Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet bezdzietnych z wyboru. Z jakich powodow czytacie fora dla matek?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawosci i bez zbednych zlosliwosci.

Gość gość
ostatnio dlatego, ze bałam sie, ze jestem w ciazy

Gość gość
Dla rozrywki. Posmiac sie z tepych klaczy rozpolodowych , jak sie kloca miedzy sobą :D

Gość gość
Ciekawe co jeszcze napisza kobiety. Osobo wyzej, to akurat normalne ze weszlas z pytaniem o ciaze. Ale jest sporo kobiet ktore nie lubia dzieci i nie chca ich miec a wchodza na te fora, wiem bo mam taka kolezanke i za Chiny nie zrozumiem co takimi ludzmi kieruje. Jak zapytalam to nie umiala mi odpowiedziec

Gość gość
Dlaczego matka to dla ciebie tepa klacz rozplodowa? Ciebie tez taka tepa rozplodowa klacz urodzila? To sie zastanow nad soba, bo masz jej geny i jestes tak samo tepa jak nie bardziej (bo jeszcze tatus przeciez dolozyl swoje 3 grosze ) :D

Gość poli33
ja tu niekiedy wchodzę z ogólnego a tam nie ma podane jaki to dział...teraz też tu jestem z ogólnego i nie wiedziałam jaki to dział

Gość gość
Jak jest nuda w pracy to wchodze z kolezanka i wymyslamy prowokacje. Potem caly pokoj sie smieje z odpowiedzi hahaha i czas nam leci

Gość gość
16:08 A nie masz innych rozrywek? A nie ma na forach dzialow rownie smiesznych albo tez smiesznych? [polecisz mi cos? tez chce sie posmiac a ten dzial znam na pamiec...

Gość gość
Ojej, juz sie rozplodowka uruchomila hahaha przynajmniej sie nie rozmnazam jak zwierze , zeby ujadac jak to mi zle i ciezko, tak jak ty :D

Gość gość
16:11 a dlaczego nie zakladacie prowokacji na ogolnym albo na erotycznym, bo to mniej zabawne? P.S. macie prace bardzo niskich lotow, podejrzewam ze skoro waszym zadaniem jest glownie siedzenie na necie, to i zarobki smierdza ubostwem :D

Gość gość
Lubimy się pośmiać, ile nieszczęść nas omija :-) i kobiety które się wypowiadają w dziale dla matek zachowują się tak nieracjonalnie, skaczą sobie do oczu z tak absurdalnych powodów, że kabarety się chowają :-P

Gość gość
Mój były narzeczony chciał mieć dzieci, ale powiedział, że trzy przynajmniej... Nie zgodziłam się, ale teraz chwilami załuję. Chciałabym mieć dzieci. Czytanie o nich daje mi jakąś mierną namiastkę tego.

Gość gość
Kurcze, a dla mnie ta postawa "lubimy sie posmiac ile nieszczesc nas omija" to jakis kabaret.Co wy, nie wiecie, ze tutaj ujada i atakuje tylko okreslony typ matek, a niezawsze i nie dla kazdej macierzynstwo = problem? Przez to ze czytacie taki dzial, skrzywilo sie wasze wyobrazenie o macierzynstwie. Bo czytajac ten dzial mozna sie przestaszyc macierzynstwa. A prawda jest taka ze wszystko ma swoje blaski i cienie, a na tym forum w kolko tylko wady sie obgaduje

Gość gość
Mój były narzeczony chciał mieć dzieci, ale powiedział, że trzy przynajmniej... Nie zgodziłam się, ale teraz chwilami załuję. Chciałabym mieć dzieci. Czytanie o nich daje mi jakąś mierną namiastkę tego.

Gość gość
16:14 W sensie, chcesz mi powiedziec, ze lubisz sie smiac z cudzych nieszczesc? Wspolczuje twojemu otoczeniu mendowatej kolezanki, z nich tez sie pewnie za plecami smiejesz....

Gość gość
16:17 eureka, no wlasnie! mysle, ze to o to chodzi, wiekszosc bezdzietnych wchodzi tu by poczuc namiastke czegos czego z roznych przyczyn nie maja. czyli dziecka.

Gość gość
czytajac ten dzial mozna sie przestaszyc macierzynstwa X Ano można ale lepsze to niż gloryfikowanie stanu który niekoniecznie na to zasługuje.

Gość gość
A gdzie napisalam, ze mam wysokich lotow ? :) juz probujesz mi dosrac, ale niestety ci sie nie uda mnie sprowokowac, bo nie mam takiego cisnienia i agresji w sobie jak przecietna mamunia tutaj. Pytanie co wy tutaj godzinami robicie, zamiast zajmowac sie dzieckiem. Tak wychowujecie, ze rosna bezczelne potwory a nie dzieci.

Gość gość
gość dziś 16:11 a dlaczego nie zakladacie prowokacji na ogolnym albo na erotycznym, bo to mniej zabawne? X Na ero lub ogólnym zjedliby takie paniule i wypluli tylko tampony, tipsy i identyfikatory.

