Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Sranka a nie kochanka

Gość gość
Jak Marka w coś w pakują, to będzie kolejną głupota scenarzystów, bo po pierwsze Ewa to fajna babka i pasują do siebie, po drugie romans już miał, a po trzecie to chyba wielu widzów ma już dosyć tych ekscesow lozkowych, zdrad i wątków kryminalnych

Gość gość
Sylwia go kochała (jak każda, bo to zaiscie wzór mężczyzny i amant pierwsza klasa), a on ja jedynie bzykal, potem niby mieli stworzyć rodzinę, ale leciał na każde zawołanie Magdy, a Sylwia się tym wkurzala, potem poronila i ich drogi się rozeszły.

Gość gość
Gdyby opierać się na tym, co pokazują w tym serialu, to w PL coś takiego jak normalna rodzina praktycznie nie istnieje, a raczej jest jakimś odchyleniem, a nawet patologią...Dzieciaki wychowywane są głównie w rozbitych rodzinach, mają po kilku przyszywanych wujków lub ciotek, a właściwie to chowają się same.. A tak w ogóle, to one są tam tylko po to, żeby za dużo nie przeszkadzać rodzicom w ich licznych romansach.

Gość gość
To fakt, ale na przestrzeni lat widać jak bardzo się to zmieniło, jak upadły zasady moralne, jak bardzo nie liczy się rodzina, a głównie popęd seksualny. Kiedyś to był serial właśnie o rodzinie, wieziach,przyjaźni itp. A teraz to brak słów

Gość gość
Z tymi wątkami kryminalnymi to już nie mają umiaru, ze zdradami również, tylko te drugie od początku tam pokazywali. Ale to co teraz nam serwują to już gruno przesadzili. Najgorsze jest to, że dużej liczbie widzów ten wątek Iza&Marcin&psychopata Artur się podoba..Mnie nie, bo kiedy przeczytam w opisach, że będzie kolejny odc z nimi, to nie oglądam, mam tego już dość. Niestety, końca tego idiotycznego już obecnie wątku nie widać i się na to nie zanosi.

Gość gość
No tak, ale co mają zrobić scenarzyści, jeśli kolejni aktorzy odchodzą? Przykładowo Marta: Jacek (Robert Gonera) zrezygnował, zaś Norbert autentycznie umarł. Ok, z Andrzejem mogli ją zostawić, ale ona teraz wygląda na 20 lat starszą od niego i jakoś to nie pasuje. Marysi mąż Krzysztof (Cezary Morawski) też zrezygnował, choć w tym przypadku romans był już jakoś w pierwszych odcinkach. Połączyli ją z Arturem, ale potem ona odeszła z serialu a on się jakoś pojawiła i znikał, aż w końcu uwikłali go w romans.

Gość gość
Owszem żadna kobieta nie zasługuje na bicie ale ta Iza sama sobie jest winna po pierwsze gdyby w 1354 nie Obrażała się jak durna nastolatka tylko wysłuchała Marcina dlaczego nie przyszedł na czas na spotkanie to by było inaczej ona odrzuciła połączenie i pobiegła do USC żeby potwierdzić fałszywe ojcostwo Artura teraz to może sobie podziękować . Artur dał kasę na operację małej ale mogła wysluchac Marcina raz przyślą do niego potem nie próbowała wogole o dziecku powiedzieć tylko wzięła kasę od Artura a Marcin nigdy by jej nie zdradził.

Gość gość
Może dziwna jestem, ale tak się zastanawiam jak wyglądają relacje intymne Izy i Artura. Ona go nie kocha, boi się go. Więc co, zmusza się? A może czegoś takiego w ogóle nie ma? Chora sytuacja

Gość gość
gość dziś Bo ja wiem, czy każda kobieta z którą Paweł był, go kochała? Na pewno nie kochała go ta złodziejka Ewelina, ani dawna szefowa Iza, która z natury nie była monogamistką (Jak powiedział jej mąż: "Ona zdradę ma we krwi"); z Mirką owszem, lubili się nawzajem, ale nie traktowali swego romansu jakoś szczególnie poważnie.

Gość gość
ha, też sie zastanawiałam nad sexem Izy i Artura,jak to u nich wyglada --ciekawe gdzie ten psychol je wiózł

Gość gość
Z tego co dodał Ciachorowski to było nad morzem tylko jakim cudem ona stamtąd uciekła bo niedługo potem Mają zajmował się Marcin a e tamtym tygodniu dodali zdjęcie że ona jest sama na sam z Arturem i Anka ich odnajduje czy jest wspólniczka Artura? A Iza na skraju załamania nerwowego. A i Majki nie ma z Izą,,... A seksu nie wyobrażam sobie jak oni uprawiają ..

