Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Bohater Delaga okaże się ukochanym pisarzem Zośki a Agnieszkę jak porwą to zobaczymy jak Jacek ja kocha

Gość gość
Ten dom to niby taka ruina była a tu masz, wystarczyło pół dnia i dom jak nowy.

Gość gość
Weźcie nie podsuwajcie tym idiotkom od scenariusza takich pomysłów, bo już teraz się tego oglądać nie da. A jak jeszcze dojdzie porwanie Agnieszki, kolejny ślub Marychy itp., to już w ogóle dramat. Malucha wybaczyla zdradę Krzyskowi, bo wtedy była zwykła pielęgniarka po 40, teraz jako 60- letnia miss Grabiny może przebierać w facetach jak w ulegalkach

Gość gość
Scenariusz to piszą pod aktorów Roznerski decyduje z kim ma być jego bohater Mucha też nie wiem ale Mlynarczyk też chyba decydował i Pieńkowska też rządzi scenarzystami a Pieńkowska uwielbia Krzyżowskiego pisały Media

Gość gość
W życiu nigdy nie spojrzałby na podstarzałą Marychę

Gość gość
Do 14.14 Chyba czytać płynnie nie umiesz,bo rachunek był na Pawła. Może wyjdzie na jaw,że samochód celowo został uszkodzony,ale wypadek miał Paweł a nie Marcin jak było zamierzone i Policja zajmie się tym i dotrze do Artura.

Gość gość
przecież samochód nie był wcale uszkodzony, Paweł skręcił by nie potrącic staruszka -przeciez ja od początku obstawiałam i pisałam że deląg wyglada na pisarza albo dedektywa ale obstawiałm że to pisarz, ale mam intuicję

Gość gość
O tym piszę świat seriali że bohater Delaga okaże się ukochanym pisarzem Zośki. Piszę kryminały wyjdzie na jaw wtedy gdy policję Joanna wezwie bo będzie myśleć że ten Michał chce zrobić krzywdę Wojtkowi. A Iza po ostatnich kulisach wydaje się mi że będzie chciała znaleźć faceta który sfałszował wyniki DNA nie wykluczone że pod presją Artura ktory ma z nim na pieńku

Gość gość
Marta wybaczyła Andrzejowi zdradę? A z kim on ją zdradził? No przespał się z Agnieszką (była w ciąży), ale to było przed ślubem. Chyba, że coś mnie ominęło? Ta Jola to jakaś kuzynka Wernera, kiedyś pracowała z Budzyńskim i miała na niego oko, ale się rozeszło. Iza podobno wyjdzie za Artura i dopiero po ślubie zacznie coś kombinować, znajdzie w jego laptopie jakieś przelewy. Ale faktycznie odkręcić teraz i ojcostwo Mai, i ślub, to jeszcze dłuuugo potrwa. W realnym życiu ciągnęło by się miesiącami, jak nie latami... Deląg ma być pisarzem kryminałów.

Gość gość
15.27 z tym" chyba czytać płynnie nie umiesz" to o sobie oczywiście piszesz? bo jak już to " oglądać "

Gość gość
Scenarzyści nieźle namieszali bo jak wyjdzie że on przekupił tego faceta i sfałszował wyniki DNA to panna Izabela też trafi do więzienia za poświadczenie nieprawdy w Urzędzie Stanu cywilnego i dziecko trafi do Marcina i Aleksandry a Lewińska straci prawo do wykonywania zawodu bo kurator nie może mieć wyroku żeby normalnie pracować. Hahaha ale się Scenarzyści wkopali ja obstawiam że to fikcyjny ślub

Gość gość
do 16.09 a jak myślisz,skąd wiem,że to zaległości Pawła-prawie 20 tysięcy,tak oglądałam i czytałam,co mi pokazano czyli pismo informujące o niezapłaconym długu za wynajem.

Gość gość
Ciekawe kto zapłaci ten dług Pawła? Piotr nie jest aż tak bardzo bogaty może nowy wuj bogaty Starski ha i wkupi się w łaski Marychy

Gość gość
No to w następnym sezonie będą ciągnąć dalej, ten już bezsensowny i" niestrawny" do oglądania wątek porypanej Izy, Marcina i tego nawiedzonego Artura. Maryśkę spikną z tym zakochanym w niej Starskim, ktory jest oczywiście na tyle dalekim dla niej kuzynem, że spokojnie mogą ich w przyszłości też ochajtać. Doktorek Rogowski widocznie pójdzie w odstawkę, jakiś znajdą tam sposób, żeby się go pozbyć, np wyślą go za granicę. Ruda Ulka całkiem zdurnieje i zabuja się na amen w tym kryminaliście, bracie tego napakowanego Andrzejka. Budzyna przymkną na kilka miechów w areszcie, za molestowane tej popierdykanej, młodej larwy z kancelarii. Pawła uszczęśliwią aż trzema laskami, byłą sekretarką Julką, plus tą nową, która grała kiedyś Nel z "Pustyni i w puszczy" i następną, z którą ta ostatnia chce go ochajtać dla otrzymania obywatelstwa PL. Przymuloną Teresą spikną z biznesmenem Góreckim, jakoś nie wierzę, żeby kolejnym jej absztyfikantem zrobili bezmózgiego Filarskiego. Kurdej-Szatan (Aśką) i przychówkiem po nieboszczyku Tomusiu, łącznie z psem zajmie się uczynny sąsiad. Mareczka mogą wmanewrować w romasik z tą wyrachowaną Justyną, bo ta jest zdolna do wszystkiego. Kisielowa pewnie znowu ulegnie temu matrymonialnemu oszustowi Robertowi. A z tego, co piszą, leniwe plemniki Piotrka w końcu się uaktywnią i Kinia zajdzie znowu w ciążę, zapewne ku uciesze prababki Basi z Grabiny, która już na stałe ugrzeźnie na tej Deszczowej, no bo ktoś musi pomóc Kindze i Piotrkowi przy takiej gromadce dzieciaków..Przy okazji też zajmie się Wojtkiem, bo przecież na Wietrzną kamorem można dorzucić. Cioteczka Ulki, Anna drzeć będzie dalej koty z Wernerem.

