Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektóre kobiety nigdy nikogo nie znajdą, podobnie jak faceci.

Polecane posty

Gość gość

wszelakie brzydule i karaczany są skazane na samotnosc mimo ze twierdzą ze są ladne, tzn kolorowe pisma i baby w internecie i kolezanki im wmawiaja ze jest inaczej....NIE NIE JEST bedziemy same tak jak niektorzy faceci ktorych nikt nie chce to nie prawda, ze nie ma nieatrakcyjnych, brzydkich kobiet, są i jest nas cała masa

Gość gość
Pewnie że są i są tacy faceci. Nie ich wina mi żal takich osób, moja dziewczyna ma taką koleżankę którą facet zostawił i przykro się to dla niej skończyło. Niestety jest naprawdę brzydka ale to NIE JEJ WINA :( bardzo mi smutno i żal tej dziewczyny. Widzę czasami takie osoby nie są to ludzie szczęśliwi, często w rozpaczy :( :( :(

Gość gość
niech brzydale wiążą się ze sobą, to taka naturalna segregacja w społeczeństwie

Gość gość
Niech ci ktorych nikt nie chce połączą się w pary i po problemie.

Gość Jula8980808880
Owszem, brzydkim jest na pewno znacznie trudniej kogoś znaleźć, aczkolwiek nie jest to zupełnie niemożliwe.. Dowód? Wystarczy popatrzeć na pry które znacie,a daleko im do modeli. Najwieskszy problem w tym, ze taka nieaktakcyjna fizycznie osoba jeszcze pomniejsza często swoje szanse nigdzie nie wychodząc bo spotkało ją kilka porażek, wiec boi się lub nie chce dalej próbować, albo nawet jesli wychodzi to jest zamknieta w sobie i niesmiala, co dodatkowo jeszcze pomniejsza jej atrakcyjność, bo wesolym usposobieniem i pewnoscia siebie robilaby troche lepsze wrazenie pomimo wygladu. Poza tym co zaobserowałam wśród ludzi, ktorych znam, ze brzydkie osoby czesto malo co robia ze swoim wyglądem. Np. jak ktoś jest gruby to zamawia hamburgera codziennie, chodzi w jakiś bluzach bez makijazu, czyli tak jakby nawet nie walczy

Gość Jula8980808880
ostatnio ogladałam taki film dokumentalny "człowiek, ktory zjadl swoje zycie"- był o najgrubszym człowieku świata, ktory był tak gruby, ze nie mogl wyjsc ze swojego pokoju bo nie zmiesciłby sie w drzwiach> Wyobraźcie sobie, ze ten człowiek miał dziewczynę od kilku lat, ktora go kochała, nawet nie była ona brzydka, powiedzmy przecietna z wygladu. Oczywiście wyglad duzo pomaga albo przeszkadza, ale najwieksza przeszkoda to jesli taki nieatrakcyjny ktoś jeszcze nie stwarza sobie okazji zeby kogos poznac bo juz tak bardzo sie zniechecil

Gość gość
najgorsze jest to, że osoby które są przeciętnej urody nie chcą być z kims przecietnej urody, tak jesteśmu stworzeni, że każdy chciał mieć piekną kobietę czy przystojniaka ipatrzac na innych ludzi posiadajacych piekna 2 polowke bierze nas zazdrosc

Gość gość
ten facet był najgrubszy na świecie czyli był w czymś najlepszy.. tacy ludzie zawsze przyciągają kobiety.. wiecie ile młodych dziewczyn jest zakochanych w Breiviku? piszą listy, wyznają miłość, no ale Breivik jest znany na całym świecie i do tego dość przystojny..

Gość gość
no bo tak naprawdę po co facetowi nieatrakcyjna partnerka? lepiej z***********a, w ten sposób można mieć każdą..

Gość gość
*zwalić/konia

Gość gość
no tak wlasnie jest, nikt nie chce miec brzydkiej 2 polowy, jestesmy wzrokowcami, to tak jakbys mial do wyboru miec na juz przydkie auto albo odkladac dluzej na ladne..

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora. Z własnego doświadczenia wiem, że te mniej atrakcyjne starają się nadrobić braki urody i rżną się jak na potęgę. Bywają dużo lepsze niż te ładne.

Gość gość
ja jestem kobieta i nienawidze ladnych dziewczyn.. wielkie panie

Gość Jula8980808880
Rzadko jest tak, że tylko piekny z pięknym dobiera się w pary. Jakby popatrzeć na większość ludzi , których znacie to na pewno znajdziecie takich mało tarakcyjnych, którzy są w związkach. Najwieksza przeszkoda jest to, jak ktos sie załamie bo uzna,ze jest brzydki i przestanie wychodzic do ludzi, zatrac***ewność siebie.. Bo wtedy juz całkowicie odbiera sobie szansę. Oczywiscie wyglad wiele ulatwia, ale najgorzej wlasnie jak ktos zwyczajnie nie da sobie szansy na poznanie kogos. Albo nie probuje nawet zmieniac swojego wygladu, tylko machnie ręką, że jest brzydki i nic sie z tym nie da zrobic. najcześciej się da w jakimś stopniu

Gość Jula8980808880
14:19- tylko, ze ta nienawiść zatruwa życie tylko Tobie, nienawidzisz ich bo sporo w Tobie zalu czy frustracji, ze one są ładne, a Ty Twoim zdaniem nie. Nie porównuj się do nikogo bo zwariujesz, raczej skup się na swoich postępach i swoich sukcesach w dziedzinie wyglądu np. jak schudniesz itd., nie mysl od razu ,że " o ,a tamta modelka jest taka szczupła, daleko mi do niej brakuje" bo się zdemotywujesz, nie porownuj sie najlepiej z nikim

Gość gość
ja nie znalazlam faceta.