Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe, czy z takim podejściem, Kindze i Piotrowi uda się stworzyć kolejnego członka rodziny. Reakcja Barbary mi się podobała, kiedy zobaczyła tę butelkę wina na stole i przysmaki, hehe. Ale, mam nadzieję, że scenarzyści nie zniszczą ich małżeństwa, kiedy nie będzie układać się im w tych staraniach o maluszka, hm. Agnieszka i reszta jej ekipy jest w sporym niebezpieczeństwie. Może, gdyby powiedziała o tym Jackowi, byłoby jej lżej. Wiadomo, to informacje poufne, ale wykraczają poza pracę, a to zawsze się odbija na życiu prywatnym. Ciekawe, kim był ten mężczyzna, który tak natarczywie upominał się o swoje pieniądze. W ogóle - kim jest sąsiad Joanny. Niby wygląda na normalnego, kulturalnego i życzliwego człowieka, ale pozory mogą mylić. Karolina i ta nowa prawnik, coś czuję, sprawią Andrzejowi nie lada kłopoty w pracy. A kto wie, czy i nie poza nią. Karolina od samego początku nie dawała się lubić. Była wyniosła, oschła, zbyt nadęta, z nikim nie chciała utrzymywać bliższych kontaktów na stopie przyjacielskiej..

Gość gość
Ten facet od wina zdawał sie byc zafascynowany Kinga;)

Gość gość
Pewnie ten gostek będzie startował do Kingi. Ostatnie i teraz jedyne normalne małżeństwo chcą chyba te scenarzystki rozwalić. Mnie to wnerwia, że praktycznie z większości kobiet w tym tasiemcu robią takie totalne idiotki albo jakieś rozmemłane mimozy, czy wręcz psycholki. Wychodzi na to, że tylko stara Mostowiakowa i niekiedy Kisielowa to w miarę normalnie myślące kobity, no może jeszcze ta Ewa, żona Marka. Te autorki scenariusza widocznie nie lubią kobiet.

Gość gość
Ale z tej Ulki to będzie kolejna idiotka, ta z kolei poleci na kryminalistę i na dodatek g****o wartym facetem, z porzuconym przychówkiem. Naprawdę czy realu zdarzają się aż tak głupie dziewuszyska?

Gość gość
Anka starsza jest - ojciec ich obu, Wladyslaw Walisiak, spedzil noc z pilotka wycieczki w ktorej bral udzial, zanim poznal matke Hanki (zreszta sp. Hanka tez poczeta przed slubem; w chwili smierci rodzicow miala 3 lata).

Gość gość
Według Wikipedii Anna urodziła się w 1980 a był odcinek gdy Marek stał nad grobem żony i było napisane że Hanna urodziła się w 1976 . Co do Agi to ona sama wyzna prawdę w 1369 i Jacek będzie się bał bardzo o nią nawet mistrza od sztuk walki jej wynajmie Agnieszka spisze testament w 1373 i powierzy listy dla Jacka nie no on szczerze chyba ja kocha ale Adze raz już zafundowali taka miłość i potem i tak odebrali prawo do szczęścia Olszewskiej Scenarzyści jak pojawiła się Asia więc tu może być tak samo.

Gość gość
Kafeteria nawala, widze, ze moj wczorajszy wpis sie nie dodał - napisałam, ze sama zrobiłam z siebie durnia, bo rodzice Hanki zginęli, Kiedy była kilkulatka,' wiec Anka mogłaby byc młodsza:P Małżeństwo Kingi i Piotrka moze zostać poddane próbie, a pamiętacie jak dawno temu, w czasie studiów zdradzili siebie nawzajem? Dali sobie po razie jak to sie mowi:P i zaraz wybaczyli.

Gość gość
Ania młodsza o 4 lata od Hani, która w dniu śmierci rodziców miała 3 lata, coś mi tu nie pasuje ;) Chyba, że ojciec począł ją tuż przed śmiercią...

Gość gość
Basia to postać fikcyjna,ale obelżywy wpis dot.urody dziewczynki. do 18.09

Gość gość
Młynarczyk nie wróci nigdy potwierdził więc nie będzie sfingowanej śmierci a Anka znała swojego ojca? Wydaję mi się że nigdy go nie poznała bo ja matka sama wychowała więc mogła mieć mieć te 3 lata jak umarł jej ojciec

Gość gość
Anki chyba jeszcze nie było na świecie jak jej ojciec zmarł

Gość gość
Mnie to denerwuje że wszyscy bohaterowie tego gniota nie mają bliskich Anka młoda kobieta nie ma rodziców Agnieszka też młoda kobieta ( ma 40 lat) no nie ma rodziców brata męża Aśka ma tylko Wojtka mama jej umarła ojciec nie wiadomo gdzie mąż umarł Magda straciła matke wcześnie ma ojca Andrzej ma matkę Werner też nie ma już rodziców chyba umarli Iza też nie ma Rodziny a to młoda dziewczyna Aleksandra też nie ma rodziców Kaśka bez rodziny też albo mają zwichrowane zycie

Gość gość
Powiedzcie czy Aśka adoptowała Wojtusia? Bo skoro nie to jego sytuacja prawna jest niepewna.Ojciec nie żyje,matka psychicznie chora a Aśka mimo że wychowuje go od małego to opiekunem prawnym chyba nie jest? Dwa skąd się wzięła w kancelarii ta cała Karolina ? Był okres że nie oglądałam Mjm i może dlatego nie kojarzę ;)

Gość gość
Tomek gdy leciał do Gośki po tym jak sąd mu przyznał pełne prawo do Wojtka to powiedział że po śmierci Tomka to Asia będzie mamą chłopca . Ale nie wiadomo czy go adoptowała nie wiem może po ślubie Asi i Tomka go adoptowała .a ta próba gwałtu to ta dziewczyna sobie wymyśliła bo chce się zemścić na Budzyńskim.

