Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Te alpejskie kombinacje scenarzystek stały się nudne. Ile można ciągnąć ten wątek Izy, która będąc kuratorką zupełnie nie potrafi poradzić sobie z takim psycholem, jak ten mocno szurnięty Artur. Ok, niby życie osobiste to co innego, niż zawodowe, ale jak ona dawała sobie radę jako kuratorka? Przecież od tych kuratorów wymagana jest znajomość jakichś podstaw prawa, a ta nie tylko dała się zastraszyć i szantażować, ale jeszcze poświadczyła nieprawdę przed sądem, nie wspominając już o ciągłym okłamywaniu tego emkowego playboya Marcina.

Gość gość
W tym szaleństwie scenarzystek jest jakaś metoda. A powrót Młynarczyka do serialu większość oglądaczy by ucieszył.. No cóż, Pieńkowska też kiedyś zrezygnowała, a po chyba 2 latach wróciła do obsady z podkulonym ogonem, stały i regularny dopływ gotówki swoje zrobił. Po "śmierci" Hanusi M. w kartonach, to "zmartwychwstanie" Tomusia w serialu chyba niewielu widzów zdziwi. Poza tym od dość dawna to jest tak odrealniony i oderwany kompletnie od realu scenariusz, w porównaniu do tego, co było na początku, że teraz wszystko mogą tu wcisnąć. Ludziska i tak to będą oglądać, nawet i największe absurdy.

Gość gość
Młynarczyk powróci podobno w jakichś wspomnieniach, na chwilę. Nie wierzę, że na stałe. A Pieńkowska, z tego co wiem, to zrezygnowała, bo walczyła z poważną chorobą, a nie dlatego, że jej się znudziło. Sprawdź, zanim skrytykujesz. Hanka nie zginęła w kartonach, jak większość mylnie uważa, tylko miała tętniaka, który pękł. Stłuczka nie byłą bezpośrednią przyczyną zgonu, a jedynie się do niego przyczyniła, więc nie wiem skąd te głupie żarty. Nie wiem co bym zrobiła na miejscu Izy. W tym momencie na pewno żałuje, że podała Marcina jako ojca dziecka. Ale wtedy, to było dobre rozwiązanie. Mogli stworzyć szczęśliwą rodzinę. Marcin i tak nie chciał tego dziecka (ona tak myślała).

Gość gość
Podała Artura oczywiście*

Gość gość
Swoją drogą ciekawe co się dzieje z Dominiką Ostałowską. Pojawiają się plotki, że jej nie chcą w serialu, a mnie się wydaje, że także zmaga się z chorobą. W ogóle to kiedyś serial opierał się na głównych wątkach, jakimi były losy rodziców i rodzeństwa, czyli Marty, Marysi, Małgosi i Marka. A teraz pełno jest wątków pobocznych, które w zasadzie nijak mają się do losów rodzeństwa. Przykładowo - były mąż Marty, Andrzej i Anka Mucha. Były mąż Gosi - Tomek i wdowa po nim, czyli Asia. A kuzyn Tomka i jego była, czyli Iza, to już w ogóle kosmos. Ale aktorzy są lubiani (Kurdej-Szatan, Mucha, Roznerski), więc kręci się...

Gość gość
Wiadomo, ze Iza wzbudza irytację, ale faktycznie sama w ciazy, dziecko chore, to nic dziwnego, ze sie zgodziła na tego psychola.

Gość gość
12:13 Ostałowska choruje na tarczyce, a jej nadawaga jest wynikiem choroby. Szczerze mówiąc, to nawet tutaj kiedys powstawał temat "Marta Mostowiak jako postac tragiczna":D, wiec jakos za ta postacia nie Tęsknie.

Gość gość
Ja pracuję w pomocy społecznej od 20 lat i na co dzień stykam się z przemocą patologia i Iza jest totalna kretynka a Arturowi jakby mogła o by dawno pokazała gdzie jego miejsce niby pokazali że silna kurator a z takim typem sobie nie radzi? Ja bym dawno sobie poradziła

Gość gość
Pieńkowska zrezygnowała z występowania serialu pod koniec 2012 r., bo wzięła się za produkcję i wystawienie sztuki "Więzi rodzinne", po to m.in założyła własną firmę Ma Production. A raka u niej zdiagnozowali w 2003 r. , sama mówiła o tym w wywiadach, że wtedy gra w serialu m.in pozwoliła jej walczyć z chorobą. Można to sobie przeczytać na stronie internetowej aktorki. Więc nie zarzucaj mi kłamstwa, bo wróciła po 2 latach do Mjm, ze względu na problemy finansowe, bo ten spektal pomimo, że był dobry, to kokosów jej nie przyniósł.

Gość gość
A różnica między Marysia a Tomkiem jest taka że Tomasz umarł ale znając scenarzystów to on zmartwychwstanie wszystko ściągają z pierwszej miłości dopalacze też ściągali gwałt to i zfingonawanej śmierci nie zdziwię się że ściągną. Ale na razie Asia ma zaśpiewać dla zmarłego męża i tak ma powrócić Tomek

Gość gość
Mnie tam mało co już zdziwi w tym tasiemcu, nawet i powrót do "żywych" super gliny Tomusia.

