Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio oglądałam stary odcinek jak Magda z Kinga pojechali do rodziców tej pierwszej powiedzieć im o ciąży. Zachowali się tak chamsko,że szok. Marszałek miał firmę,ale nie było powiedziane jaką.

Gość gość
A w tamte Święta Bożego Narodzenia zostawili ją samą (przysłali jej liścik: "Wyjeżdżamy na Święta do Francji. Wracamy po Nowym Roku"); na szczęście Kinga zaprosiła ją wtedy do siebie. Wkrótce potem Magda trafiła do szpitala z komplikacjami; ciąży niestety nie udało się utrzymać.

Gość gość
A lecą gdzieś te starsze odcinki "m jak miłość"?bo leciały na dwójce ale już ich nie pokazują... Ciekawe że Julka dopiero co pojechała do Irlandii do pracy,nagle dostała wiadomość o wypadku Pawła i od razu przyleciała go odwiedzić..więc na pewno dostała urlop w nowej pracy by odwiedzić Pawełka...no trochę to naciągane... Barbara się przeniosła do W-wy a Kisielowa dalej u niej mieszka-też to jakoś mało prawdopodobne jest...wiem że mieszka też tam Marek z żoną ale to też dziwne jest...

Gość gość
18.55 Leciały na dwójce rano, niestety Kurski zakręcił kurek i nie ma.

Gość gość
Jestem ciekawa kto spłaci dług Pawła

Gość gość
1.Pewnie ożeni się z tą "Gruzinką" za hajs, to mu styknie na pokrycie długów. 2.Albo nowy wujaszek z Grabiny, z miłości do Maryśki poratuje przyszłego pasierba w potrzebie. 3. Wszyscy z rodziny i znajomi znajomych się złożą.

Gość gość
Artur pewnie coś sprzedać zdąży jak kiedyś auto dla Lenki czy Piotrka? Boże czemu Maria go tak poniża to taki dobry człowiek

Gość gość
Mamy dłuższą przerwę w oglądaniu serialu,bo kolejny odcinek dopiero 7 maja-dziwne,bo Bsz są w poniedziałek 2 maja a Mjm nie. A jak piszą na Pudelku,to wprowadzają wątek metafizyczny i Tomek-duch będzie pojawiał się Asi....tego jeszcze chyba nie było jak serail stary!

Gość
wracam do M jak Miłosc...po przerwie. witajcie

Gość gość
Ponoć Aśka ma być chora psychicznie ( mieć głęboką depresje) i ona ma mieć urojenia że widzi zmarłego męża bo Młynarczyk nie zgodził się na powrót do serialu całkowicie powariowali

Gość gość
Witam potrzebna pomoc. Szukam piosenki Lukasz Zagrobelnego. A kojarze jak z żona jeszcze ogladakem serial jakies 10 lat temu to czasem leciala na koniec odcinka...niestety melodia i nawet jakas część tekstu uciekly...piekna ballada tyle pamietam. Ktoś pomoze?

Gość gość
Urojenia to widocznie mają scenarzystki Mjm i to już od dość dawna. "Pomysł" z pojawieniam się nieboszczyka super-gliny, który ma pojawiać Play przebije chyba "okoliczności" śmierci serialowej Hanki..

Gość gość
Co oni zrobili z tego serialu? Teraz to już w ogóle nie przypomina tego, co było na jego początku. Przez kilka sezonów nie było to aż tak oderwane od rzeczywistości, obecnie absurd pogania absurd. No cóż, nie dość, że teraz kryminał jest prawie w każdym wątku, psycholi tam od groma, to teraz fundą jeszcze horror z życiem pozagrobowym..

Gość gość
przecież nawet Marcin tak nie cierpiał długo po śmierci Kaśki jak Aśka . Marcinowi też się niby w śnie ukazywała Kaśka . Bez przesady rozumiem wielka miłość to była ale ona mogła by się podnieść choćby dla dzieci Wojtek fałszuje podpisy " matki", żeby zajmować 30-letnią kobietą i wagaruje i zwalnia się ze szkoły. znam z życia realnego że kobieta straciła miłość życia ale miała dla kogo żyć dla dziecka a ona po roku nadal jest w rozpaczy. jeszcze urojenia dostanie że niby "mąż" jej się ukazuje i szczerze żal mi najbardziej Wojtka co ten chłopiec nie przeszedł kolejna jego "matka" będzie chora psychicznie ojca stracił ciekawa jestem kto się nim zajmie? Baśka Mostowiakowa a może Kinga>

Gość gość
Od smierci Tomka minelo dopiero POL ROKU. Kazdy ma inna wrazliwosc i nie nam to oceniac.

Gość gość
Każdy jest inny,ale to tylko film i scenariusz mocno dziwny i naciągany oraz niejednokrotnie głupi.Przestałam oglądać i nie żałuję, jak was poczytam to wystarczy-jestem prawie na bieżąco.

Gość gość
No zabójcza logika, bo ktoś tam krótko cierpiał po śmierc***artnera, to Aśka też musi tyle samo. Pogratulowac głupoty

Gość gość
jak to kto Aga bedzie sie zajmowac lub wroci Goska Agnieszce doloza, bedzie sie poswiecac. Ci scenarzysci to hipokryci z Tomkiem nie mogla byc i stworzyc rodziny a ja Aska sfiksuje to tylko ona zostaje. pozatym Aska i Aga lubia sie i to jest ciagle potrzymywane w scenariuszu.

