Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Skoro zatrudnili Krzyżowskiego to na nie na kilka odc. Czyli na bank szykują Maryśce kolejny romans i w serialowej przyszłości trzecie zamążpójście..Rogowski idzie do odstrzału z obsady. Szkoda, bo postać Artura lubiłam, a ich małżeństwa kiedyś fajnie się oglądało, nawet pomimo niektórych, idiotycznych pomysłów scenarzystek w tym ich wątku. No i wg mnie R.Moskwa miał lepszy kontakt od M.Pieńkowskiej z tą dziewczynką, która gra ich córkę.Przynajmniej lepiej wypadł w roli jej ojca, niż Pieńkowska jako matka. Bo ta robi wrażenie, co najwyżej jakiejś dalekiej krewnej tej małej Basi. A na marginesie, to ta dziewczynka jest jednym z najsympatyczniejszych dzieciaków w tym serialu, tylko szkoda, że tak mało ją pokazują.

Gość gość
Fakt, mała Basia jest sympatyczna i po prostu normalna, nie tak odpychająca i zarozumiała jak Baśka Pawła i Ali, czy wkurzający Wojtek, który powinien poczuć pas na tyłku. Jeszcze też normalna jest Lenka, obie dziewczynki są do strawienia i nie denerwują, nie są kreowane na małe-dorosłe.

Gość gość
Maciek od Magdy tez jest sympatyczny.

Gość gość
Paweł lubi kobiety "po przejściach" :-P Tak mu zostało z czasów związku z Teresą. Kryminalne wątki mnie irytują, chociaż - jak na telewizyjnego "tasiemca" - są dosyć dobrze przedstawione. Ale tylko te z Warszawy. Te z Grabiny to śmiech na sali.

Gość gość
Kiedyś NdiNz dołował, ale zmienili scenarzystki i wyszło im to na dobre. Może w Mjm powinni zrobić tak samo, bo ten sezon jest żałobno-przygnębiający. Przestępstwa, oszustwa, zgon za zgonem, no i znowu rozwody. Scenarzystki od dawna lecą tymi samymi, utartymi schematami. Są bardzo przewidywalne. Ktoś z aktorów rezygnuje to go ukatrupią, albo wyślą na stałe za granicę, lub zaginie bez wieści, bo nagle jego wątek się urwie. Pojawia się nowa postać w jakimkolwiek wątku, to łatwo przewidzieć, co dalej się wydarzy. Tak będzie z tą postacią, którą ma grać R. Krzyżowski, kolejny nowy gach dla Maryśki.

Gość gość
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią, ale mam jedno "ale": jeśli aktor nie chce już grać i otwarcie mówi, że raczej już nie wróci do serialu, to scenarzyści mają ograniczone możliwości. Uśmiercenie tej postaci, wyjazd za granicę albo nagłe przerwanie wątku bez wyjaśnienia (najgłupszy i najbardziej irytujący sposób). Scenarzyści tego serialu mają jakieś dziwne upodobanie do uśmiercania, przez co trup ściele się gęsto.

Gość gość
Tylko jak czegoś jest za dużo, to wiadomo, niezdrowo., Dlatego myślę, że z ilością tych kryminalnych wątków zdecydowanie przesadzili. Podobnie jak z tymi serialowymi, przemądrzałymi dzieciakami, rozpuszczonym Wojtkiem i wtrącajacą się w życie dorosłych Bachą. Ile ta dziewczynka może mieć lat, 10-11? W życiu nie spotkałam się z takim dzieckiem, które by się zajmowało swataniem dorosłych. Zresztą ten mały Wojtek zrobił podobnie ze swoim ojcem i niańką.

Gość gość
Widocznie scenarzystki uważają, że nic tak nie "ożywia"akcji jak trup..Tylko wyszło im to dość karykaturalnie w tym sezonie. Co kilka, kilkanaście odc oglądamy nieboszczyka za nieboszczykiem.

Gość gość
Czytałam, że p. Teresa Lipowska jest chora na serce, ma mieć operację wszczepienia bay passów. W końcu ma już 80 lat, ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić mjm bez niej. Już bez Lucjana siedzącego na krześle w kuchni jest jakoś dziwnie i tylko ciągle mowa jest o tym, że w szpitalu jest. Co do wątków kryminalnych to zrobili z emki W-11, to był kiedyś taki spokojny, rodzinny serial. Teraz zdecydowanie za dużo jest wątków warszawskich, a za mało grabińskich.

