Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

czarszka vlogerka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Po co robi膰 q&a, jak co drugie pytanie odsy艂a do wcze艣niejszych film贸w albo dopiero nagra o tym film, to kto艣 si臋 dowie. Strasznie zarozumia艂a osoba. Ignoruje ludzi, a oni w komentarzach tylko piej膮 i zachwycaj膮 si臋. Aaa zapomnia艂am... komentarze negatywne s膮 kasowane.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Co za r贸偶nica czy kto艣 zapyta mi艂o czy nie skoro i tak usunie pytanie. Albo te odsy艂ania bo o tym ju偶 by艂o i poszukaj. Ale gdzid by艂o? Ka偶dy ma teraz szuka膰 w nie wiadomo ilu filmach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li wpisanie s艂owa w wyszukiwark臋 Ci臋 przerasta, to mo偶e zajmij si臋 czym艣 mniej wymagaj膮cym i odejd藕 od kompa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie sie wydaje, ze na ta gorna sztuczna szczeke to mogli jej zrobic jakiegos deala . Ostatnio udziela sie w telewizjach sniadaniowych - moze ktos od niej zarzadal by poprawila wizerunek? I zasugerowal firme xyz (ze znizka badz za darmo) i wyszlo co wyszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez jestem zdania ze jest nie mila, arogancka i chamska. Ktos ju偶 napisal ze wyraza sie jak zulica spod sklepu i takie samo mam zdanie. Ja tragilam na jej drugi kanal czarszka inaczej i nie mialam pojecia ze robi kosmetyki, bo jek zachowanie i spos贸b mowienie jest w stylu przemadrzalej dresiary, ktora predzej cie strzeli w 艂eb niz zrobi super kremik. Szczerze nie polecam. Dno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z z臋bami to ona posz艂a na skr贸ty. Zamiast za艂o偶y膰 aparat zdecydowa艂a si臋 na lic贸wki. I sztuczna szczena wysz艂a. jest taka aktorka, Herman si臋 nazywa, te偶 sobie to kiedy艣 zafundowa艂a i te偶 mnie zniesmaczy艂 efekt. Przy klucie m艂odo艣ci one sobie doda艂y sporo lat i wygl膮d menelek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lubi臋 jej przepisy, ale moim zdaniem jest bardzo niemi艂a. I to jej siemanko moi drodzy, irytuje mnie to. My艣la艂am, 偶e ma wi臋cej lat, jak na osob臋, kt贸ra ma tak膮 niby super piel臋gnacj臋 to nic specjalnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
https://youtu.be/TTkV19SWG80 polecam wszystkim obejrze膰, zanim znowu napiszecie jakie艣 g艂upoty na temat jej sklepu lub balsamu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest irytujaca i mam wrazenie ze niemila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czemu czarszka ma taki problem 偶eby odpowiedzie膰 na niekt贸re pytania (np o filtry przeciws艂oneczne)? Albo odsy艂a do poprzednich filmik贸w albo unika odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czarszka tak bardzo nienawidzi hejter贸w i ca艂y czas o nich wspomina...Niestety mam wra偶enie, 偶e sama sta艂a si臋 'hejterem' swoich s艂uchaczy. Ostatnio zada艂am jej kulturalnie pytanie na live na IG, a ona stukn臋艂a si臋 w g艂owe i z jej wypowiedzi mo偶na by艂o odnie艣膰 wra偶enie, 偶e ma mnie za idiotk臋. ( moje pytanie by艂o prywatne, ani nie dotyczy kwestii powtarzanych milion razy) Zrobi艂o mi si臋 mega przykro, bo ogl膮da艂am prawie wszystkie jej filmiki, kupuje jej kosmetyki i nigdy nie powiedzia艂am/napisa艂am z艂ego s艂owa na ni膮. Ciekawe czy tak samo by si臋 zachowa艂a w stosunku do znajomych, z kt贸rymi rozmawia w realu. Czarszka je艣li to kiedy艣 przeczytasz , zastan贸w si臋 - czy Ty czasami nie zgubi艂a艣 szacunku do swoich s艂uchaczy ? Mo偶e sama te偶 jeste艣 hejterem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
* nie by艂o prywatne ( sorki zrobi艂am b艂膮d w poprzedniej wypowiedzi)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z臋by masakra. Jak te pieski w reklamie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Denerwuj膮ca jest. I niemi艂a w komentarzach, czasem kto艣 normalnie o co艣 pyta, a ona odpowiada tak niemilo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 za ni膮 nie przepadam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona czyta kafe. akurat czytalam tu komentarze, widzka zalila suie ze czarszka pacnela sie w czolo akurta w tle lecial jej filmik i sie tlumaczyla ze czasem kjej sie zdarza pacnac w czolo :D baba zenada. wredna. bylam na spotkaniu, bo chcialam zobaczyc heyits alex a ona tez byla... niesympatyczna wyniosla zjadla wszystkie rozumy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedys bardzo ja lubilam. Niestety, stala sie ofiara popularnosci. Mam wrazenie, ze licza sie tylko statystyki, a to zmienia sie w pieniadz. Dlatego teraz w wiekszosc i jej widzowie to jeszcze dzieci, ktore z czasem tez przejza na oczy. Fajnie by bylo, gdyby zamiast szukac poklasku, zaczela szanowac widzow, z ktorych w koncu zyje. Zycze sobie tego, ale i jej, bo szkoda potencjalu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 dziwne, 偶e nie chce powiedzie膰 nic o swoim wykszta艂ceniu. Ja raczej nic nie kupi臋 od osoby, kt贸ra robi kosmetyki, a wykszta艂cenia w tym kierunku nie posiada i jeszcze robi tego wielk膮 tajemnice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej. Chcia艂abym sprostowa膰 m贸j komentarz na temat czarszki. Jaki艣 czas temu napisa艂am, 偶e bardzo zabola艂a mnie sytuacja kiedy zada艂am jej pytanie na IG live na jaki艣 temat a ona uderzy艂a si臋 g艂ow臋 i skomentowa艂a: ' bez komentarza'. Zrobi艂o mi si臋 bardzo przykro, bo naprawd臋 uwielbiam jej filmiki, kosmetyki, wesz艂am na to ( hejterskie) forum i w emocjach o tym napisa艂am. Ale p贸藕niej nie dawa艂o mi to spokoju, wi臋c napisa艂am do niej bezpo艣rednio. Opisa艂am ca艂膮 sytuacj臋 i moje odczucia wzgl臋dem jej reakcji. Czarszka na spokojnie wyt艂umaczy艂a, 偶e nie chcia艂a mnie urazi膰, a pytanie by艂o ju偶 powielone ( prawdopodobnie do艂膮czy艂am do liva p贸藕niej i nawet sobie nie zda艂am sprawyz tego). Jej reakcja by艂a tym spowodowana. Nawet odnios艂a si臋 do tego w swoim filmiku na you tube. I jestem jej za to mega wdzi臋czna. Pokazuje to, 偶e dba o swoich widz贸w. Wszyscy jeste艣my tylko lud藕mi, czasami reagujemy emocjonalnie. Po przemy艣leniu, nie wiem czy sama po tylu powtarzaj膮cych si臋 pytaniach nie by艂abym tym zm臋czona i mo偶e bym reagowa艂a nawet gorzej. Pisz臋 o tym tutaj, dlatego, 偶e czytaj膮c wszystkie komentarze pozostawione przez was czuje si臋 藕le, 偶e m贸j komentarz znaduje si臋 w艣r贸d tej ca艂ej fali hejtu. Ludzie nikt z nas nie jest idealny, ale wytyka膰 komu艣 wiek/ wygl膮d etc. to ju偶 mega chamstwo. Wyobra藕cie sobie np. 偶e ludzie komentuj膮 jaka艣 cz臋艣膰 waszego cia艂a/twarzy etc. ( a mo偶e nawet t膮 cz臋艣膰 do kt贸rej czujecie kompleks), jak by艣cie si臋 czuli ? Sami sobie odpowied藕cie na to pytanie. Warto czasami znale藕膰 w sobie troch臋 empatii do uczu膰 drugiego cz艂owieka. Na pewno nikt z was nie chcia艂by czyta膰 takiego ch艂amu na sw贸j temat. Pami臋tajcie, 偶e blogerki/ youtuberki te偶 maj膮 uczucia. Zawsze jest wyj艣cie jak kogo艣 nie lubicie - nie ogl膮dajcie. Peace & love ludzie, mniej hejtu, a internet b臋dzie przyjemniejszym miejscem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ogl膮da艂am dzi艣 jej filmik sprzed 4 lat i zupe艂nie inaczej si臋 tam zachowywa艂a, a偶 mi艂o by艂o pos艂ucha膰. Spokojna, rzeczowa. Teraz zupe艂nie inaczej, to jej wydzieranie si臋 na pocz膮tku filmik贸w jest irytuj膮ce, mam wra偶enie, 偶e zrobi艂a si臋 niemi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
udawany, sztuczny entuzjazm, m臋cz膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie ona jest po prostu g艂upia. Kiedy艣 kto艣 pod filmikiem jej napisa艂 "gdzie si臋 podzia艂a poprzednia modelka z filmik贸w o spa?" A ta zrobi艂a g****oburze w komentarzach, bo co to za stwierdzenie "podzia艂a si臋". Przecie偶 tak si臋 normalnie m贸wi, jak kogo艣 dawno nie widzisz to pytasz "Gdzie si臋 podziewa艂e艣"? A potem w filmikach gl臋dzi, 偶e "komentuj膮 sami specjali艣ci i znawcy, kt贸rzy wiedz膮 lepiej od niej." Zgadzam si臋, 偶e jej sztuczny entuzjazm jest m臋cz膮cy, do tego pij膮c cokolwiek siorbie, albo g艂o艣no prze艂yka na wizji i my艣li, 偶e to takie fajne, a to jest po porostu prostackie i 偶enuj膮ce. Jej balsamu nie mia艂am, bo nie chce mi si臋 warowa膰 co sobot臋 przed kompem, 偶eby naby膰 ten ekskluzywny kosmetyk.....jest wiele podobnych lub lepszych dost臋pnych od r臋ki, bez 艂aski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 napisa艂am pod filmikiem Czarszki, 偶e serum nawil偶aj膮ce, kt贸re poleca, mnie uczuli艂o. Na co Ona mi odpisa艂a, 偶e wed艂ug niej to ABSOLUTNIEnie jest kosmetyk na zim臋. Jakby to mia艂o co艣 do rzeczy. Moja cera, akurat przesusza si臋 najbardziej zim膮 i akurat wwtedy potrzebuje nawil偶enia i dlatego si臋gam po sera nawil偶aj膮ce w tym czasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NieChc臋Podawa膰
Do go艣膰, dzi艣 A czy to serum by艂o na bazie wody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰, dzi艣 A czy to serum by艂o na bazie wody? X Na bazie kwasu hialuronowego, a na ulotce by艂o wyra藕nie napisane, 偶e do stosowania ca艂y rok oraz, 偶e serum wzmacnia zdolno艣ci ochronne sk贸ry, regeneruje cer臋, widocznie wyg艂adza, nawil偶a i uj臋drnia. Jedyny problem by艂 taki, 偶e Czarszka w filmiku kilka razy m贸wi艂a, 偶e produkt nie uczula, a ja jej napisa艂am, 偶e mnie uczuli艂 cho膰 nie mam sk艂onno艣ci do alergii. No to stwierdzi艂a, 偶e to nie jest produkt na zim臋, bo innych argument贸w na uczulenie , nie znalaz艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ona dra偶ni. Te jej "siemanko moi drodzy" albo "turbo hiper co艣 tam" to 偶enada. Zamiast m贸wi膰 spokojnie, to drze si臋, nie da si臋 ogl膮da膰. Ona zajmuje si臋 czym艣 jeszcze, opr贸cz sprzedawania tych bwlsamow? Zawsze co艣 tam gada, 偶e jest taka zm臋czona po ca艂ym dniu, wi臋c si臋 zastanawiam czy pakowanie balsamikow ja tak m臋czy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile ona ma lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak my艣lisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂y艣cie filmik Czarszki z "obwieszczeniem", 偶e wysz艂a za m膮偶? Po co to zrobi艂a i czemu to s艂u偶y, niby nie chce nic naqg艂a艣niac, ale jednak podaje t臋 wiadomo艣膰 w osobnym filmiku. Poprzewraca艂o si臋 Panience w g艂贸wce odk膮d z ma艂ej miejscowo艣ci w Wielkopolsce kilka razy w3yjecha艂a do stolicy jako "youtuberka urodowa"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok, nie chce m贸wi膰 o 艣lubie i ja to rozumiem, ale po co ten g艂upi filmik z og艂oszeniem tego. Chyba za ma艂o fejmu, za ma艂o komentarzy. :D

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