Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego roku życie zaczęliście bić swoje dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

bo wg badań dzieci bije większosc polaków zwłszcza tych o konserwatywnych poglądach, siarczysty klaps to dla nich nie bicie tylko tzw metoda wychowawcza

Gość gość
ja nie muszę ich bić wystarczy że mnie matka tłukła czym opadnie od małego za wszystko i za nic też sznurem czasem oberwałam

Gość gość
nigdy

Gość gość
Bicie dzieci pokazuje że jesteście ograniczeni i nieudolni ! Z dzieckiem się rozmawia już wtedy gdy jest w łonie matki! ! Izolacja męża w związku powoduje że się źle dzieje. Mój mąż jest zawsze przy mnie nawet przy każdym badaniu cipki u ginekologa i wspierał porody taka obecność łączy związek i dzieci są stabilnie emocjonalnie!

Gość gość
Nigdy ! Jak można uderzyć swoje własne dziecko ? Prędzej bym sobie rękę odrąbala.

Gość gość
Od 32:)

Gość gość
PISowcy biją zwłaszcza takie potwory jak suski, waszczykiewicz ,pawłowicz by była drugą mamą madzi gdyby miala dziecko

Gość gość
Od razu po porodzie , co by mu sie z tego szczescia ze dycha w d***e nie poprzewracalo

Gość gość
Nigdy nie uderzyłam swojej niuni i nie zamierzam. Czasami dostanie karę, ale nie wyobrażam sobie bicia dziecka. W naszym przypadku wystarczy rozmowa. Sama nigdy nie doświadczyłam przemocy ze strony rodziców i nie sądzę, że bicie to sposób na posłuszeństwo lub wychowanie.

Gość Jakie to żenujące
Nie wyobrażam sobie bić dzieci.Co to za pytanie?!