Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToxicOnion

Jestem toksyczny

Polecane posty

Gość ToxicOnion

Mam 20 lat i mam pewien problem. Jestem strasznie ale to strasznie "toksyczny". Kiedys taki nie bylem, tak mysle, ze zaczelo sie to gdy zaczalem grac w lola i cs'a. Wszystkich wyzywalem od gowien (gorzej ale cenzura), kazdy mnie denerwowal, irytowal. Kazdy mowil mi ze jestem najbardziej niemiła osoba jaka spotkala. Nawet gdy gram czy robie cos z kolegami i zrobia cos glupiego to mnie to strasznie wkur***a. Nawet w sytuacjach gdzie widze innych, jak sie glupio zachowuja czy postępują z innymi to az mnie nosi. Kiedyś skrecilem nadgarstek bo z nerwow walnalem w sciane z calej sily. Mam tez taki "dar" ze bardzo szybko poznaje ludzi - w sensie jacy sa. Nie potrafie sie powstrzymac od "gniewu" (nie wiem czy tak to mogę ująć). Rzecz w tym, ze tak naprawde taki nie jestem. Strasznie lubie pomagac ludziom, zwierzetom, czuje sie dobrze gdy robie. Zawsze gdy widze jakichs ludzi zczy choroba, czy tym ktorym nie powiodlo sie w zyciu, zwierzetom ktore tez sa "biedne" staram sie pomoc i jest mi ich strasznie zal. Jestem tez strasznie wrazliwy ( nienawidze tego u siebie ). Nie wiemjak wygrac z tym "drugim ja". Nie wiem jak sobie pomoc ;( (i nie jest to uzaleznienie od komputera, bo nie spedzam przy nim strasznie duzo czasu - uprzedzam odpowiedzi..) nie wiem jak calosc brzmi, postaralem przekazac wam moj problem

Gość gość
Idz na terapie, szkoda sie meczyc :)

Gość gość
Użalanie się na forach jest śmieszne i nic ci nie pomoże. Pomoże natomiast specjalista !

Gość John Travolta
W moim przypadku wizyta u jakiegokolwiek specjalisty odpada. Mam swoje zdanie o takich specjalistach i wiem, ze by mi nie pomogl. Nawet nie ma co o takim "wyjsciu" pisac.

Gość TOXIC ONION
Znaczy toxic onion nie john travolta, sory^

Gość gość
Gała? :D młody jestes. hormony jeszcze buzuja. i tyle. proponuje uprawiac sport,zeby sie rozladowac. e-sport raczej nie pomoze w tym.

Gość gość
Masz borderline.