Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne sterylizacja psa

Polecane posty

Gość gość

Moja suczka jest 4 dzien po sterylizacji. Dochodzi pomalu do siebie,chciaz jest duzo bardziej spokojniejsza niz wczesniej. No i ogolem jej zachowanie dosc sie zmienilo ale mam nadzieje ze wroci z czasem do normy. Jednaj jedna rzecz mnie niepokoi. Weterynarz mowila ze suczka moze miec problem z nietrzymaniem moczu przez jakis czas. Ale nie mowila nic o wzmozonym pragnieniu i przez to czeste oddawanie moczu.to nie na zasadzie ze mysli ze chce siusiu ale jednak niechce tak jak mowila lekarka ale suczka sika 10 razy wiecej niz wczesnie bo 10 razy wiecej pije. Pozatym ten mocz jest rozwodniony,przezroczysty co wcale mnie nie dziwi sadzac po ilosci.Rano wstaje i zawsze jest w kilku miejscach nasiusiane....czy to normalne ? Zamierzam w pon isc do weta skonsultowac to ale pytam o rade narazie. Z gory dziekuje za odp

Gość gość
Zesralem się w gacie

Gość gość
To nie jest normalne. Myślę, że Twój piesek ma powikłania. Skonsultuj to z innym weterynarzem. Ja nigdy u swoich zwierząt takiego problemu nie miałam.

Gość gość
Dziekuje za normalna odpowiedz. Ogolnie ma apetyt i jest niby wszystko ok procz tego ze stala sie spokojniejsza ale moze to przez rane ktora przeciez wciaz sie goi. Jezeli nic sie nie zmieni to pojde do innego weta w poniedzialek.

Gość gość
Coś może być nie tak, trzeba iść z nią do weta. Ja zawsze chodzę do http://medi-vet.com.pl/ , to świetna klinika.