Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nerwy przez mame

Polecane posty

Gość gość

Witam , mama cale dnie sie na mnie wyzywa , mówi że nie mam pracy a narazie studiuje i nie mam jak jej znaleźć i tak cale dnie mi gada ze sie do niczego nie nadaje , ostatnio sie z nia poklocilam tak ze jak poszlam do sklepu to krecilo mi sie w glowie myslalam ze zemdleje , rok temu trafilam tez do szpitala mialam zapalenie zoladka i nerwice zoladka , po stresie caly czas sie zle czuje a ona cale dnie sie mnie czepia i ja juz nie moge wytrzymac , dodam ze dopiero za pol roku bede mogla sie wyprowadzic jak radzic sobie z tymi nerwami ciagle czuje bole brzucha i jest mi niedobrze , kiedys nawet musialam wyjsc z wykladu bo tak mnie brzuch bolal po klotni ze nie moglam wytrzymac

Gość gość
A lekarze nic ci nie przepisali na te bóle żołądka? Jak masz na tle nerwowym to bierz coś na uspokojenie. Nawet mozesz ziołowe stosować "nervosol" na nerwy, a "krople żołądkowe" na brzuch. A póki co unikaj jej, i nie dawaj sie prowokowac, pół roku a potem daj dyla.

Gość gość
dali tylko kroplowki bo mialam anemie do tego jeszcze w szpitalu mialam przykre doswiadcenie bo kolo mnie lezala babcia ktora umierala na moich oczach :( najgorsza byla ostatnia noc jak jeczala z bolu i sie zwijala a pielegniarki nawet na to nie reagowaly ... Dodatkowo mam alergie moze te bole tez czesciowo przez to , ale za pol roku wyjezdzam nad morze i nie bede miala tego problemu

Gość gość
To dobrze że się wyrwiesz i spróbuj tych kropli ziołowych. Wspólczuje takich przeżyć ze szpitala :/