Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to ma znaczyć?!!!PARANOJA!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Postanowiłam napisać na tym forum, bo nie wiem czy kiedykolwiek, ktokolwiek tak miał, może to ja jestem nienormalna. Mam 30 lat, kochałam bardzo pewnego faceta, którego widziałam dosłownie kilka razy na oczy. Kontakt nasz już jakiś czas temu się urwał. On się nie odzywa, ja też. Z początku było ciężko, ale jakoś to przetrwałam. W końcu to osoba, której nawet docelowo nie znam dobrze. Ale od pewnego czasu po prostu nie mogę przestać o nim myśleć, ciągle czuję, że mam go w sercu, że tak strasznie go kocham, wcześniej czułam nawet trochę złości i żalu do niego za różne rzeczy. Ale teraz po prostu rozwala mi serce z miłości do niego. Każdej nocy nie zasnę jak nie zamknę oczu i nie wyobrażę sobie, że łączę się z nim telepatycznie, żeby mnie usłyszał... Co to kurcze jest? Serce moje rozpycha miłość do niego i nie mogę się pogodzić z tą stratą. Czy ktoś z was tak miał? Czy to kiedyś się skończy? Zaznaczę, że o odnawianiu tej znajomości już nie ma żadnej nadziei... :( Proszę piszcie.

Gość gość
Po prostu MIŁOŚĆ przez duże M :D :D

Gość gość
To miłość, zauroczenie i nie minie napewno prędko

Gość gość
Daj znać Facebook czekam :) oczekuje wyrażenia uczuć a nie ich maskowania ukrywania,

Gość gość
Babo kochasz go i tyle. Niewiele jest takich osób, które tak potrafią kochać. Ciesz się tym

Gość gość
no i co związku z tym ,że Ona go kocha? jak już nie ma szans o odnowieniu tej znajomości , nie możesz Mu powiedzieć ,co czujesz?

Gość gość
*autorka On doskonale wie co czuję. Mówiłam i pisałam mu to nieraz.

Gość gość
Przeczytałem cały post i muszę przyznać że chciałbym żeby mnie ktoś tak pokochał. A na marginesie to jeśli nie jesteś mu obojętna to kiedyś los połączy wasze drogi