Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
To ja usmierca X Marcinowi juz Kasie usmiercili, wiec Izy nie usmierca.

Gość gość
Oj weź się już nie czepiaj- jak się roznerskiemu panienka znudzi,,to ja wyślą nawet w kosmos

Gość gość
ten Delag jest podobny do Tomka tylko starszy wysoki i ma cos z buzi Tomka mi sie podobal w odcinku

Gość gość
Weź ty nie porównuj przystojnego Delaga, do Tomka, którego jedynym atutem był/jest wzrost

Gość gość
w sumie masz racje Delag jest przystojny i aktor

Gość gość
ale stary dziad dla Asi

Gość gość
Aneta przejdzie przemianę, znowu wybielą charakter, takie rzeczy to tylko w serialu.:)

Gość gość
Iza wystarczy że znów nawali i wyjedzie w siną dal ale znając życie jak Kalska i Roznerski są razem to w serialu też zrobią z nich parę . Paweł Deląg lubię tego aktora na pewni lepszy niż Młynarczyk ale po cholerę Aśce ojciec?

Gość gość
Jaki znowu "ojciec"? Miedzy aktorami jest tylko 15 lat roznicy (przy czym w serialu moze byc mniej).

Gość gość
przeciez Mlynarczyk bardzo powaznie wygladal jak na swoje lata a Delag dobrze wyglada

Gość gość
Szkoda, że na kolejny odcinek trzeba będzie czekać aż do wtorku, trzeciego kwietnia. Dzisiaj zostanie wyemitowany o stałej porze, a po nim - "Kulisy serialu", ale jutro, w miejsce serialu, pokazany zostanie jakiś film, ze względu na mecz Polaków w Jedynce. W świąteczny poniedziałek również zabraknie kolejnego odcinka "M jak miłość"; wyemitują znów jakiś film. Dopiero po Świętach, we wtorek, wszystko wróci do normy i będzie można obejrzeć nowy odcinek, a po nim - "Kulisy serialu".

Gość gość
Kisielowa odwiedzi oszusta w więzieniu, znowu wpadnie w pułapkę kłamstw, nic ją to nie nauczyło. Ania i jej przyjaciółka Gosia , oraz jakiś kolega pójdą na randkę.

Gość gość
Na randkę pójdą z nimi Marcin i Kuba.

Gość gość
Bez przesady z tą różnicą wieku pomiędzy Szatan a Delagiem- Gośka jako studenta romansowala ze Napiorkowskim, kotry był od niej starszy ze 30 lat, z bohaterem granym przez Krolikowskiego to samo. Mądra miała romns z ojcem Kamila, tam też było ze 30 lat różnicy

Gość gość
Teresa też starsza od Pawła, to samo Marta i Budzyński

Gość gość
*Magda i sorry za literówki

Gość gość
Póki co, to ten Michał wydaje się całkiem normalnym, życzliwym, skromnym oraz sympatycznym mężczyzną. No, ale z "Kulis serialu" można wywnioskować, że będzie miał wiele tajemnic, i to mocno ponurych. Jestem ciekawa, co takiego zrobi Artur, żeby przedstawić przed sądem niezbity dowód na swoje ojcostwo. Iza sama już dostrzega, że ten człowiek nie cofnie się przed niczym, by zdobyć to, na czym mu zależy. Nawet w bardzo nielegalny i nieetyczny sposób. Aneta - również - pokazała dziś swoją "inteligencję", nie ma co. Dobrze, że zasnęła z tym kanistrem. Nawet trudno to głupotą nazwać z jej strony. Miło widzieć Barbarę w lepszym stanie, nastroju do żartów. Przebywanie wśród bliskich dobrze jej robi, jak widać. No, i ten Karmel postawił ją na równe nogi, jak nie z szarlotką, to z nowym portfelem, heh. Śliczny i radosny z niego psiak, ale musi się nauczyć poleceń domowników, bo z tym ma problem. Ale dobrze, że Wojtek znalazł w nim bliską istotę, która pomaga mu uporać się z żałobą. A Szymonek jest przezabawny, heheheh.

