Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mihriana

17 latka i 31 latek

Polecane posty

Co sądzicie o takim związku? Jeśli obie osoby okazują sobie szacunek, akceptują się i kochają?

Gość gość
17 latka to jeszcze dzieciak emocjonalny. Po co się pchasz w taki związek? Młoda i beztroska będziesz tylko raz w życiu. Ciesz się tym. Ucz się, rozwijaj. Po co Ci taki stary facet?

Ale naprawdę jesteśmy bratnimi duszami, on jest normalny, kochający, troskliwy, odpowiedzialny. Zawsze podobali mi się starsi faceci..

Gość gość
Dziecko i przechodzony facio.

Gość gość
W tym wieku to powinnaś się uczyć, obsciskiwac z chłopakami, chodzić na imprezy, a nie pchać w "związek". Jesteś, pardon jeszcze gowniarą i nie znasz życia. Do kompletu brakuje tylko ciąży. Współczuję Twoim rodzicom, bo nie odpoczną, tylko będą musieli zasuwać na córeczkę z przychòwkiem.

Gość gość
Zobaczył młody tyłeczek, to Ci nadskakuje. Co jest z nim nie tak, że dorosły facet jest na poziomie emocjonalnym 17 latki? :O Nie zastanawia Cię to? On jest prawie dwa razy starszy.

Uczę się całkiem dobrze, chodzę do najlepszego liceum w mieście, mam średnią ocen 4,2. Pracę też mam, kelnerka na imprezach okolicznościowych, więc nie jestem z nim dla kasy. Po za tym rozmawialiśmy już o seksie, chcemy czekać z tym do ślubu jeśli już. A każdy zna życie na swój sposób, dawno już nie mieszkam z rodzicami, tylko z siostrą..

Ale mi się podobają starsi faceci, mamy takie same podejście do życia, zainteresowania, poglądy, zgadzamy się w większości sprawach

Gość gość
Niewinna, wolna i tak beztroska jesteś tylko jako nastolatka. Potem tylko odpowiedzialność. Po co sobie komplikujesz życie? Myślisz, że on będzie Cię tylko za rączkę trzymał? A jak zaciążysz? To stary wyjadacz wie jak zawrócić w głowie, a Ty jesteś niedoświadczona.

On mnie wspiera w wielu sprawach... Z seksem jeśli już to powiedzieliśmy sobie, że czekamy do ślubu..

Gość gość
Masz 17 lat i już od dawna nie mieszkasz z rodzicami? Dlaczego?

Bo kupili sobie dom na wsi, jako, że mam bliżej do szkoły z miasta zostałam w starym mieszkaniu :)

Gość gość
Czego zazdroszczą? Starego faceta, na poziomie 17- latki?

Gość gość
Czego zaxdroszcza??? Starego dziada?. Ty broken nic nie wiesz o zwiazkach wiec siedz cicho

Gość gość
W porównaniu z Tobą. Nawet piwa legalnie nie możesz jeszcze kupić. Mózg kobiecy rozwija się do 25 r ż On już jest dorosły od dawna.

Gość gość
14 lat roznicy....on musi byc bardzo infantylny

nieXD zazdroszczą, że równolatek woli młodszą, a one nie cofną czasu. ja piertolę, frustratki. jak tu weszłam pierwszy raz, byłam 2 lata starsza od autorki i opisywałam podobną sytuację było to samo. KURWA 9 LAT! jesteście nieuleczalne. pokochajce swoje ciała i przestańcie zatruwać innym życie.

Gość gość
Wiesz co broken...ty jestes bezdennie glupia.

Od kiedy 31 lat to starość?? x dla nich to starość:D było o siebie dbać matko, zabiłyby autorkę dla jej młodego ciała, które jest teraz . polewane. bitą. śmietaną. i. oblizywane. przez. być może. ich. target podrywu.

Gość gość
Broken a wczoraj w nocy to nie starsza odbila ci mlodziaka?wsadz wiec swoja teorie sobie w tylek.

Gość Turkuć
A o czym może gadać 31 latek z 17: "Co tam w szkole kochanie, jak poszła klasówka z angielskiego?" XD

Wiesz co broken...ty jestes bezdennie glupia. x po prostu pamiętam swoje trudne początki na forum dla sfrustrowanych 30-40 latków, teraz sama mam 30 za 2 lata, staram się cieszyć życiem i nie ujadać na ludzi, którzy mają lepiej:)

Gość gość
Dobrze broken żeś ty wiecznie młoda i piękna :D Jak możemy być zazdrosne o obcego faceta, którego nigdy nie widziałyśmy na oczy? Ty przynajmniej byłaś dorosła.

gość dziś Broken a wczoraj w nocy to nie starsza odbila ci mlodziaka?wsadz wiec swoja teorie sobie w tylek. x nie wspominaj o komandosie:(

Gość gość
Broken, a gdzie jest atak na autorkę? Zwidy masz?

Dobrze broken żeś ty wiecznie młoda i piękna smiech.gif Jak możemy być zazdrosne o obcego faceta, którego nigdy nie widziałyśmy na oczy? Ty przynajmniej byłaś dorosła. x a widzisz różnicę między byciem pięknym a akceptowaniem swojego ciała? matko, jest z Wami gorzej niż myślałam autorko, uciekaj z tego forum, bo będziesz na starość taka jak one. mój mózg z trudem sie bronił zmarnowałam 9 lat na ich towarzystwo

Sama miałaś taką sytuację to rozumiesz mnie :) Tak chociażby rozmawiamy o szkole, pracy itp. Weźcie się za siebie stare baby :D