Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szarpal mną facet.

Polecane posty

Gość gość

3 dni temu, moj facet mnie zdenerwował, wykrzyczalam to jemu. On jak zwykle się obraził, zabronił się dotykać i ostatecznie poszedł spać do pokoju obok. Po upływie godziny poszłam zawołać go by wrócił spać do sypialni, bo mam rano do pracy, chce spokoju i niech nie zachowuje się jak dziecko. Wkurzyl się na mnie jeszcze bardziej. Zaczął klac krzyczał, że to koniec i wygonił mnie z pokoju. Nie odzywałam się do niego 3 dni. Po 3 dniach chciałam porozmawiać, on oczywiście obrażony, prowokowal kłótnie, nalrecal atmosferę, kazał mi "wyjsc" z domu. Po czym gdy powiedziałam, że zrobię to jak zechce, złapał mnie za ramiona i prawie wyrzucił na zewnątrz. Zaczelismy się kłócić jeszcze bardziej, na co on uderzył w ścianę tuż przy mojej twarzy, zagroziłam że jeśli się nie uspokoi, wezmę policje. Po czym gdy się uspokoił stwierdził, że nie będzie z kimś kto uwaga: straszy go policja. Sądziłam, że mój facet ma trochę oleju w głowie. Ale on cała winę przerzuca na mnie

Gość gość
Nigdy nie spotkałam się z takim zachowaniem mężczyzny w stosunku do kobiety. Fakt ja też trochę przesadziłam. Ale to już przypomina patologie.

Gość przemoc w konkubinacie
Typowy konkubinat.

Gość gość
Faceci zawsze przerzucają winę na kobiety, normalka.

Gość gość
On nie tylko przerzuca na mnie winę, a zrobił się agresywny. Gdy poszłam z nim dzis porozmawiać i uspokoić go to wypchnal mnie znowu z pokoju. Prawie zdarzyłam się ze ścianą.

Gość gość
Mam ochotę go zostawić. Nie wiem co się z nim dzieje ostatnio.

Gość gość
Zostawisz go dopiero gdy Ci przyyebie, czy tez nie? :) Wyglada to na jakiegos niezrownowazego psychicznie faceta. Wybuchy agresji nie sa normalne..

Gość gość
On przerzuca wine na mnie i sam krzyczy że chce się rozstać. Bo to przeze mnie tak się zachowuje.