Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
też lubię Kinię i Piotrka ale wczoraj to ona robiła przegięcia, nikt żaden facet nie zniózłby takiego nacisku, fajnie że odpuściła, -fakt odstąpili pokój /sypialnie Basi a sami mieli spać na materacach w pokoju dzieci, już w tamtym tygodniu zwróciłam uwagę że śpią u siebie - ale ta Kalina to piękna dziewczyna, Katia też jest bardzo ładna, fakt bardzo podobna do Soni policjantki

Gość gość
Z tym domem to w ogóle dziwne, bo po pierwsze z zewnątrz jest duży, wiec wątpię żeby w srodku były faktycznie tylko 2 pokoje na górze, po drugie- kiedyś mieszkało tam tyle osób (Kinga z Piotrkiem, Kuba,Magda chyba miała pokój z Aśka), wiec sypialni jest przynajmniej 3

Gość gość
Widocznie się im ta chałupa na Deszczowej skurczyła..Pewnie sami się już w tym gubią, gdzie i kto z kim tam pomieszkuje.

Gość gość
Tak jak innym, np. Marcinowi albo Tomkowi się rozrosla

Gość gość
Joanna Jarmołowicz grała w serialu tvn Na noże i w pierwszej miłości - leciała na Krystiana.

Gość gość
Co ta Ula widzi w tym kryminaliscie, z wygladu chopek roztropek, przeszlosc sfajdana, ma fajnego faceta i tak se pieprzyc

Gość gość
No jak to co? Przecież już świętego z niego robią, dziecko nie jego, siedzi przez swoją byłą- żenada

Gość gość
Ula w ogóle nie potrafi kłamać,każda mina i spojrzenie ją zdradza.

Gość gość
Ta jego żona była kreowana na biedna żonę co ten brat zostawił ją pastwę losu i gdyby nie Andrzej to by nie mieli z czego żyć a tu taki numer mu wycięła

Gość gość
No cóź, trzeba było tego chłopka-roztropka trochę wybielić..W tym pierdlu to siedział za niewiność..Dobre serce ma ten kryminalista, tej dziennikarce i Szymkowi też pozwolił uciec, taka poczciwina z niego...A to, że brał udział w porwaniu dzieciaka to już tylko taki drobiażdżek..

Gość gość
Marek to zapewne się ucieszy z takiego związku córeczki z kryminalistą...

Gość gość
Jedno warte drugiego, tzn porąbana ta Ulka, jak woli bandziora, to niech tak ma. Na bank będzie miała cikawsze to swoje życie, niż z nudnym gliniarzem..Żeby jeszcze ten facet był jakiś przystojny, przeciętniak i tyle.

Gość gość
Te teksty z dzisiejszego odc. do Budzyna..:" Ma Pan jakieś przedmioty zakazane broń, narkotyki ?" Na ba, na pewno odpowie : -Tak, druga szuflada po lewej..Może z tą bronią to jeszcze bym zrozumiała, niektórzy mają pozwolenie na broń, ale kto sam z siebie przyzna się gliniarzom, że ma w chałupie narkotyki..

Gość gość
Ja powiem tak, Janek jest świetną partią na męża i ojca przystojny odpowiedzialmy nie zdradzi, ale Ulka jest dla niego za młoda. Dlaczego ona nie powie mu ze jest za młoda na ślub? Ostatnio była pokazana data urodzenia Uli i jest rocznikiem 1996. Uważacie że to jest wiek na zakładanie rodziny? Obie z Natalką robione na stare maleńkie, o ile do Natalki to od biedy pasuje i skoro już ma dziecko lepiej dla niego że sie ustatkowała, ale czy Ula musi być taka sama? W ich wieku Kinga z Piotrkiem urządzali zadymy na Łowickiej i mieli studenckie perypetie, nieraz zachowywali sie jak dzieciaki, to były czasy a nie smęty jak teraz, pani poważna bizneswoman ledwo po maturze :P. Nie dziwie sie że jej sie nudzi, w tym wieku jeszcze za wczesnie na nude, to czas na szalenstwa.

Gość gość
Podobni ci bracia... Andrzejek z tym drugim.

