Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeziebienie i cukrzyca ciazowa

Polecane posty

Gość gość

Dopadlo mnie przeziebienie, mianowicie katar i mokry kaszel, na razie nic powaznego. Niestety mam cukrzyce ciazowa i ani ja ani moj lekarz przez telefon nie mamy pomyslu co moge brac, odpadaja wszelkie syropy z cukrem, bo bardzo mi podnosza cukier (wyprobowane). Czy ktoras mama byla w podobnej sytuacji i wie co mozna brac na mokry kaszel przy ciazy cukrzycowej? Jestem w 24 tygodniu. Maz wypyta jeszcze dzisiaj w aptece, a jak nie przejdzie w ogole to w poniedzialek wybiore sie do rodzinnego. Diabetolog zalecila mi jedynie paracetamol (biore przy bolu glowy i takim ogolnym rozbiciu, 2 tabl dziennie), napar z lipy i wit c, robie tez inhalacje z soli fizjologicznej ale to raczej pomaga tylko na zatkany nos.

Gość gość
Mialam to samo diabetolog zgodzil się w końcu na syrop z cebuli(b.szybko kaszel minal) a poza tym to plukanki Gardla woda z sola i czosnek(duże ilości czosnku) Mężowi w aptece proponowali jedynie paracetamol

Gość gość
Dzieki, sprobuje sie naczosnkowac, najwyzej kupie taki w tabletkach bo swiezy to srednio (muli mnie od czosnku, szczypiorku, cebuli...:), boje sie tych syropow na cukrze bo mialam 170 jak wzielam do posilku i to z insulina przy poprzednim przeziebieniu, a teraz i tak mam nieciekawe wyniki przez infekcje. I przeczekam, moze przejdzie, dopiero od srody mnie wzielo.