Gość gość
A Agnieszkę i Jacka rozwala bo wróci Goska i odbije Rudej faceta

Gość gość
Zakochany Starski to dla Maryśki zrobi wszystko, spoko, to i pospłaca wszelkie długi wszystkich z jej rodziny i ich znajomków. Marychę zrobią przy okazji panią grabińskich ziem, a może i z połowy Warszawki.. Dzieciorów z nią Starski nie musi mieć, wystarczy mu jej trójka i wnuki Piotrka. Ciupasem powinna się nim chajtnąc, w końcu kobita ma prawie 60-tkę na liczniku, gdzie znajdzie innego takiego bogacza, a to jeszcze przy okazji jej kuzynek. Mnie to nie zdziwi, że za jakiś czas jeszcze postawi go na nogi..

Gość gość
"Jako 60- letnia miss Grabiny może przebierać w facetach jak w ulegalkach"- ha, ha, ha a to dobre podsumowanie tej serialowej, prawie młódki, podfruwajki.

Gość gość
W sumie Myszka mogłaby wrócić, przecież jej nie ukatrupili jeszcze..

Gość gość
goska nie wraca ale faktycznie łasa na kase była pewnie agnieszce porwanie zafunduja z tym delagiem moim zdaniem moze byc fajny watek asi i michala

Gość gość
goska to dziecko Asi by odebrala lepiej niech nie wraca

Gość gość
Hm...Nieboszczyk Lucek to jeszcze wstanie z grobu, jak Marycha machnie się za tego Łagodę-Starskiego.. Jakoś nie wierzę, że Baśka Mostowiakowa będzie miała coś przeciwko kolejnemu i na dodatek tak bogatemu zięciowi. Kasa zmiękczy wszelkie opory.

Gość gość
Przecież my się tu nabijamy z tych "pomysłów" scenarzystek. Koroniewska wiele razy mówiła, że do Mjm nie wróci. Co prawda, mogą zawsze zrobić podmiankę aktorki i przywrócić Myszkę do "żywych"..

Gość gość
99% kobit w tym serialu to jak nie kretynki, to nawiedzone, jakieś porąbane psycholki. I jeszcze te kryminalne wątki, zdecydowanie z nimi już przesadzają. Ale rekordy to pobijają w tym trójkąciku Iza&Marcin i psychiczny Artur. Nawet się nie zanosi, żeby szybko te głupoty się skończyły.

Gość gość
A jak nie Gośka to Marta przecież Scenarzyści uwielbiają stara zgorzkniała Olszewska dali jej się na chwilę nacieszyć szczęściem gdy była z Tomkiem to przyjechała Aśka i Scenarzyści odebrali Adze Tomka a porywacze pewnie łasy będą na kasę Jacka na stowe nie będzie ich w przyszłym sezonie

Gość gość
Maryśkę zmajstrował Łagoda i teraz się machnie za innego z rodu Łagodów. Przynajmniej na starość będzie miała nazwisko po tatusiu..A nieboszczyk Lucjan w grobie się przewróci..

Gość gość
Martę to celowo zohydzili, że nikt jej nie lubił. Swoją drogą nieładnie jednak potraktowali Ostałowską, za tyle lat grania w tym serialiku. Tzn nie tęsknię za jej postacią, ale wszyscy się starzeją, a i zachorować każdy może, nikt będzie wiecznie młody.

Gość gość
Pani z 18.00 NIE każdy żyje tym serialem bo ma swoje życie prywatne. Nie każdy czyta czy doszukuje się wiadomości, newsów i chuj wi JESZCZE czego prawda? Ogarniij się troszkę dziewucho.

Gość gość
Wątpię że Goska wróci bo Aśka miała zastąpić Goske w serialu. A Maria jest na tyle durna że pójdzie za każdym tylko nie Arturem

Gość gość
Do 8.21 a skąd taka agresja?Tłumaczyłam tylko ,że nawet oglądając film można czytać.

Gość gość
To teraz z 50 odc albo i więcej, będą pokazywali jak do tej miss grabińskich 60-latek, czyli Marychy, będzie teraz startował ten jej kuzynek Starski. Po drodze pewnie spłaci wszystkie długi swojego przyszłego pasierba Pawła, rozbuduje siedlisko Ulki, no i przekonana do siebie nie tylko Luckową, ale całą familię Mostowiaków. Łatwo przewidzieć, że koniec końców po raz trzeci Marychę z nim ochajtają.