Gość gość
To jest tak naciągane, że szok. Aśka wychowuje dwoje dzieci, z którymi nie jest w żaden sposób spokrewniona. Wojtek to przynajmniej syn byłego męża, ale Zosia to jakaś Wojtka kuzynka. Do tego Wojtek ma jeszcze siostrę, którą wychowuje inna kobieta.

Gość gość
Aga tez pisze list do Asi.Wczesniej Asia pisała do niej.

Gość gość
Scenarzyści nie pozwolili bo chodziło im o popularność Basi Kurdej-Szatan i dlatego że 95 procent chciało aby Asia a nie Agnieszka była z Tomkiem dlatego wyidealizowany został obraz Asi co wszystko wybacza nawet nieślubne dziecko swojemu mężowi a Gośka jak wróci nawet to i tak będzie wściekła na Agę bo przez nią (ona tak twierdziła) wyjechała do USA bo miała dość zdrad psychicznych jakie fundował jej Tomek. Albo odbije jej Jacka a ona znowu zostanie sama. Jak było z Aśka to Aga była kozłem ofiarnym że nie powiedziała prawdy o dziecku ze wrobiła Tomka w ojcostwo że przez nią Aśka trafiła do szpitala teraz tak samo jest a jak wróci Goska to pierwsza znienawidzoną kobieta będzie Olszewska pisza na głównym

Gość gość
Pomyliłam się napisałam było a powinnam powiedzieć że Tomasz był z Asia to Aga była kozłem ofiarnym ofiarnym winnym całego zla nie powiedziała o dziecku źle trafiła Aśka do szpitala przez Agę nawet przez Agę Gosia wyjechała piano na głównym a Scenarzyści tylko przyklaskiwali i coraz bardziej robili z Agi kozła ofiarnego

Gość gość
Gosia jest obca osoba dla Wojtka nie pamięta już o matce więc nie zajmie się synem bo jest pozbawiona praw rodzicielskich a podobno nadal jest w nieświadomości bo jak Marta u niej była to nic nie kontaktowała wiec Gosia z punktu prawnego nie może się opiekować synem nawet zbliżać się do niego a dajcie spokój wątpię że po tych 7 latach Gośka będzie robić wyrzuty Rudej . Zwłaszcza że ona napisała w liście że tylko ona jest odpowiedzialna za to wszystko a nie nikt inny

Gość gość
ale scenariusz jest prowadzony tak ze obie panie wspieraja sie, wiec jak cos bedzie z Aska Aga bedzie pomagac w wychowaniu Wojtka, jak cos stanie sie Agnieszce to Aska bedzie pomagac

Gość gość
Jacek na łożu śmierci złożył Tomkowi obietnicę,że zajmie się jego rodziną,więc mają na kogo liczyć.Rodzina Mostowiaków też nie zostawiłaby wnuka bez opieki.

Gość gość
Zwłaszcza Kamizela to zapracuję na śmierć się już dwoje prawnuków bawi dochodzi czasem Basia od Marychy jeszcze jedno dziecko Kingi i Piotra dochodzi Baśka Pawłowa ( są zdjęcia z planu i Basia na Deszczowej z plecakiem czyli może wrócić do kraju na stałe w przyszłym sezonie) to dojdzie Wojtek kobieta na 80 tkę zwariuje. A Ulka to ma ciągotki do kryminalistów po ciotce Maryśce która cały poprzedni sezon bujała się z Bilskim teraz to będzie robić jej bratanica

Gość gość
Ciekawe kogo ulka wybierze.

Gość gość
Są zdjęcia z planu z Marcinem i Majka ale bez Izy czyli albo pójdzie siedzieć albo będzie sobotnim tatusiem albo będzie chora psychicznie Iza

Gość gość
Z jednej strony - rozumiem Ulę; 22 lata, które, bodajże, ma, to czas na radość z życia, swojego związku, niż na pełną stabilizację, zakładanie rodziny, poważne i ustatkowane życie. Ale z drugiej - wielka szkoda, gdyby rzuciła Janka. Dobry, wrażliwy, czuły, kochający i oddany z niego mężczyzna. Ten Bartek nie wygląda na złego człowieka, ale on ma za sobą zbyt trudną przeszłość, kontakty ze złymi ludźmi, porzucenie rodziny. Wątek Anny i Adama jest uroczy; widać, że oboj***ardzo się kochają, a te ich wybuchowe "rozłąki" tylko to potwierdzają. Zofia jest niesamowita. Wątki z nią, to szansa na dobrą zabawę. Ten Mateusz, to już całkiem traci rozum dla Justyny, skoro okrada nawet własnego ojca, byleby robić jej prezenty, co zauważył Antek. Nie wiem, dlaczego, ale nie opuszcza mnie wrażenie, że ona ma wobec Marka "jednoznaczne" zamiary. To, jak na niego patrzy i w jaki sposób nawiązuje z nim kontakt. A i sam Marek ciągle staje w jej obronie, wspiera dobrym słowem, jest serdeczny, hmm. Andrzejek i Marzenka są świetni.

Gość gość
A ja nie lubię Marzenki i Andrzeja bardzo lubię Ewę i Marka oraz p. Kisielowa lubię też Wernera każdy ma prawo do swojego zdania