Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na portalach randkowych są normalne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Zalogowałem się na portalu randkowym, zdjęcia, opis zgodny z prawdą i się załamałem... Przypadek 1 - Po kilku wiadomościach spotkanie w realu. Jest super, 4 godzinna randka, nie chciała zwiewać do domu:) Następnego dnia mi mówi, że możemy byc znajomymi, bo nie zaiskrzyło. Jak może zaiskrzyć po 4 godz. Przypadek 2 - wymiana wiadomości, wspólne pasje, podejście. Mówie sobie, wow chyba sie uda. Przy 5 wiadomości mi mówi, że nie ma jej w Polsce. Wróci za 1. 5 roku. Czy poczekam pyta? Nie, nie poczekam, bo nawet się nie widzieliśmy. Przypadek 3 - Dziewczyna po miesiącu pisania ze mną codzienni, mówi mi, że się nie spotkamy, bo wróciła do byłego. Przypadek 4 - Dziewczyna po miesiącu pisania ze mną, blokuję mnie, pomimo, że fajnie się "rozmawia". Połowa dziewczyn i tak nie odpowiada na wiadomości. Nie wiem, mam kilka pasji, stałą pracę, wykształcenie , potrafię sklecić kilka zdań, kupić kwiaty na randkę i zapłacić za "kawę",a tutaj same dziwne osoby.

Gość gość
święte słowa

Gość Agggva
Oczywiście że są takie :-) Tyle że Ty oczekujesz spotkać taką od razu a to nie jest sklep z ludźmi . I owszem ja po minucie mogę Ci powiedzieć czy zaiskrzyło czy nie bo to się wie. Być może ona nie wiedziała jak Ci to powiedzieć wprost wcześniej heh Niemniej powodzenia :-)

Gość gość
A ja podobnie z facetami. Sami zboczency i sexoholicy. A ile masz lat?

Gość gość
Te portale to porażka. Napisał do mnie facet - wizualnie niczego sobie, trochę po 30-tce, opis na portalu, że wesoły, kocha życie, podróże, zwierzęta, cuda wianki. Po kilku wiadomościach dowiedziałam się, że jest bez pracy, mieszka z rodzicami i rodzeństwem, bo przez 10 lat pił, stracił wszystko, ma mnóstwo długów, kredyty, komornicy, nie stać go nawet na wynajęcie pokoju, a dodatkowo chodzi na terapię, bo nie radzi sobie z agresją. Czujecie to?

Gość gość
Przechodziłem to samo co autor i często żałuję że traciłem na to czas...

Gość kobiety opamietajcie sie
Na portalach randkowych sa sami oszusci. Dziwie sie, ze kobiety zakladaj tam profile (chyba musza byc zdesperowane i mega naiwne), ze licza na to, ze spotkaja tam normalnego faceta. Nie, nie spotkaja, bo tak sa sami oszusci, naciagacze chcacy je zaliczyc za darmo i ci co licza na dobra zabawe. Sa tam przypadki takie jak dresy, zbiry, zalosni desperaci, mnostwo leni brzydali szukajacych krolewny, nie ma ogarnietych normalnych mezczyzn szukajacych zony tylko laski na chwile, na weekend, na impreze.

Gość gość
Ale czego ty chłopie oczekujesz? W zasadzie nie spotkało cię nic złego, a i dziewczyny nie okazały się jakoś szczególnie nienormalne. Tej pierwszej po prostu się nie spodobałeś, ta druga rzeczywiście trochę dziwna z tym czekaniem, ale wystarczy ją olać, ta trzecia jak zakładała tam konto, to pewnie nie wiedziała, że ułoży jej się z byłym, lasce numer 4 może po prostu się znudziłeś.

Gość gość
Ja spotkałam normalnych facetów za pośrednictwem portali randkowych, nie ma co demonizować, że siedzą tam SAMI dziwacy, zboczeńcy i oszuści, choć oczywiście oni TEŻ tam są.

