Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość anonimowy

Pogubiłam sie

Polecane posty

Gość gość anonimowy

Witam serdecznie.chce zapytać czy ktoś pomoże mi odkręcić myśli? A więc tak jestem mamą dwójki dzieci małych 3 i 5 lat.moje życie od urodzenia dzień w dzień wygląda tak samo.swoje dzieciństwo było trudne ojciec alkoholik,ale wyszłam na prosto skończyłam szkole poznałam partnera z którym jestem od 15 lat.mamy powiedzmy spokojnie życie bez jakiś większych problemów.poza ostatnimi ciężkimi dniami gdzie nas dzieci ostro trenowały.jakos to wszystko wzięłam na siebie,że to ja muszę być bardziej spokojna i dawać im więcej miłości.i się zaczęło..... Codzienny ból głowy i zaczęło się szperanie na necie i urojilam sobie tetniaka mózgu,zaczęły się wycieczki po lekarzach wszystko jest ok.to dotarło do mnie....ale pozostał strach że kiedyś umrę i tak boję się jak zniosa to dzieci miałam tyle myśli że przestało mnie cokolwiek interesować,przestałam spać w nocy.ktoregos dnia nie wytrzymalam pojechałam do psychiatry przepisał mi setaloft i w razie ataku paniki jakiś tam uspokajacz.pare dni później jechaliśmy do pediatry z dziećmi(p.doktor zna mnie od dziecka)jak mnie zobaczyła od razu powiedziała że mam odstawić ten lek i przepisała pramolan.jest trochę lepiej ale nie tak jak dwa miesiące temu.potracilam się w wszystkim jakoś nie umiem pozbyć się głupich myśli jakas taka obojętna a zarazem zestresowana w środku dlaczego i co jest z mną.jak mam się od tego odkręcić skoro jestem zdrowa a ja nie potrafię się z tego cieszyć i na dodatek potracilam się że nie daje mi radość z dnia codziennego nic,bo ciągle myślę dlaczego jestem nie szczęśliwa..... Help

Gość gość
Może ktoś porozmawia z mną i ustawi mnie do pionu

Gość gość
Up Up

Gość gość
Pogada ktoś z mną?

Gość gość
masz depresje trudno pomóc przez forum

Gość gość
Ale czy depresja by tak wybuchła od nakrecania się że jestem chora?bo nic wcześniej mi nie było?a może ja byłam tak zestresowana tym nakrecaniem się?wiem że na chwilę obecną jestem zdrowa,tylko nie umiem się zresetować i powiedzieć wprost sobie ze niezły cyrk odwalilam...

Gość gość
Co najlepsze ze w tym nakrecaniu nic mi się nie chciało byłam obojętna bo i tak przecież umrę...Jak wiem że jestem zdrowa to moje myśli są o tym co ja odwalilam za cyrk....i bardziej nie umiem sobie tego przetłumaczyć co mnie tak wyobraźnia poniosła...

Gość gość anonimowy
własnie w*******a mnie reklama w TV więc dostałam szalu i wyrzuciłam telewizor przez okno :(

Gość gość
spróbuj uprawiać jakiś sport może biegaj ?

Gość gość
Mam zamiar isc na zumbe..i zaczynam pracę od poniedziałku.