Gość gość
Kinga z Piotrkiem wzięli ślub zdecydowanie wcześniej, a nie nudzili się, bo mieli jakieś pomysły na siebie, jedynym pomysłem Ulki jest snucie się po siedlisku.

Gość gość
A Ulka to rzuciła studia? Ona ma jakoś ze 22 lata, nie? Też uważam, że to za mało, by brać ślub, chociaż jak się jest pewnym drugiej osoby, myśli w przyszłości o dzieciach, ma gdzie mieszkać, to czemu nie? Ja miałam niespełna 25 lat, także niewiele więcej. Janek super facet, podoba mi się :) Bartek nie bardzo, nawet z wyglądu niespecjalny. Paweł młody jeszcze facet i ma trzecią żonę. Jeśli Julka mimo wszystko będzie za nim szalała, a wszystko na to wskazuje (są nowe zdjęcia), to jest idiotką taką samą jak Ula. Młoda dziewczyna a interesuje ją dwukrotny rozwodnik, który ma długi, problemy z alkoholem, czasem na głowie nieswoją córkę i teraz trzeci ślub dla kasy. Nie twierdzę, że Paweł to zły chłopak z charakteru, bo zawsze bardzo dbał o rodzinę, no ale...

Gość gość
W czerwcu już nie ma serialu w programie.Bardzo krótki sezon w tym roku,bo inne seriale jeszcze są do 7 i 14.

Gość gość
Moja siostra miała 33 lata ( mniej niż Paweł ) a miała już trzech mężów ciotka Pawła Gośka miała 29 lat mniej niż Paweł a już trzeci raz była mężatka z Ulka to przegięcie już, w następnym odcinku pójdą Do łóżka no a wątek Marii i Artura to już skończyli?

Gość gość
Czy wie ktoś kto wykonuje piosenkę prze której Kinga tańczyła? Cudna jest.

Gość gość
Niestety nie potrafię namierzyć tej piosenki.

Gość gość
Mnie się Bartek podoba. Nie jest klasycznym przystojniakiem, ale ma coś w sobie. Ładne ma oczy. A Janek jest totalnie bez wyrazu. Niby ładny, ale nijaki, mdły.

Gość gość
Niech Natalia wróci i uwiedzie Janka albo Justyna niech się zakręci choć jej szykują romans z Markiem najprawdopodobnie..

Gość gość
Podwieszam się pod pytanie o piosenkę przy której Kinga tańczyła.

Gość gość
Piosenka moze pochodzić ze zbiorów tzw muzyki niezależnej, zbiorów używanych własne do filmów, reklam. Moze byc cieżko ja dorwać. Aaa panna Ula to jest przykład dziewczyny, ktora lubi adrenalinę:P pamiętacie jak jakis stary dziad z Londynu ja szantażował, bo miał jej zdjęcia? Myślałby kto, ze teraz bedzie dazyla do faceta, Któremu mozna zaufać. Ale Ula znowu chce sie wyrwać konwencji. Niemniej - to, ze Bartek wdepnął w lewe towarzystwo i siedzi, to nie znaczy, ze jest zły do szpiku i im sie nie uda:-) Ja tez uważam, ze Bartek na cos w sobie:)

Gość gość
a mnie sie Bartek podoba, przystojny facet, zresztą Janek też jest strasznie przystojny

Gość gość
Podoba się Wam, bo tak to jest zrobione, ze ma się podobać i tyle. I to jest właśnie prawda, ze baby są głupie- nie zainteresuje się taka normalnym porządnym facetem, bo jej nudno z takim, woli bad boya, bo ma "to cos", a potem płacz, ze pije/bije/jest nierobem. Dobrze, ze Ulce zrobiło się nudno, zanim wyszła za Janka, bo potem z tych nudow zostawilaby go samego z dzieckiem, czy dziećmi, a sama poszlaby dalej szukać wrażeń.

Gość gość
15.26 Bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie piosenki, jeżeli jest tak jak piszesz to szkoda wielka ale nie znajdę jej.

Gość gość
A mi się podoba Ciachorowski

Gość gość
Ciachorowski jest przystojny, ale jak dla mnie za niski i ma strasznie krzywe nogi ;) Wygląda na to, że przed nami dwa ostatnie odcinki.