Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy od ćwiczenia miesni i jedzenia białka schudną mi piersi ?

Polecane posty

Gość gość

Ćwiczę dosc intensywnie , minimalnie lepiej wyglądam i lekko jakby piersi na tym ucierpiały ale stanik nadal dobry nawet lekko za mały. Czy jeśli teraz zwolnię (bo już mam mniejwiwcej docelowy wygląd ciała , pracuje nad mięśniami) czy jeśli będę nadal ćwiczyć miesnie i jesc białko to spadną mi piersi ? Bo rozumiem ze białko zamienia tłuszcz na miesnie i czy piersi nie ucierpią ?

Gość jacek2233
zrobią się ew.bardziej umięśnione ale nie spadnie ich wielkosć, będą twardsze jeśli ćwiczysz klatkę

Gość gość
jeśli bardzo schudniesz to równomiernie wszędzie,mozna ujedrniac cwiczeniami

Gość gość
W piersiach nie ma mięśni. Odpowiednio ukierunkowane ćwiczenia na klatkę mogą je lekko bardziej uwidocznić, ale jeśli ćwicząc nie będziesz tracić tłuszczu (czyli będziesz na zerowym albo lekko dodatnim bilansie kalorycznym) to z biustem nic się dziać nie będzie. Jak będziesz chudnąć = tracić tłuszcz to owszem, mogą zmaleć.

Gość gość
4:38 ale jeśli ja ćwiczę i jem ciagle tyle samo + białka jem głównie dużo to to białko nie sprawi ze tłuszcz się wymieni na miesnie i cycki spadną ?

Gość gość
Jest ktoś kto się zna?:)

Gość gość
Spadną.

Gość gość
Ktoś się wypowie ?

Gość gość
Halo

Gość gość
Ja mam tak, że jak jestem na diecie pierwsze co to chudną mi ręce i biust a duł zostaje.... Zdecydowałam się na zabieg powiększenia piersi u doktora Nawrockiego z tego gabinetu www.drnawrocki.com.pl. Mój biust jest teraz idealny a ja mogę chudnąć bez obaw, że zniknie mi biust.