Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to będzie zdrada ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem ze swoją partnerką 4 lata, ostatnimi tygodniami zupełnie nam się nie układa, wcześniej nie reagowała też na moje potrzeby, zupełnie sprawę bagatelizując. Zero zbliżeń. Powoli nie wytrzymuje takiej sytuacji, mimo wielkiej miłości mam ochotę a żeby inna kobieta oralnie zrobiła mi dobrze. Nie mówię o seksie, tylko delikatnej oralnej zabawie. Marzę o skończeniu w ustach innej Kobiecie. Mam swoje potrzeby niestety mimo wysyłanych sygnałów problem jest trywializowany. Zawsze kochałem, nigdy nie oglądałem się za innymi kobietami ani też o nich nie myślałem. Nie chce robić nic pochopnie bo mam do niej jeszcze nie stracone uczucie. Czy to jest zdrada ? Dziękuje za wszystkie uwagi.

Gość gość
czyli chcesz po prostu żebyś inna Ci obciągnęła ...

Gość gość
Tak to nie zdrada a jak jakaś laska chciała sie spotkać na kawe z facetem to ją zbluzgaliście

Gość gość
chcesz mi powiedzieć że gorsza jest kawa nie no koniec świata !

Gość gość
To uważasz że jak by się jakaś laska zajęta np. mężatka spotkała z facetem zrobiła mu loda on jej minetke to nie zdrada

Gość gość
Możesz się zlać innej kobiecie do ust, to żadna zdrada z twojej strony. Niemniej, jeśli ta, której się zlejesz do ust, ma chłopaka lub męża, to ona już dopuści się tym aktem do zdrady. Jak twoja pani nie chce ci dać tej niewątpliwie przyjemności, a masz jakąś chętną singielkę na orala, to nie wahaj się!

Gość gość
Ja uważam że to też zdrada tylko inna,a wy faceci łatwo umiecie się usprawiedliwić

Gość gość
A chcialbys zeby obcy facet robil minete swojej dziewczynie? Boze ale to plytkie. Rozumiem kilka msc czy lat ald kilka tyg bez seksu i juz szukasz okazji? To jak ty wytrzymasz gdy bedzie w zaawansowanej ciazy i pologu? Miekka faja nie facet z ciebie.