Gość gość
Kim jest sąsiad Joasi? Wojtek odkryje przerażającą prawdę o dziwnym domu, chyba kogoś zabił, nie wierzę, żeby sąsiadka umarła, Michał mógł ją zastraszyć, kobieta uciekła, czego on chce i dlaczego to robi. Magda i Andrzej znowu kotłowali się w łóżku.

Gość gość
mimo wszystko miejsce Barbary jest w grabinie, nie wyobrażam sobie tego miejsca bez niej, w kulisach była mowa że michał jednak nie jest taki mroczny jak będzie to przedstawione, czyli czym on się zajmuje kim on jest

Gość gość
Jak dla mnie to za to, że dokumenty Marcina wpadły w niepowołane ręce Iza powinna wylecieć dyscyplinarnie z pracy.

Gość gość
Iza mogłaby schować dokumenty w swojej skrytce zamkniętej na klucz, za włamanie Arturowi groziłaby kara.

Gość gość
Dlaczego Wojtek o zmarłym tacie mówi Tomek?

Gość gość
pprzecież media pisały, że ma ich wielka miłość za jakiś czas połączyć Aśkę i Delaga Anka też zabiła męża i Wernerowi to nie przeszkadza

Gość gość
Gdzie pracuje Artur ? Z czego się utrzymuje ? Bo ja nie łapię

Gość gość
gość dziś Gdzie pracuje Artur ? Z czego się utrzymuje ? Bo ja nie łapię x Nie tylko Ty. A gdzie pracuje Izka albo Teresa? A Marycha jak nie ma szefa,ktorym sie tak dzielnie opiekuje,ze potem tylko zalega na kanapie? Z czego utrzymuja sie te osoby???

Gość gość
Och! Zapomnialam jeszcze dodac Asiulke ale ja to chyba przyjaciele utrzymuja-tacy sa szczodrzy :-D

Gość gość
Nie no Izka pieprzyła, że z byłą szefową się spotyka czy możemy się domyślić, że z roboty się zwolniła a tak kochała lumpom pomagać . Artur ponoć jakieś udziały miał w firmie wuja ;/ on je utrzymuje jaki ten wątek Aśki od początku jest odrealniony. najpierw niby długi miała w kasynie rozumiem wyjechała do USA ( nie możliwe, żeby zaraz po kradzieży wyjechała do USA bo wizę się wyrabia minimum 3 tygodnie wiem bo mam rodzinę w Stanach) niby przypadkowo znalazła pracę jako niania rozumiem farta miała ale nikt normalny nie zatrudnia nianię z ulicy jeszcze za granicą nawet jak to jest polska rodzina niby jakimś cudem Wojtka uratowała z sekty i przywiozła do kraju potem niby Tomek pomógł jej w spłacie długu potem zawsze ktoś jej robotę załatwił teraz szefową będzie w tej swojej firmie dom jej oddadzą wyremontują chciałabym aby mi ktoś tak pomagał po śmierci moich rodziców sama o wszystko musiałam zadbać

Gość gość
Michał czymś się zajmuje? Coś czytał o truciźnie w internecie, która nie zostawia żadnych śladów, chce kogoś otruć?

Gość gość
ja wniskuję że on piszę powieści kryminalne, albo jest detektywem, w kulisach trochę go przedstawili jak jakiegos bandyte ale pózniej powiedzą ze to tak wyglada mrocznie, on czytał o tej truciznie i ktos żadał od niego jakis pieniędzy, obstawiam że to pisarz albo detektyw

Gość gość
nie no Deląg gada, że nie jest tak jak się wydaje na pierwszy rzut oka . nie zapominajmy, że on typowany jako wielka miłość plejówki po śmierci Tomka tak media pisały, że ma być to nowy facet Joanny. wątpie, że Aśka będzie chciała związać z mordercą