Gość gość
W to co piszą plotkarskie tabloidy, do ja do końca raczej bym nie wierzyła. Można w sieci znaleźć też komentarz P.Lipowskiej, że to nieprawda. Myślę, że w PL powinni karać wysokimi grzywnami tych pseudo dziennikarzy za zamieszczanie kłamstw. A tak na marginesie, dzisiaj P.Lipowska, Cichopek, Pieńkowska, Wróblewska i jeden z Mroczków mieli być na otwarciu CH Północna w W-wie..Wątpię, żeby tak "schorowana" i zaawansowana wiekowo aktorka, zdecydowała się na coś takiego, nawet biorąc pod uwagę kasę, jaką za to dostanie..

Gość gość
Wątki w Grabinie ostatnio również stają sie kryminalnymi, wątek Justyny i Franka, Natalia policjantka. Żadnych pomysłów ze strony scenarzystek na ciekawe wątki obyczajowe, wyłączając zdrady i rozwody :/

Gość gość
Ulka taka ladna dziewczyna a fryzure i stylizacje na starą babcie.

Gość gość
Ulka jest ładna ???? Żartujesz chyba...

Gość gość
Ala będzie w ciąży z Anglikiem Marcin dowie się o dziecku Izy, pobije się z Arturem, który skłamie ,że Iza poroniła w Ameryce

Gość gość
Serio, podczas gdy Paweł zajmował się jej wyłupiastooką córeczką ona się zajmowała jakimś gościem No ładnie.

Gość gość
Gość 15:09 Gdzie można znaleźć informację o konfrontacji między Marcinem a Arturem?

Gość gość
W Świecie Seriali.

Gość gość
a wiecie moze kiedy Iza wkońcu powie Marcinowi o dziecku, juz mnie wkurza że przeciągają to w nieskończoność, ostatnio jak sie spotkali w kawiarni to mogła mu powiedziec a ta memłota tylko była dla niego nie miła , niby rozumiem że ona myśli że M,arcin przeczytał list ale już sama powinna sie kapnąć po tylu sytuacjach ze jednak go nie przeczytał, wkurza mnie strasznie ta Izka płaczka

Gość gość
Znowu Marychę z czasem ochajtną, tym razem z bogolem i jego rezydencją, czyli w przyszłości nazywać się będzie Starska. No i pewnie następny serialowy cud się stanie, bo kolejny facet dzięki niej na bank wstanie z wózka inwalidzkiego. Tam wszyscy "wózkowi" inwalidzi zawsze zdrowieją..Arturowi wykombinowali w końcu młodziutką kochankę, dziwne, że aż tyle czasu czekał na to podstarzałe pudło-Maryśkę. Drewniana Ala okaże się niezłą suczą, jak się to wyda, że jest w ciąży, to jej wyłupiastooka córeczka pewnie się zbuntuje i w życiu nie opuści nie tylko PL, ale i swojego oczyma Pawełka. Młodą sekretarkę spikną za to z policjantem Karskim. A przymulona Teresa znowu w roli kochanki Pawła Zduńskiego to już kompletna porażka.

Gość gość
Czy za rok skończą serial? Mogliby dać nowy polski o czymś innym w formie reportażu o prawdziwych historiach z życia

Gość gość
Kolejna żona Pawła go zdradzi :-D Ma pecha do swoich "ślubnych".

Gość gość
Iza znow wystawi Marcina dla Artura Ja bym juz nie dala jej szansy. Marcin powinien byc z kims innym

Gość gość
Marcin jest beznadziejny!Zachowuje się jak "chorągiewka na wietrze"!!!

Gość gość
kto wykonuje piosenke ,ktora leciała dzisiaj na koncu odcinka ( jak stali przy grobie) ??

Gość gość
Ta smętna Teresa mnie dobija. Sama mam melancholijny charakter, ale ona już przesadza. Wiecznie skwaszona mina i płaczliwy głos.

Gość gość
No niestety, cały ten sezon, a pewnie i następne (o ile będą kręcić) zapchają przymuloną tą J.Sydor i obiema Pieńkowskimi. Gra Sydor w tym tasiemcu nic sie nie zmieniła na lepsze, kobieta bez życia, bez żadnego wyrazu, czy energii i zawsze płaczliwa. Ona kompletnie nie pasowała i nadal nie pasuje do tego R.Mroczka. Jej powrót do serialu to jedna porażka.

Gość gość
Skoro serialowej Maryśce docelowo wykombinowały trzeciego męża, tym razem milionera, to faktycznie R. Moskwę wykopią z obsady.

Gość gość
gość dziś Córka M. Pieńkowskiej ma na nazwisko SOBALA.

Gość gość
I pewnie przez przypadek dostała angaż do tego serialu..Jej matka oczywiście nic o tym nie wiedziała, a ojciec przypadkowo jest prezesem państwowego Polskiego Radia..A Mjm serialem produkowantm na zlecenie państwowej tv..

Gość gość
nie rozumiem, to w erialu ma teraz grac prawdziwa córka pieńkowskiej