dajwuu 0 Napisano Luty 18, 2020 Prowadzenie własnej cukierni ma swój klimat, chociaż wiąże się oczywiście z masą wyrzeczeń oraz obowiązków. Przede wszystkim poranne pobudki, stres i oczywiście odpowiednie nastawienie. Największą rolę jednak gra odpowiedni sprzęt - bez niego ciężko Ci będzie pracować. Swój kupowałem od firmy MK KOMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hi_roł 0 Napisano Luty 27, 2020 Sprawdz w Iguanie. Oni mają fajną konkretną ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontarz 0 Napisano Kwiecień 6, 2020 Jeśli chodzi o sprawdzonych dostawców to ja mogę wam zagwarantować, że będziecie zadowoleni z produktów Holger Food z Lubonia www.holgerfood.pl Oferują masy do glazurowania i dekorowania ciast, pomady i fondanty a także syrop glukozowy, glukozowo-fruktozowy i sztuczny miód. Jestem jak najlepszej opinii o tych produktach, są wysokiej jakości no i firma nie przesadza z cenami. Od dawna współpracujemy i jestem z tej współpracy bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majuszka 0 Napisano Maj 25, 2022 Do prowadzenia takiego biznesu będą potrzebne profesjonalne maszyny jak na przykład piece piekarnicze, linie do bułek czy dzielarki do chleba. Szukają właśnie takich narzędzi/urządzeń to polecam zerknąć sobie na stronę Guz Technika - oni mają w swojej ofercie wszystko co potrzebujesz do prowadzenia własnej piekarni czy cukierni. W razie wątpliwości to zawsze można się z nimi skontaktować i poprosić o doradztwo. Są niezastąpieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuba-Nowakowski 0 Napisano Sierpień 15, 2024 Aby otworzyć piekarnię lub cukiernię, będziesz potrzebować kilku kluczowych maszyn, takich jak piec piekarniczy, miesiarka do ciasta, wałkownica, szafa chłodnicza i zamrażarka, ubijaczka oraz krajalnica do chleba. Dodatkowo warto zaopatrzyć się w mniejsze akcesoria i narzędzia potrzebne do produkcji oraz sprzęt do pakowania i prezentacji produktów. Rozważenie zakupu odpowiedniego sprzętu w zależności od planowanego asortymentu oraz konsultacja z doradcą branżowym mogą pomóc w efektywnym uruchomieniu biznesu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja_ala 0 Napisano Sierpień 27, 2024 Aby otworzyć piekarnię lub cukiernię, musisz mieć wiedzę na ten temat. Jeśli nie masz pojęcia od czego zacząć, może najpierw zainwestować w jakiś kurs czy szkolenie? wiem, że w Faber Centrum Kształcenia mają kierunek "Cukiernik", ale to jest chyba roczny kurs. Są też krótsze szkolenia i kursy. Nie wyobrażam sobie jak można wydać kilkanaście tysięcy na urządzenia nie mając żadnej wiedzy na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach