Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak powiedzial mi ze jestem.....charyzmatyczna

Polecane posty

Gość gość

moj potencjalny chlopak..jakbyscie to zrozumialy?

Gość Weronikabumbum
Jeśli on wie co to znaczy, to jako komplement ;)

Gość gość
Zwykly pacan z niego.chcial zablysnac jakims slowem.ale nie wyszlo mu bo nie jestes charyzmatyczna-dlaczego?bo zalozylas ten temat.

Gość gość
Jesli On jest wierzący to jest w temacie,a jesli jest w temacie to jest mega komplement.s

Gość gość
Jasne charyzmat w zakladaniu tematow na kafeteri.

Gość gość
Jak ktos jest wierzacy nie oznacza ze nie moze byc pacanem rownoczesnie.

Gość gość
Koles chcial zaimponowac wyszukanym komplementem.charyzme to miala ta dziewczyna co zginela w ameryce poludniowej ta wolontariuszka.to rozumiem.a ten bobek co o zyciu gowno wie bierze sie za slownictwo ktore zna tylko z ksiazek.

Gość gość
Dlaczego wykluczacie jej charyzmę? :D Chociaż z drugiej strony autorka zapytała jak rozumieć słowo charyzma.. powinna to wiedziec z autopsji..;) Osoba charyzmatyczna to osoba posiadająca silny magnetyzm, który przyciąga do niej inne osoby, wręcz można by rzec, że. podążają za nią tłumy, towarzysza jej, wspieraja ją, sa nią zafascynowane i uległe wobec decyzji, ktore taka osoba podejmuje, uważając jednocześnie, że to są właśnie te "najlepsze" opcje. Taka osoba posiada bardzo silną umiejętność perswazji i przekonywania innych do własnej racji, jest fascynujaca, lubiana i wyróżniająca się z tłumu. Osoba, z którą nie można się nudzić. Tak to rozumiem.

Gość gość
Ja spotkalem juz pseudo inteligentow co o zyciu wiedza tylko ze swojej wyobrazni.mnie takie belkot nie rusza.ale wiadomo mloda wrazliwa dziewczyna moze poleciec na takie slowo.i zaklada temat i analizuje czlowieka u ktorego nie ma nic do analzowania.

Gość gość
Charyzmaty a charyzmatyczna osoba oraz osoba mająca charyzmę to trzy różne pojęcia.s