Gość gość
Młynarczyk chciał spróbować czegoś innego i widocznie jakoś mu to nie wyszło. Swoją drogą trudno go zaliczyć do super utalentowanych aktorów, których zbyt wielu w PL i tak nie ma. Kacper Kuszewski jakoś na na nadmiar propozycji też nie cierpi, chociaż wg mnie to szkoda, bo akurat ten to ma talent nie tylko aktorski, ale i wokalny, co potwierdził w poprzedniej edycji "Twoja Twarz Brzmi Znajomo".

Gość gość
A ci co twierdzą że ona będąc sama w ciąży to powinna przyjąć kasę od Artura to ja powiem powinna wziąć kredyt i trzymać od tego człowieka z daleka tyle ja bym tak zrobiła

Gość gość
Kuszewski to gł w teatrze gra.

Gość gość
Młynarczyk owi to wogole nie idzie w ttbz nawet serialowy Marek surowo go ocenia a można się spodziewać więcej łaskawości od byłego kumpla

Gość gość
na początku to był serial niezwykle rodzinny i nie odrealniony od rzeczywistości.Grabina,Gródek.Ciasne mieszkanie,bazarowe ciuszki,normalna praca,problemy finansowe,studia.Teraz to każdy chata lub wypasione mieszkanie w dodatku wszystko spływa z nieba,wątki na ogół kryminalno-sensacyjne.No i tam każdy ma czas na kawkę,spacer,spotkanie o każdej porze dnia i nocy ;)

Gość gość
Czy ta głupia wyłupiastooka Baśka nie zdaje sobie sprawy, że opowiadając Pawłowi o tym swoim całym braciszku strasznie go dołuje? Nosz k***a jak dzwoni to tylko o nim gada "Idziemy zaraz z Markiem do szpitala". Po drugie jeżeli Tomek by zmartwychwstał to byłaby to największa bzdura tego serialu, ale znając pomysły scenarzystek wszystko jest możliwe

Gość gość
Scenarzystki to niby jakieś dziennikarki i z życia czerpią wiedzę szkoda że pokazują niektóre bohaterki nierealnie które nie mają nic wspólnego z wykonywanymi przez siebie zawodami np. Taką Izę która niby silna kurator a daje sobą manipulować albo swego czasu Agnieszkę silna prokurator

Gość gość
do 15.37 Głupia to jesteś TY,bo dziecko kieruje się emocjami i dzieli się z kochaną osobą swoimi przeżyciami.Jak tego nie rozumiesz.to widocznie masz malutki rozumek i jeszcze obrażasz świetną mała aktorkę.

Gość gość
Po raz kolejny jakaś miska 15.37obraża dziewczynkę,która świetnie gra swoją rolę.Nie wystarczyło napisać bez wyzwisk.

Gość gość
Jedna ze scenarzystek była dziennikarką a reszta to jakieś pisarki poetki pracują w teatrze polskim w Wrocławiu a wracając do małej Basi to nie wierzę że ona to robi z premedytacją po prostu urodził się jej brat a ona ta wiedza dzieli się że swoim "tata" bardzo przeżywa że ma rodzeństwo na pewno wolałaby żeby to jej "tata" był ojcem jej braciszka a że nie jest to dla niej trudna sytuacja.

Gość gość
Baska nie istnieje, to postać fikcyjna. Jezu następna która za bardzo się wczuwa.

Gość gość
Jeżeli Tomek zmartwychwstanie, to będzie to totalny obłęd i chyba na tym zakończę oglądanie tej groteski. Młynarczyk mógł pomyśleć, że talentem nie grzeszy i nie walą do niego propozycje drzwiami i oknami. Jak się nie ma czegoś pewnego, to się nie rezygnuje ze stałego dochodu. A jego kariera zakończyła się na zalosnym spocie i rozmnazaniu się jak króliki.

Gość gość
Niech jeszcze Kaśka zmartwychwstanie bo była dużo lepsza postacią od Izy!! A Młynarczyk to może wroci bo podobno w Wielkiej przyjaźni rozstał się z producentem

Gość gość
Niech jeszcze Kaśka zmartwychwstanie bo była dużo lepsza postacią od Izy!! A Młynarczyk to może wroci bo podobno w Wielkiej przyjaźni rozstał się z producentem

Gość gość
A ja nie lubiłam Kaśki była desperatką Marcin w c***a ja robił a ona mu wybaczała Izy też nie lubię ale jej współczuję bo jej życie serialowe w piekło się zamieniło

Gość gość
Słuchajcie, co do starszych wątków - Anna, siostra Hanki, jest od niej starsza, czy młodsza?

Gość gość
Młodsza a znając scenarzystów to w przyszłym sezonie rozwala Agnieszkę i Jacka

Gość gość
Póki co mają w planie rozwalić związek Uli i Janka.

Gość gość
Młodsza mówicie?? Zaczęłam dopiero teraz o tym myślec, im więcej się pisze o szaleństwach scenarzystow - jakim cudem młodsza, skoro rodzice Hanki zginęli razem w wypadku??:O Czy ktos moze mnie oświecić?