Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Jak można zdradzić żonę taką jak Ewa? Razem z Markiem tyle przeszli... Mam nadzieję że to żart!

Gość gość
IZA ma być w śpiączce a Artur będzie obwiniał o to Marcina.. a ja lubię Kisielowa to pozytywną postać

Gość gość
coś mi się wydaje,że to Aneta pomoże oczyścić Andrzeja z zarzutów :)

Gość gość
Wydaje mi sie ze Kinga bedzie w ciąży blizniaczej :)

Gość gość
Kto to aneta, co sie stalo izie

Gość gość
Aneta to kochanka Olka a Iza trafi do szpitala w śpiączce pewnie tak ja skatuje mąż.. i dlatego Marcin zaopiekuje się dzieckiem

Gość gość
To juz sie wszystko zrobiło tak odrealnione ze szok....Iza miała mnóstwo możliwości żeby uciec przecież wczesniej ten psychol nie siedział z nią 24h Roznerski jak zwykle ciągle nowe panienki,wystarczy ze go jakas dotknie juz odpływa :D

Gość gość
gość wczoraj coś mi się wydaje,że to Aneta pomoże oczyścić Andrzeja z zarzutów usmiech.gif -----PO CZYM TAK WNIOSKUJESZ

Gość gość
Tez takie odnioslam wrazenie. Aneta pewnie bedzie blefowac do Karoliny, by ta przed nia odkryla, ze ten caly gwalt to jej wymysl. I tez mam wrazenie, ze Kinga bedzie miala blizniaki.

Gość gość
Co do Izy, to fakt watek odrealniony. Ale nie ma sie co zamartwiac w emce cudowne uzdrowienia sa na porzadku dziennym, wiec i ona sie wylize.

Gość gość
Baska będzie miała co robić na Deszczowej z ta gromada wnuków, prawnukow, cudzych podrzutkow

Gość gość
Basia w 1378 wróci do Grabiny więc nie będzie pomagać a ja marzę żeby Artur zapłacił za całe zło to bardzo zły człowiek..

Gość gość
Nie sadze zeby aneta pomogla andrzejowi, w zwiastunie na pytanie olka gdzie byla powiedziala, ze byla zemscic sie na jego bylej zonie wiec chyba chce w ten sposob dokopac magdzie

Gość gość
Czy Cichopek jest naprawde w ciazy? W ostatnim odcinku brzuch jej odstawal i jakos dziwnie grubo wygladala.

Gość gość
O matko, a czy każda musi mieć rozmiar 34 czy 36?

Gość gość
Roznerski był na gali wczoraj i mówił wyraźnie że Marcin będzie samotnym ojcem dwójki swoich dzieci więc nie będzie Izy z tego wynika ani z Anka długo .

Gość gość
Aneta nie powiedziala, ze byla sie zemscic, tylko zrobic niespodzianke jego ( olka) bylej zonie. Ja wnioskuje, ze ona faktycznie pomoze Budzynskiemu i Magdzie, by zyskac w oczach Olka.

Gość gość
Ja też tak zrozumiałam że ona im pomoże mówię o Anetce nie wiem dlaczego ale polubiłam te postać tAk samo jak Artura ( tego od Izki) niby bestia ale lubię tego bohatera.. ciekawe co wymyślili w nowym sezonie

Gość gość
A ja wam mówię że wróci Marta , ze Kolumbi i to ona pomoże Andrzejowi..

Gość gość
gość dziś gość wczoraj coś mi się wydaje,że to Aneta pomoże oczyścić Andrzeja z zarzutów usmiech.gif -----PO CZYM TAK WNIOSKUJESZ Andrzej w kulisach mówił,że pomoc przyjdzie z nieoczekiwanej strony, natomiast w zwiastunie Aneta mówi Olkowi,że przygotowała niespodzianke dla jego żony poza tym na zdjęciu z bistro za rogiem jest Aneta razem z Andrzejem, Kingą, Magdą i resztą zgrai. Kinga w dość zaawansowanej ciąży, podejrzewam, że Aneta zostanie przyjęta do "rodziny" za bohaterskie uratowanie Andrzeja

Gość gość
Ja myślę że Artur zaplanował mistyfikację i on wmówi że Iza umarła a naprawdę ona będzie żyła a ten psychopata będzie ją wykończać np. Narktozywować albo ja zamorduje

Gość gość
To niech ja zamorduje i będzie koniec tych kretynizmow

Gość gość
To nie oglądaj i będziesz mniej toksyczna!

Gość gość
Wiesz co, nie kazdy sika po majtkach na widok roznerskiego, a w serialu są ciekawsze postacie niż on i ta memla iza

Gość gość
O to to! W pełni się zgadzam. Ten wątek z Izą&Marcinem i porąbanym Arturem jest już tak absurdalny i ciągnie się w nieskończoność, że przestałam te absurdy oglądać.. No nie znają, co to umiar te scenarzystki.

Gość gość
Czy Wieczorkowski gra w serialu jeszcze? Wogole go nie widać wogole przerwali ten wątek Walach i Wieczorkowkiego a tak szumnie zapowiadali go.. chyba że Scenarzyści chcą ich rozwalić

Gość gość
Przecież był niedawno

Gość gość
Gdzie był niedawno?

Gość gość
Jak Aga się bała, ze koleś jakiś ja śledzi, a to się okazało, że Wieczorkowki jej ochronę wynajął- może ze 2 tyg temu

Gość gość
Ale te odcinki kręcili zima teraz na najnowszych zdjęciach z planu ich nie ma Walach i Wieczorkowkiego tylko dodali sama Walach i Kurdej-Szatan w poniedziałek może ich rozwalili Scenarzyści..