Gość gość
Mnie to denerwuje wątek Artura i Marii on za nią lata ona ma go w d***e

Gość gość
No właśnie ja też nie wiem skąd się nagle wzięła ta Karolina

Gość gość
Ojciec Asi zyje, przebywa w klinice we Francji, walczy z nowotworem.

Gość gość
Do 11:51 Karolina trafiła do kancelarii jakiś czas temu, chyba dzięki Piotrkowi. Spotkali się gdzieś przypadkiem,znają się ze studiów. Nie lubiła Magdy od początku. Potem jakoś urwali jej wątek. Znów się pojawiła. Przypomnijcie mi postac, którą gra Monika Krzywkowska, bo zapomniałam, jakie ma powiązania.

Gość gość
To jakaś kuzynka Budzyna albo Wernera, ale raczej tego pierwszego.

Gość gość
włąśnie czy ta prawniczka/ monika krzywkowska była wcześniej czy tylko wczoraj pojawiła się pierwszy raz, magda od samego poczatku pracy w kancelari krytykowała karoline , nie słuchała jej poleceń drwiła z niej, więc teraz madzia będzie miała za swoje, dobrze jej tak panoszy sie tam jak u siebie by była, nie cierpię muchy i postaci magdy, zauważyłyście jak wczoraj mucha wygladała fatalnie jaka ona brzydka, jakie ma zmarchy jakie wysokie czoło , powinna nosic grzywkę bo wkurfia mnie jej to łyse czoło

Gość gość
Wątek latającego za głupią Maryśką Artura, zakończą pewnie jeszcze w tym sezonie, w odc 1372. Jak ta tym razem po pijaku powie, że nigdy mu tej zdrady nie wybaczy. A z kolei Starski okaże się jej dalekim kuzynem i wyzna jej jak ją kocha. Czyli w następnym sezonie to on będzie startował do Marychy. A doktorka zapewne gdzieś wyślą za granicę, albo w ogóle wykopią z serialu.

Gość gość
Monika Krzywkowska grała na początku terapeutkę Jacka ;) Teraz to nie pamiętam bo średnio wtedy oglądałam ale coś mi się kojarzy że ona z Martą pracowała.

Gość gość
Ja tam się dziwię Marii Krzyśkowi to szybko wybaczyła zdradę a tamta zdrada była gorsZa bo spodobała mu się młoda panna nawet Marta szybciej wybaczyła zdradę Andrzejowi a ta się dąsa . Nawet Kamizela nie ufa mu Starskiemu a Maria dalej swoje .ta Jola to kuzynka Wernera nie Andrzeja

Gość gość
A cały sezon zakończą pewnie z "przytupem", czyli ślubem tej durnej Izy z psycholem i aresztowaniem Budzyna, za molestowanie niby tej cwaniary Karoliny ,jak to pokazali niedawno w Kulisach.

Gość gość
Produkcja mówi że sezon się kończy na odcinku 1377 więc pewnie wątku Izy i Marcina i 'Artura będzie miał finał po wakacjach

Gość gość
Na koniec sezonu jeszcze Paweł weźmie fikcyjny ślub z opiekunką tego dziadka co mu życie uratował

Gość gość
Scenarzystki tak napiszą scenariusz, że Starski przekona nie tylko Marychę i Kamizelę do siebie, ale wszystkich z rodziny. Od początku, kiedy ta postać się pojawiła, to można było domyślać się, że to jest następny partner dla serialowej Maryśki.

Gość gość
Ja wam powiem jak to będzie z tym od wina. Wczoraj Kinga sącząc to smaczne wino w domu otworzyła kopertę która leżała obok a tam faktura za wino do zapłacenia. W pierwszej chwili nie zorientowała się i odlożyła list. Obstawiam, że koleś od wina jest jakimś naciągaczem specjalnie wino zamówił do" Bistro" a fakturę kazał wysłać na adres domowy Kingi. To jakiś naciągacz zwykły się okaże.

Gość gość
Wątek Izy, Marcina i tego wariata Artura ma taki "potencjał", że mogą to ciągnąć jeszcze ze dwa sezony..a minimum jeden. "Odkręcenie" tego, co namotały te scenarzystki trochę potrwa..Tylko jak długo jeszcze widzowie zdierżą oglądać takie idiotyzmy.. No sorry, dawno temu to te stare odcinki nie były aż tak oderwane od rzeczywistości. Teraz to się zastanawiam, jakie kretyństwa mogą jeszcze pokazać..

Gość gość
Ten bohater co gra Delag to oczywiście okaże się ukochanym pisarzem Zośki więc start ma ułatwiony do Aśki jeszcze będzie ojcem Wojtka a Agę może porwą i zobaczymy czy Jacek taki kochany