Gość gość
Nad morze je wywiózł moment kiedy je wywozi ten odcinek 1377 kręcili 9.02 bo weszłam na Instagram Adriany Kalskiej. A p. Tomek mówi że jego bohater zmieni się w sadystę..

Gość gość
Gosia nie wróci Koroniewska napisała że nigdy nie wróci.

Gość gość
16.10- to może te 2 nie, akurat nie kojarzę, bo nie oglądałam, ale cała reszta wiecznie w niego zapatrzona jak w obrazek i wręcz sikala po majtkach na widok boskiego Pawelka, nawet teraz ta durna Julka- młoda, fajna dziewczyna, zamiast stworzyć zdrowy związek z normalnym facetem, to kompromituje się przed Pawłem, tracąc resztki honoru i jakiejkolwiek dumy

Gość gość
Tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn Wystarczy slowo hakis gest i nagke wiesz czego od zycia chcesz i choc alfabet uczuc znasz litera ta taka niezywkla jest M jak miiiiilosc wiele imion ma m jak miiiiiilosc niepozorna tak m jak miiilosc chodzi droga swa gdy ja mijasz czemy wtedy odwracasz wzrok? Tyn tyn tyn tyn tyn tyn tynnn

Gość gość
Aśka ( grała ja Agnieszka Wiedłocha) też nie powiedziała bym że była w nim zakochana tak bardzo. Z Ala to też był związek rozsadkowy bo Basia bardzo pokochała Pawła to taki związek jak Asi i Tomka . Julia też się poniża przed nim a to fajna dziewczyna

Gość gość
Ale pawel to super facet, szkoda go

Gość gość
A w czym on jest taki super?

Gość gość
Potrafi zajac sie rodzina, odpowiedzialny, dobry. Teraz mu sie posypalo i bladzi

Gość gość
Paweł ma pecha do kobiet

Gość gość
No ma pecha, bo kolejne żony odchodzą z serialu :)

Gość gość
ja Pawła bardzo lubię ,tak ma pecha do kobiet i szuka dalej, -jest odpowiedzialny za rodzinę, nie zdradza, robi wszystko by rodzina była szczęśliwa, zawsze liczy sie ze zdaniem partnerki, potrafi pomagać, przejmuje sie zawsze losem innych,miły sympatyczny, przystojny

Gość gość
Paweł ma to na własne życzenie, od początku zamiast znaleźć sobie normalną dziewczyne, to on lubowal się w ekstremalnych przypadkach, a dziewczyny, z którymi mógł założyć rodzinę i stworzyć dom, olewal więc nie jest mi go szkoda. Do tego ukryty alkoholik- nie pierwszy raz leczył swoje problemy alkoholem. No i nieodpowiedzialny- już mu się zdarzało olewal pracę przez problemy z babami

Gość gość
Ja jestem ciekawa jak Artur załatwił to że Iza jest chora psychicznie i bije małą i rzekomi świadkowie skąd się wezmą?

Gość gość
Dla scenarzystek nic nie jest w PL żadnym problemem...Wystarczy, że "bohater" powie, za ma znajomości i przede wszystkim kasę..

Gość gość
No właśnie a skąd ten Artur ma tyle forsy? Miał kasę na operacje małej, ma na fałszowanie dokumentów, co za pewne tanie nie jest, co miesiąc robi też przelewy do Adamczyka na 3-4 tys. Ja nawet tyle nie zarabiam... Iza jest na macierzyńskim, ale niebawem jej się kończy, a on jej nie pozwoli wrócić do pracy więc będzie miał ją i dziecko na utrzymaniu.

Gość gość
ja tez tak myślałam, ale coś wczesniej było ze Iza miała jakaś depresję, a oni byli ze sobą to może o tym wiedział, może ma jakieś dokumenty od lekarza

Gość gość
o ile pamiętam to na operację Artur sprzedał jakieś udziały w firmie wujka, albo wujek mu pożyczył za odsprzedanie tych dokumentów----cos takiego

Gość gość
Barbara Kurdej-Szatan dodała zdjęcie z Walach wczoraj ale na se piszę że ona Ruda umrze choć aktorki nie powiedziały że Magda odchodzi ale se sugeruje że Agnieszka Olszewska zniknie po wakacjach z M jak jak a Aśka będzie matka Helenki