch Kasi jej przeszkadzał albo coś innego. Swoją drogą to Marcin tez nie lepszy od niej Casanova i hipokryta oni z Iza są siebie warci

Gość gość
a dla mnie watek Izy i Marcina jest bardzo ciekawy

Gość gość
Iza młodsza koleżanka Teresy dwadzieścia lat młodsza.. duma i głupota to jej drugie imię

Gość gość
Są zdjęcia z planu i nadal Marcin opiekuje się Majka ale nie ma Izy z nimi . Jestem ciekawa jak to odkręca Scenarzyści a mogło być tak pięknie piękna pani kurator która kocha Szymona teraz mieliby Maję a Scenarzyści to rozwalili.przeciez nawet nie trzeba wiele żeby wyszło że Majka nie jest córką Marcina bd chora i już wyjdzie kłamstwo Izy i Artura . Iza straci pracę i będzie przestępca

Gość gość
dla mnie watek izy i marcina jest ciekawy i intrygujący , bardzo mnie wciagnął, przynajmniej coś sie dzieje, a nie jest tak przewidywalny jak większośc wątków w serialu, ciekawa jestem jak sie to potoczy

Gość gość
Jezu rozumiem ze mozna tu rozmawiac o wszystkich i o wszystkim ale kurcze czy trzeba ciagle pisac o Izie. Ktos ma fioła w głowie.

Gość gość
Sama też piszesz o Izie,więc pisz na inny temat.To już tak jest,że komentarze są na bieżąco.Przedtem opluwały się fanki Agnieszki i Asi,a teraz na tapecie jest Iza.

Gość gość
Ten wątek playboya Marcina w pakiecie z Izą ciągnie się jak smród po gaciach i końca tego nie widać. Jest po prostu nurzący i tyle. Poza tym, to te ich kryminalne, sensacyjne wymysły prawie w każdym wątku, to też już z nimi przeginają. To co teraz pokazuję, to nijak się ma do tego, co było kiedyś na samym początku. To tylko jakieś popłuczyny zostały.

Gość gość
Nigdy Marcin mnie nie pociągał, ale wczoraj wyglądał mega seksownie, z chęcią bym mu się dała wykorzystać!

Gość gość
Kryminalne wątki są zrozumiałe, bo w końcu Tomek był policjantem, Janek nim jest, a Agnieszka prokuratorem, ale rzeczywiście trochę już tego za dużo. Zwłaszcza Marcin miał masę przygód, a kto w normalnym życiu co chwilę ma takie przeżycia? Do tego ile on kobiet przeleciał - jakieś sponsorki, Agnieszka, Kasia, Eryka, Iza, Ania...

Gość gość
Wątek Agnieszki i Aśki jest skończony ona jest z Jackiem ona (Aśka) może będzie z Michałem. Wątek Iza Marcin Artur jest najgorętszy i nie ma dobrego rozwiązania..

Gość gość
Scenarzystkom widocznie pomyliły się seriale, powinny pisać wątki do Ojca Mateusza i/lub Komisarza Alexa..Wg mnie od dawna grubo przesadzają z tymi pseudokryminalnymi "pomysłami". Tej tytułowej miłości to nie jest zbyt wiele, a raczej jest to M jak Maltretowanie widzów absurdami. A serial coraz bardziej jest oderwany od jakiekolwiek rzeczywistości. Dopóki Łepkowska miała wpływ na scenariusz, to był na jakimś przyzwoitym poziomie, teraz to już równia pochyła.

Gość gość
One Ci nie napisza dobrego watku kryminalnego Komisarz Alex takie watki ma. One sa za cienkie aby pisac takie kryminaly. Moglby akurat czerpac z tego serialu i choc troche sie podszkolic. Przynajmniej tam komisarze sprawy rozwiazuja a w mjm prawo jest be! trzeba wszystko robic bez prawa.

Gość gość
No fakt, tutaj wszystkie te ich kryminalne wymysły kończą się wręcz parodią z prawa. Właściwie to pokazują widzom, że w PL prawo w ogóle nie istnieje i każdy może robić co chce. Wszystkich można przekupić. może o to im chodzi...

Gość gość
Niech te baby co piszą scenariusz poczytają sobie co ludzie myślą o ich pomysłach na wątki kryminalne!!? zauważyliście że zatrudnili faceta c pisał scenariusz do Singielki piszę w emce teraz?

Gość gość
nie nie zauwazylam a jak ten facet nazywa sie?

Gość gość
Oni niczego nie czytają, żadnych opinii, a widzów od dawna mają wiecie gdzie. Liczy się tylko oglądalność, a tą mają jeszcze dość dużą. Pośród moich znajomych i rodziny to już mało kto te bzdury ogląda. Ja tam ograniczam się do czytania streszczeń i ewentualnie tego, co piszą ludziska na forach.

Gość gość
Odzywajcie ojciec Olgi juz zabujany w Tereni - czyli od razu trafił Sie zagubionej gąsce facet z klasa i kasa;) Yyyy Katia zapewne ma zostać deportowana, ciekawa jestem skąd zatem bidula ma taka kase, ze za pieniadze za fikcyjne małżeństwo Paweł byłby w stanie spłacic wszystkie długi:D