Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Była psycholka od Agnieszki teraz jest nowa

Gość gość
no to ciekawe czy naprawdę wróci do serialu czy to tylko plotki? mam na myśli Kamila.

Gość gość
Wróci, wróci. Ciekawe tylko czy z rodziną (tj. żoną i dwójką dzieci) czy sam.

Gość gość
Kamil na pewno wróci sam, koło Andrzeja będzie kręciła się postać grana przez Rosati a Madzia zbliży sie z Kamilem, tak to widzę. Nudny wątek sie szykuje.

Gość gość
Nowy Łukasz trochę podobny do Igora z Na Wspólnej.

Gość gość
Fajny ten nowy Łukasz!! Ten ostatni był taki pizzzzdowaty...

Gość gość
Ku...!!! Jak ta aseksualna Zosia może się podobać temu przystojniakowi?????? No jak???!!!!! Litości scenarzyści!!!!!!!

Gość Tong
Czy tylko mnie wkurza ze Roznerski przeź 90 % swojego tekstu szepcze? Co to ma być "M jak milosc" czy "mów mi szeptem" ? Oszalec mozna

Gość gość
Już dawno pisałam, że dramat z tym jego szeptaniem i przymknietymi oczami (może powinien do okulisty iść). Na sceny Wróblewskiej i Szatana patrzeć nie mogę- to wyglada na pedofilie to raz, a dwa że Zoska jest okropna wizualnie i w sumie nie tylko

Gość gość
Zosia trochę przytyła na twarzy, niezła laska, ma 20 lat! Ma trochę inny głos, Rafał przystojny jest.:D

Gość gość
Wróblewska niezła laska??? Z której strony?

Gość gość
Wróblewska niestety nie jest ładna ani seksowna! Jest brzydka! Mam córkę w jej wieku, wśród jej koleżanek jest kilka mega lasek, bijących ją na głowę...

Gość gość
od doopy strony :) dosłownie :)

Gość gość
Masz dzieci i tak ładnie je uczysz wyzywac i obrażać kogoś za wygląd? Niezły wzór dajesz dziecku

Gość gość
Była ładnym dzieckiem, miała swój urok, niestety nic z tego nie zostało

Gość gość
Ładna jest , tylko dorosła, taka jest kolej rzeczy, a dorośli starzeją się:D.

Gość gość
Jest wysportowana, chciałabym mieć taką figurę.

Gość gość
Wysportowana, przecież jest b ubita nje gruba ale jakaś kluchowata no i nie jest ładna z twarzy, oczy ma jakieś jakby z wysiłkiem trzemala je otwarte. Nie podoba mi się nie pasuje w roli młodej kochanki do tego w krótce pijaczki. Zero seksapilu.

Gość gość
Brzydka nie jest ale to taki dzieciuch przez co wydaje się aseksualna. Nawet fajne cycki nie pomagają.

Gość gość
Dla mnie sceny Wroblewskiej z Szatanem są niesmaczne i żenujące. Trudno, tak jest. Oboje mi nie pasują do grania pary...

Gość gość
Ja też czułam się zażenowania oglądając choćby to,jak piją razem piwo, mam nadzieję że daruję nam sceny łóżkowe w ich wykonaniu. Swoją drogą współczuję Szatanowi, że mu dobrali akurat taka partnerkę

Gość gość
Fajna dziewczyna, widziałam ją dzisiaj w tv śniadaniowej, , wygląda super.

Gość gość
wczoraj sie troche zastanowiłam nad ta Zosią i powiem scenarzyści mogli realniej napisac jej postac. Przecie ona jak była mała (ale juz pamiętała wszystko) straciła rodziców - wział ją Tomek z Gosią. Potem straciła Gosię a potem zmarł Tomek. i to wszystko przed 20stka. w realnym świecie takie dziecko powinno byc chyba pod stała terapią żeby mogła normalnie żyć a w serialu to oczywiscie jest wszystko OK, tylko pije i ma romans. I według scenarzystów to chyba taka patologia jest, bo przeciez jak mozna pic alkohol i sie zakochac jako młoda dziewczyna ;d

Gość gość
postów nie widać

Gość gość
A mnie dziwi, że Iza nie robi NIC w kierunku uzyskania rozwodu z Arturem. Na co ona czeka, aż on z więzienia wyjdzie? Przecież może uzyskać rozwód nawet gdy on jest za kratami.

Gość gość
Na bank Marcin będzie z Izą, mają dziecko przecież. Iza mnie na serio wkurwiła jak nie zwątpiła w Marcina jak mogła uwierzyć że zabił Neomi. To było żałosne, no ale on też nie był takim niewiniątkiem wykorzystał ją i porzucił. Przez niego chciała się zabić. zaszła w ciąże zamiast powiedzieć w prost Marcinowi o dziecku, jak to robią normalni ludzie, to ona list pisze. No a Marcinek zamiast przeczytać to niszczy list co za kretyn. No a Iza zadaje się z Arturem nie no żal. Później Artur okazuje się katem. Iza już miała za swoje niech już bedzie z Marcinem. Nie wiem czemu się tak rozpisałam ..........

Gość gość
kurfa jakie to żałosne było jak Magda informowała Maćka o tym że chca se dzieciaka zrobić

Gość gość
co ta Marta sobie myślała że będzie jeszcze z Andrzejem???????

Gość gość
ale jak to przecież to mieszkanie Marty to dlaczego ona wyszła , jak to było bo nie pamietam co ona podarowała mieszkanie Andrzejowi?