Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Zwykła fascynacja po której zresztą nic nie zostało. Owszem przyjazń, ale nie jakaś słabość jak to niektórzy mają latami po niespełnionej miłości jak było np. w przypadku Tomka i Agnieszki.

Gość gość
ale latał, tak czy siak uganiał się a za innymi nie widac

Gość gość
No bo ona jako jedyna w jego otoczeniu za nim nie latała a to zawsze takich facetów intryguje. Ale miłości tam nie było.

Gość gość
Z Kasią było tak źe jak Kasia mu okazywała uczucia leciała na niego to jej nie chciał. Jak znalazł Erykę i Jankę Kasia się odczepila i go nie chciała to dopiero wtedy zacZęło zależeć na niej. Marcina pociągają kobiety niedostępnw które na niego nie lecą bo on lubi zdobywać Co do Ani to nie macie wraźenia źe ta aktorka ma dziwnie opuchniętą buzię policzki?

Gość gość
nie nie mamy takiego wrażenia Ania jest ładna

Gość gość
Ładna jak chomiczek....

Gość gość
18 lat od emisji 1 odcinka.

Gość gość
wg. mnie Ania jest brzydka

Gość gość
Ania mnie niesamowiscie w*****a. ta dziewczyna nie ma honoru. Jak mozna tak latac za facetem, płaszczyć sie, pchać z nim kiedy on wyrażnie jej mówił ze jej nie chce( np jechac do niemiec do szpitala do Izy). Ładna jest, fajna ale kompletnie nie ma szacunku do samej sobie

Gość gość
Ania grała z Marcinem w filmie Karuzela.:)

Gość gość
Co tam Ania i Marcin. Bosak wraca do M jak miłość.

Gość gość
Serio?

Gość gość
Wg Plotka serio . Mam jednak nadzieję,że to nie plotka bo bardzo lubiłam tamte czasy. Studenci z Marszałkowskiej. Super czasy.

Gość gość
Z tego co można zauważyć na tym forum większość z Was zachwyca się Marcinem. Mi zawsze podobał się Kamil. Wg mnie Bosak jest też lepszym aktorem od Roznerskiego,ale to tylko moje zdanie. Charaktery obu postaci są za to bardzo podobne.

Gość gość
No proste, ze Bosak jest zdecydowanie lepszy od tego adonisa za dyche, przynajmniej ma charakter i wyrazistość, a nie rozdziawiony dziób, to chyba musi być jakis problem zdrowotny roznerskiego, zresztą te wiecznie przymkniete oczy też. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z postaci Kamila następnego idioty

Gość gość
Z tego co pamiętam wysłał kiedyś do Magdy wiadomość z Londynu(?). Ożenił się,ustatkował,dorobił dzieci. Ciekawe czy scenarzyści to pamiętają? Swoją drogą zastanawiam się co skłoniło Bosaka do tej decyzjii?

Gość gość
Jak zwykle pewnie kasa. Nic tak nie skusi aktora, jak jej brak.

Gość gość
To zaręczyny udane, kolacja zjedzona woec Marysia moze sie zbierać a ciężarna synowa i staruszka mama posprzątają i pozbywają bo nie sa wcale zmęczone i plecy nie bolą.

Gość gość
bardzo podobał mi sie wczorajszy odcinek, taki luzny , ten pech z Piotrkiem był zabawny uśmiałam sie, pamiętam że wtedy Kamil mi sie strasznie podobał, ale niby kogo miałby teraz zagrac, nie pamiętam żeby była mowa ze się ożenił i ma dzieci, szkoda mi było wczoraj Pawła chciał pomóc a tu taki pech, Katia jest strasznie dretwa dobrze że jej nie bedzie

Gość gość
Fizycznie przy Roznerskim Bosak jest ohydny. Co do umiejętności aktorskich to według mnie są takie same. Poza tym Bosak nie gra juz w tego typu serialach.Wkurza mnie teraz strasznie ta Agnieszka córka Teresy. Wpieprza się gdzie nie powinna i zna swojego miejsca.

Gość gość
Była mowa że Kamil się ożenił oraz ma syna i córkę (oraz że zrobił karierę w londyńskim City). Katia jeszcze wróci, ucieknie ojcu.

Gość gość
Podobno Kamil ma miec romans z Madzią,chyba chcą kolejny związek rozwalić.. Ciekawe jak dalej poprowadzą wątek Katji i Pawła.

Gość gość
gość dziś ten związek akurat Andrzej sam rozwali - prześpi się z kochanką grana przez Rosati

Gość gość
gość dziś Fizycznie przy Roznerskim Bosak jest ohydny x własnie Bosak jest przystojniejszy - bardziej męski, normalny i przynajmniej nie ma wiecznie zalotnie rozdziawionej gęby jak Marcin :D Marcin jest zbyt "ken-owaty" i ma nogi jak kaczuszka

Gość gość
up

Gość gość
Jeśli to prawda. Andrzejem i rosati to bez sensu

Gość gość
Teraz jest napisane jako końcowa data 9 grudnia 2018.

Gość gość
Bosak to aktor z charyzmą nie to co Rozner. Jak w ogóle można się zachwycać Roznerskim. Nie którzy mają spaczony gust. Liczy się dla nich tylko wygląd. To samo Deląg to dobry aktor nie to co Młynarczyk.

Gość gość
gość dziś Jak to kogo miałby teraz zagrać? Kamila.

Gość gość
Roznerski fakt , rozdziawiona geba i przymruzone oczy , fatalny aktor