Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bania78x

Synowa tesciowa

Polecane posty

Gość Bania78x

Cześć Wam, Jakie macie relacje ze swoimi tesciowymi? Jako synowa z teściową.

Gość gość
Normalne. Tradycyjne. Teściowa wszystko wie najlepiej, jest namądrzejsza i na wszystkim się zna. Ja dokładnie odwrotnie :P

Gość gośćA
No właśnie i to jest to. Moja niby zła nie jest ale potrafi wbić szpile i to zaboli. Nie przepadam za nią. Zastanawiam się czy ona o tym wie? Ale przecież to się czuje jak ktoś Ciebie nie lubi.

Gość gość
Generalnie bardzo dobre. Wiele ze sobą rozmawiamy, to ciepła i dobra kobieta. Nie wtrąca się, ani ona ani teść, chociaż mieszkamy razem (my na górze, oni na dole w domu prywatnym) Wady? Każdy jakieś ma. Już przymykam oko, bo cóż mnie to, ale do rzeczy. Ma taki totalnie wieśniacki gust, nie dba o porządek w swoim domu. Kąpie się chyba raz na tydzień, łazienka brudna, wszędzie osad, włosy myje w umywalce, którą wiecznie mają zatkaną, bo ona potem włosów nie zbiera po sobie i w odpływowe się zbierają. Nie spuszcza klapy od toalety, nawet u nas, jak np pijemy razem kawę u mnie i potem korzysta z wc. Okruchy po kanapkach, jeb na podłogę zmiata ręką. Uwielbia gromadzić jakieś kiczowate bibeloty, z których ściera kurz raz do roku na święta BN. Mamy wieeelki ogród, który jest po części odzwierciedleniem jej gustu.. masa różnych dziwnych kwiatów i roślin i... Krasnale ogrodowe. Ale skubana dobrze gotuje nawet i co dziwne czysto. Robi dobre śledzie, jakieś pasty, dobre zaprawy, którymi bardzo chętnie się z nami dzieli, super rosół co niedzielę, świetny gulasz wołowy ech. Oprócz tego, że jest kiczowatym brudaskiem jest bardzo ok.