Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Wkurza mnie Mateusz i ta jego laska jak go tak strasznie prosi żeby nie wyjeżdżał na wakacje. To tylko 2 miesiące a oni przeżywają jakby na stałe na obcą planetę wyjeżdżał. A skoro tak bardzo się kochają i pragną być razem to muszą być przygotowani że w życiu różne sytuacje bywają i nie będą 24h na dobę siedzieć razem i trzymac się za ręce..

Gość gość
Boże, wyborazbi trochę użyj. Są dziećmi, nastolatkami, ona to pewnie przeżywa 1 miłość, mają wakacje, więc 100% czasu dla siebie, sama już zapomniałaś jak to jest? Widać że chyba tak...

Gość gość
Szkoda Janka, taki facet fajny

Gość gość
Policjant co nie umie trafić....

Gość gość
Fakt mi też Janka szkoda...Ulka będzie kiedyś żałować.

Gość gość
Ulka jest strasznie głupia, Janek jest taki faaaajny :D przystojny, wysoki, inteligentny, kulturalny. BOŻE jak można nie chcieć takiego faceta?! Szkoda że nie ma takich w prawdziwym życiu

Gość gość
Maria beznadziejnie gra. Podczas rozmowy z Markiem patrzyła na niego jakby miał cos na czole :)

Gość gość
Tam to tylko gra Lipowska, chociaż emerytka i to jest aktorka. Reszta ma wy....ne.

Gość gość
Bardzo podoba mi się aktor, który gra Janka :D Oby grał jak najdłużej w serialu, oczy nacieszę haha :D

Gość gość
21:22 Nie musisz bluznic od razu no wyraziłam zdanie na temat jakiejś postaci z serialu.. Nie są już małymi dziećmi i powinni niektóre sprawy zrozumieć. I nie nie zapomniałam jak to jest, ale widocznie byłam bardziej dojrzała.

Gość gość
bo*

Gość gość
Dokładnie. Młodzi w serialach zachowują się jak rozkapryszone bahory, byle tylko im było dobrze.. Z rozkapryszoną Zoską na czele..

Gość gość
Policjanci wczoraj bardzo profesjonalnie zaparkowali" sukę" zaraz przed karetką stanęli. Zuch policjanci!

Gość gość
Bosak nie jest przystojny. I nie wiem jakim jest aktorem, bo nigdzie nie gra, a przynajmniej niczego z nim nie kojarzę, poza jakimś filmem "80 milionów" czy coś takiego. Roznerski się już przejadł, ale widziałam go w kilku lekkich filmach i grał fajnie. Nogi jak kaczuszki? Tak to się mówi o niskich osobach, a on jest przecież bardzo wysoki.

Gość gość
Janek to przystojniacha nr 1 w mjm

Gość gość
gość dziś Wskaż co jest 'bluzganiem' W mojej wypowiedzi bo uzylam normalnych, kulkuralnych słów. Masz problem z przeraźliwieniem na swoim punkcie.

Gość gość
gość wczoraj Przeciwnie. Bosak gra w wielu filmach. Nie interesujesz się to nie wiesz. Trzeba być wielka ignorantka żeby stwierdzić że czegoś nie ma bo ty o tym nie słyszałaś!

Gość gość
gość wczoraj Nogi kaczuszki to po prostu krótkie nogi a nie niscy ludzie. Nogi o nieproporcjonalnej długości do tułowia. Roznerski takie właśnie ma

Gość gość
Ciekawe co wymyśli Janek, pewnie wrobi Bartka w atak na policjanta.

Gość gość
00:00 Pierwsze słowo "Boże".. To nie jest użyte kulturalnie słowo, tylko rzucanie się w dodatku imieniem Boga. Z resztą wypowiedziałam się na temat serialowej postaci i nie mam zamiaru przezbywać się tutaj z Tobą. To nie jest forum do samych pochwał. Kończę tą całą dyskusję. Idź się pouczyć przyrody bo po Twoich wypowiedziach wnioskuję że masz 10 lat. Tyle z mojej strony.

Gość gość
Nie wierzę, on nie jest taki.

Gość gość
gość dziś Słowo Boże jest dla ciebie bluznierstwem? Masz coś nie tak z głowa!

Gość gość
Dodam tylko że to właśnie ty zachowujesz się jak dziecko, obrazasz się bo ktoś ci wytłumaczył dlaczego Mateusz nie chce wyjeżdżać. A ty tego nie umiałas zrozumieć sama? Dorosly człowiek? Mam nadzieję że nie masz własnych dzieci bo szkoda żeby dzieci miały taka mało empatyczna i ograniczona matkę... Popisalas się, nie ma co

Gość gość
Taka refleksja. Skoro Marcin jest bratankiem Tomka to dlaczego nie ma żadnego kontaktu z Wojtkiem - bądź co bądź jego kuzynem?

Gość gość
Zluzujcie obie majty, to tylko serial po co się tak kłócić?

Gość gość
Agnieszka to typ postaci która chce faceta gdy go nie może mieć z Marcinem się przespała i go zostawiła potem z niego tragarza zrobiła nagle zaczęła go chcieć gdy zaczął się spotykać z Kaśką Tomkiem była zainteresowana gdy ten był mężem Gośki potem gdy mogła być z nim to nie umieli ze sobą być ale nie mówmy o Olszewskiej bo ta postać znika z serialu. Mam innego newsa podobno Franek zrobi dziecko Justynie. Czyżby kolejne rozstanie się szykuje?

Gość gość
szczerze w to wątpię.pewnie news z superseriale? oni czasami sa tam w swoich tezach głupsi niz ustawa przewiduje :) przykład: O serialu przyjaciółki pisali ze Zuza bedzie miała raka i bedzie w ciazy, co ozywiscie okazalo sie grubą nadinterpretacją. pisali tak bo Kalicka jest w ciązy i weszą niestworzone rzeczy

Gość gość
ale to nie superseriale podały ten news! mam na myśli ciąże Justyny

Gość gość
a kto? bo po wpisaniu w google 'm jak milosc juztyna ciaza' to wszystkie linki o tym pochodza z superseriale

Gość gość
Oby nie zrovili z Janka jakiegoś psychola i nie zakończyli z nim wątku za jakiś czas. Mam nadzieje, ze będzie już grał w m jak miłość na stałe i dadzą mu inny fajny wątek, bo co jak co ale jest najprzystojniejszym aktorem w serialu :D