Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjerka Stacja Paliw Wrocław

Widziałam muna na stacji paliw

Polecane posty

Cześć, jestem kasjerka na stacji paliw i widziałam dzisiaj Muna. Przy płaceniu za hotdoga położył na chwilę telefon na ladę, zerknełam odruchowo i zobaczyłam stronę kafeterii i zalogowany jako moon on the moon. Morda 10/10, sylwetka 10/10, głos 10/10, błysk w oku 10/10. Do tej pory przybywa mi kisielu w gaciach, a wydarzenie miało miejsce o godzinie 16:37. Zachowalam nawet paragon, który zostawił. Przestańcie to hejtowac, bo to model jakich malo!! Pozdro :) wracam do pracy. :)

Gość 18żmijewski86
jak nisko trzeba upaść by zakladac tematy chwalace samego siebie ? ;) pozdrawia techniczny kolega ;) ogarniesz;)

Gość gość
:D

Gość Pęd Sosny
Nie, to nie ja... :classic_cool: Mogłaś/eś poczekać z tym tematem do 3:00-4:00, pominąć fragment z telefonem (dbam o swoją prywatność), a może ktoś by uwierzył, w tym ja. :classic_cool:

Mówię wam jak było nie musicie wierzyć, ważne, ze ja będę miała nieprzespaną noc bo na pewno dziś nie zasne!!

Gość gość
o i znalazł się nagle na forum. ;) przypadek ? nie sądzę... ;)

Gość gość
na bank. cialo styrane alkoholem narkotykami i papierosami. zdjecia ukryja rzeczywistosc juz nie

Gość Pęd Sosny
Ironii w tym nie dostrzegasz, więc tak, niech ci będzie - to nie jest przypadek. :classic_cool:

Gość gośćżżż
kurwa co za element;)

Gość Pęd Sosny
gość dziś Konfabulujesz, a potwierdzenie rzeczywistości znajdziesz - u A. ;)

Gość gość
ale bajeczka ha haa

Gość gośćżżż
ironią kolego bylo twoje splodzenie, przyjście na swiat, twój doczesny zywot,aż zwiazek z Ania ktora spiertolila gdy zobaczyła na zywo że ' biale ' to nie przelewki i na fizycznosci też odbijają piętno;) niech zaprzeczy teraz konfabulacjom (18;00);) pijaczku z błyskiem promili w oczach;)czekam

Gość Pęd Sosny
gośćżżż dziś Najwyraźniej screenów, które tak chętnie wrzucała nie czytałeś. ;) Jakie białe?

Gość Pęd Sosny
PS. Skup się na moich zębach. ;)

Gość gość
Anula Wróciła do muna!!!!!!

Gość Pęd Sosny
Właściwie, to nie będę z tobą rozmawiał. Znowu wszystko sprowadza się do tej nieszczęsnej Ani. Może spróbuj szczęścia, bezpośrednio u niej, zamiast ślepych strzałów, którymi nic nie wskórasz? :)

Gość gość
kolego;) nie pije piaty rok. Wiem jak wyglądał em gdy kazdego dnia ochoczo wrzucałem w siebie po kilka piwek dziennie;)nie powiesz mi i ona tez mi nie powie, że alkoholicy dobrze wyglądają, chybs ze jest ona patolka w twoim stylu, żlopiąca razem z toba browary na co nie wyglada i nie wydaje się byc;)niech się wypowie w tym temacie;) kochac sobie mogla (tak tak czytalem od a do z wiec wierzę powiedzmy) ale pytanie zasadnicze CO kochala;) wpadne pozniej, a ty ją urób zeby znow zatanczyla jak jej zagrasz i napisala to co jej kazesz z obawy przed k***a niewiem czym;)

Gość Pęd Sosny
Kolego, nie znasz mnie, na oczy nie widziałeś. ;) Zakończymy na tym? :)

Gość gośćżżż
gość dziś Anula Wróciła do muna!!!!!! skad wiesz ?;) dowody a obiecuje że strace szacunek i nawet nie splunę, choc to pewnie plota,zbyt madra bestyjką jest;)dowody czekam.

Gość gośćżżż
przyjde pozniej przeczytac Anie;)

Gość Pęd Sosny
gośćżżż dziś Wy naprawdę macie spory problem ze sobą. W dalszym ciągu nie jest dla was oczywiste, że nigdy razem nie byliśmy? Że do dzisiaj nic poważnego się z tego wykluło i już nie wykluje? Że była to - w dużej mierze, masochistyczna zabawa? Co nie zmienia faktu, że wcześniej nie miałem zębów. :classic_cool: Teraz mam zwiotczałe, zniszczone narkotykami i alkoholem ciało. :classic_cool: Ból d**y. ;)

Gość gość
czego sie boisz kolego ?;) znowu zmiana frontu i znowu sie nie widzieliscie bo wyszłaby prawda na temat sprzeczności opisu z tego topiku z twoja prawdziwą facjata ?;) dała noge bos wyniszczony wrak;) do widzenia;)

Gość Pęd Sosny
Widzieliśmy się, "kolego", i mieliśmy tydzień później spotkać jeszcze raz, kolejne razy. Wyszło jak wyszło, czyli nic z tego nie wyszło, jednakże - skończ już proszę pisać nam historie, na podstawie swojego życia.

Gość Pęd Sosny
"do widzenia" Nie odważyłbyś się. :classic_cool:

Gość gośćwkość
Qrwa, dobrze że mnie nikt nie przylukał, bo ostatnio też tankowałem we Wrocku. Bo by ch/uj strzelił moją anonimowość. Choć i tak już mi się znudziło pie/rdo/lenie o Chopinie na tym forum. Zwyczajnie brak fajnych tematów do polewki.

Gość gośćżżż
odpowiedz sobie sam dlaczego nie wyszlo;) dobrze ze nic nie było bo bym na tą dziewczyne spojrzec nie mogl gdyby cudem cię kochala. wierzę w wersje ze to byla zabawa i kończe juz ten temat bo malo wiarygodny jestes a i tak za dlugo tu siedze;)przywolaj ją tu bo ja k***a nie moge :Nie znaleziono adresu Wiadomość nie została dostarczona, ponieważ nie znaleziono adresu odbiorcy (cachet.marie@yahoo.com). Sprawdź, czy w adresie nie ma literówek lub spacji, i spróbuj jeszcze raz. 🖐️

Gość gość
czyli cię nie kochala z tego co czytam ww, choc screeny na cos innego wskazywaly..jakas zmylka;) +10 w moich oczach dla niej. o malo co nie wziąłem ją za równą tobie patole. czekam niemniej na jej odp a tobie mowie do widzenia;) odwazylbym się;)

Gość Pęd Sosny
gość dziś Tak, nie kochała mnie, nigdy się nie kochaliśmy. Koniec baśni? Mogę sobie spokojnie, od czasu do czasu egzystować na kafe? Bez Ciebie, bez Ani, a także bez zębów, z miękkim ciałem zniszczonym "białym" i alkoholem, bez życia, mając na imię ignorant? Mogę? :)

Gość gość
W to że się nie kochalicie nikt nie uwierzy ale spoko:D:D:D