Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak jej pomoc

Polecane posty

Gość gość

Dziś moja siostra 21.lat zostawiła tableta włączonego i ciągle przychodziły wiadmosci, chciałam go wyłączyć i zobaczyłam z kim tak pisze. Jest po przejściach miała chlopaka z dzieckiem które ukrywała , alkoholika o taki który podniósł na nią rękę. obczailam gościa z którym pisze i okazało się że..ma rodzinę.. żonę i dziecko.. Ja nie wiem co zrobić, jak zareagować, boję się ze zrobi jakaś głupotę...widziałam już nie raz ze z nim rozmawia, na intymne tematy niestety też... Nie, nie czytałam jej wiadomości ale po prostu widziałam co pisała kiedy siedzialysmy razem.. chciałabym jej pomóc żeby się w nic nie wpakowala ale nie wiem jak to zrobić..jakieś rady?

Gość gość
umów ja z kimś innym na randkę może powinna spotkać się z kimś innym żeby mieć porównanie

Gość gość
Nie mamy tak dobrego kontaktu żeby szła na randki umówione przeze mnie, Kiedy pytam z kim tak pisze to jest ze to nie moja sprawa a pytam na spokojnie czasem w zartach. boję się ze ona sobie życie zmarnuje, chciałabym jej pomoc

Gość gość
BOŻE POMÓŻ MI OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY POMOCY

Gość gość
Chyba jedyna rada, to żebyś normalnie i szczerze z nią o tym pogadała. Niech wie, ze się martwisz i ma w Tobie wsparcie. Ona jeśli coś do niego czuje, to inaczej postrzega sytuacje i nawet moze nie widzieć że jej to na szkode działa.