Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

możecie mi doradzić?

Polecane posty

Gość gośćśćć

może to wam się wyda głupie ale i tak zapytam :) Mam kolegę, liczę że kiedyś będzie to ktoś więcej niż kolega, ale taka sytuacja jest ze on nie wie ile ja mam lat. No i jutro mam urodziny i chciałabym mu powiedzieć że te urodziny mam, ale on na pewno zapyta które, a ja jestem 2 lata starsza od niego. On na 100 % jest przekonany że jestem młodsza, bo dośc młodo wyglądam i zawsze wszyscy są zdziwieni gdy mówię ile mam lat. No i boję się że jak mu powiem to on da sobie ze mną spokoj bo ze starszą nie będzie chciał się spotykać. To powiedzieć mu czy nie?

Gość poli33
ja bym powiedziała bo i tak to prędzej czy później wyjdzie na jaw , a po co budować związek na zatajaniu czegoś

Gość gośćśćć
no w sumie i tak kiedyś będę musiała mu powiedzieć :( jak myslicie może mu to przeszkadzać? dwa lata to dużo?

Gość gość
To żadna różnica mój szfagier jest o trzy lata od niej starszy ona też zawsze młodo wyglądała

Gość gośćśćć
ale to ja jestem starsza a on młodszy, to jest różnica bo to zazwyczaj kobiety są młodsze w związkach

Gość gość
mi by nie przeszkadzało gdyby moja dziewczyna była dwa lata starsza, ale ja to jestem zdesperowany i nic by mi w niej nie przeszkadzało gdyby któraś chciała ze mną być :D

Gość gość
Wiek w uczuciach nie gra żadnej roli. Nie zatajaj niczego przed nim ani nie okłamuj. Tym bardziej w takiej bzdetnej rzeczy jak 2 lata różnicy w wieku. Ja kiedyś popełnilam podobny błąd w dużo ważniejszej sprawie, zataiłam coś przed facetem i straciłam go, bo i tak się w końcu się dowiedział. I do dziś nie potrafię sobie tego wybaczyć. Okazało się, że to jedyna miłość mojego życia... Także śmiało mów mu od razu o wszystkim. I albo to zaakceptuje albo nie jest Ciebie wart... Powodzenia.

Gość gość
Powiedz, nie masz nic do stracenia, a przynajmniej sprawdzisz, czy mu zalezy na Tobie czy na cyferkach. A druga sprawa, 2 lata to pikuś, a nawet jest sporo takich co woli trochę starsze dziewczyny/kobiety.

Gość gośćśćć
no to chyba mu powiem. :)