Gość gość
Jak dziewczyny to odpisują, to znaczy, że: - jesteś za stary/za młody - nie podobasz im się ze zdjęcia - wydajesz im się dziwny - piszą właśnie z 10 innymi

Gość gość
gość wczoraj - nie wzbudzasz zainteresowania u kobiet, nie potrafisz zainteresowac soba kobiety, wiec niec chca niczego poza kolezenstwem, a ty uwazasz je przez to za dziwne? za kogo ty sie uwazasz? nie podobasz sie kobietom i stwierdzasz, ze sa dziwne, bo nie chca tracisz czasu na ciebie? masz za duze mnie manie o sobie dziecko

Gość gość
zalozyles sobie, ze kazda musi cie chciec? ale idiota musisz byc:O tez bym zrezygnowala z rozmowy z toba i tracenia czasu po tym temacie na kafe

Gość gość
dla mnie musi zaiskrzyc od pierwszego spojrzenia. Jak do tej pory przezylam tylko raz taka chwile:))

Gość gość
Ten blysk w moich oczkach, drzenie serduszka:)) to jest wlasnie to:)

Gość gość
faceci szukaja partnerki poprzez portale, bo nie potrafia nawiazywac znajomosci i relacji miedzyludzkich w realu, wiec nie ma co sie dziwic, ze jak dochodzi do spotkania to siedzi taki mruk i gapi sie jak sroka w gnat, albo zadaje tylko pytania a sam odpowiada monosylabami jak dzieci w przedszkolu, ze jedyne o czym mysli kobieta to jak najszybciej zakonczyc to nieudane spotkanie .. i jeszcze jedno, ze faceci rozne rzeczy pisza, sa bajkopisarzami niekiedy, a potem ich klamstwa wychodza na jaw na spotkaniu albo rozmawiac nie potrafia w realu, wiec jak ma zaiskrzyc? i tak facectow kobiety delikatnie traktuja, dziekujac im za rozmowe nawet jesli jest monologiem kobiety i gapienie sie jak ciele faceta czy to nieudane spotkanie mowiac mile slowa na do wiedzenia, a nie to co sadza o ich beznadziejnych osobach i poczuciu straconego czasu z nimi

Gość gość
szkoda czasu na czekanie az przyjdzie jakiekolwiek uczucie:))wiec mezczyzna musi od razu mnie oczarowac:) i zaczarowac:)) inaczej nic z tego:)MM

Gość gość
Do mnie też pisali ludzie z zagranicy (jak dziewczyna nr 2), jednemu się nie spodobałam, choć randka wydawała się super (jak przypadek nr 1 autora), kolejny przestał się odzywać (coś w stylu przypadku nr 4). Ludzie obu płci tak robią i to nie jest powód, aby się załamywać. Jeśli decydujesz się na poznawanie z pomocą internetu, to musisz wziąć to na luz.

Gość gość
gość dziś ...i bardzo dobrze sa sa takie portale ..Nie kazdy mezczyzna ma odwage na randki w realu:)

Gość gość
Radzę szybciej się umawiać z dziewczynami, z którymi dobrze się gawędzi.

Gość gość
pewnie ze na luzie:))

Gość gość
gość dziś - to po co zakladacie profile i debili z siebie robicie

Gość gość
skro uwazasz ze debile ? to co porabiasz miedzy nimi?

Gość gość
Tego typu spotkania, to dosyć skomplikowane zderzenie oczekiwań, marzeń, wyobrażeń i doświadczeń ludzi, którzy wzajemnie je na siebie nakładają. Jak rozmijają się one zbyt mocno, to nawet jeśli obie osoby są "normalne", to kiepsko rokuje na ich dalszą znajomość.

Gość gość
Wchodzę myśląc, że będą jakieś opowieści o nawiedzonych, chorych psychicznie kobietach :P a tu tylko zwykłe babskie kaprysy.

Gość gość
Nie ma normalnych, i to nie chodzi o portale randkowe. Nie ma normalnych ogólnie :D

Gość gość
co sie spodziewac po prawikach 30-40 letnich zyjacych z mamunia, zero samodzielnosci, dojrzalosci, to nie mezczyzni tylko dzieci jeszcze