Gość gość
gość dziś Hehe autorka sama sobie to odpisala , widac golym okiem. ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś 16:11 a dlaczego nie zakladacie prowokacji na ogolnym albo na erotycznym, bo to mniej zabawne? X Na ero lub ogólnym zjedliby takie paniule i wypluli tylko tampony, tipsy i identyfikatory. Xxxzxxxxx Bo tylko mamuski lykaja glupie prowokacje i sie produkuja z odpowiedziami haha

Gość gość
Wydaję mi się, że siedzi tu niewiele bezdzietnych z wyboru. Akurat jakiś czas czytam już forum o macierzyństwie, bo jestem w ciąży. Wcześniej udzielałam się na innych działach, na ten nawet nie zaglądałam. Zauważyłam, że siedzi tu góra kilka pań trollic, które atakują bądź zakładają te głupie tematy o teściowych, wielodzietnych, kotariankach itd. Może je to bawi, a może po prostu wiedzą, że na innych działach zostałyby olane. A tak czują się dowartościowane tutaj. Nie zabierałabym im tego uczucia. ;)

Gość gość
16:22 dokladnie, na ogolnym nikt by im na te prowokacje nie odpowiedzial, ani na ero. Dlatego, ze tam to juz w ogole wchodza osoby myslace jednotorowo i o rzeczach przyziemnych typu piwo, tipsy, roochanie w kolko. Tutaj jest duzo osob posaidajacych jednak jakas wrazliwosc, te prowokatorki w glebi duszy wiedza ze tylko tutaj ich tematy maja szanse na jakikolwiek odzew, wiec uderzaja tutaj. Dwa, ze lubia dos*rac kobietom ktore zyja inaczej niz one. Nadal bede utrzymywac ze osoby krecace wredne prowokacje to sa osoby zakompleksione, do tej teorii nikogo normalnego chyba nie musze przekonywac. Mowi sie nawet kozak w necie peesda w swiecie

Gość gość
chcesz mi powiedziec, ze lubisz sie smiac z cudzych nieszczesc? X Nie, nie lubię ale niektóre tematy bywają zabawne. Niektóre są smutne, np wtedy gdy młode kobiety opowiadają o tym, co ciąża i poród zrobiły z ich ciałami lub jak im ciężko z dzieckiem które sprawia dużo kłopotów. Pojawia się szczere współczucie, jakiego brak wobec wielu znanych mi osób. Często wypowiadają się tu jedyne osoby, których problemy uważam za prawdziwe i niewyolbrzymione jak te typu z innych działów "kochane, co polecacie hybrydy czy żel" :-)

Gość gość
Dokladnie, nie odbierajmy im tego uczucia, ze sa dowartosciowane. Tylko tutaj moga. W zyciu prywatnym widocznie jest kicha i byle co. No bo nie mialyby czasu tu prowokacji zakladac i sie podbudowywac czyims kosztem. Trzeba je poglaskac po glowkach i powiedziec "tak tak, masz racje, jakie straszne to macierzynstwo, a ty jestes taka inna, taka lepsza" a niech ma, zalujecie jednej z druga?

Gość gość
Często jestem wstrząśnięta tym, przez co przechodzą autorki. Jeśli potrafię staram się pomóc zanim zleci się chmara Agatek i himenek "mam dwojkę dzchcesz mi powiedziec, dzieci, dom, etat, pole, ogród, dojeżdżam 2 godziny dziennie i ze wszystkim sobie radzę a ty śmiesz miauczeć?".

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś 16:11 a dlaczego nie zakladacie prowokacji na ogolnym albo na erotycznym, bo to mniej zabawne? X Na ero lub ogólnym zjedliby takie paniule i wypluli tylko tampony, tipsy i identyfikatory. Xxxzxxxxx Bo tylko mamuski lykaja glupie prowokacje i sie produkuja z odpowiedziami haha X Czy ja wiem... wszędzie odpowiadają na prowokację, tylko Ty boisz się iść na działy gdzie udzielają się prawdziwi hejterzy. ;) Ja tam sobie świetnie radziłam,nie wiem jak byłoby z Tobą. Tam trzeba mieć twardą du/pę, szczególnie gdy piszesz z niebieskiego nicku. Bycie gościem-trollem i dopiertalanka matkom, to po prostu poziom, który jako jedyny możesz osiągnąć. :D

Gość gość
16:30 TRAFIONE W PUNKT :D Wykorzystuja to ze matki czesto sa w pewnym sensie bezbronne, skolowane, zakompleksione tym siedzeniem w domu, choc kochaja swoje dzieci (wiekszosc). Do osoby ktora tu przychjodzi szczerze wspolczuc. WOW :) urzekla mnie twoja historia...nowa moda, przychodzenie by sobie powspolczuc, poplakac z matkami... nie sadzisz ze to twoje szczerozlote serducho lepiej bo realnie zrobiloby cos dobrego jakbys poszla psa ze schroniska adoptowac lub zglosila sie do hospicjum? Bo tak to sie osmieszasz, serio :D masakra, czego to ludzie nie wymysla. Czytanie o czyms co pozwala nam wspolczuc innym jest typowe. Czytanie o ludzkim cierpieniu pozwala wam zapomniec o waszym osobistym i poczuc sie lepiej. Smutne ale prawdziwe. Dawanie kasy na biednych i trabienie o tym to tez jest nie dobre serce a zwyczajne chwalenie sie i robienie czegos by poczuc sie "jestem taki super, dobry, uczynny" LOL

Gość gość
Zebys miala taka glebokie przemyślenia :)

Gość gość
gość dziś Lubimy się pośmiać, ile nieszczęść nas omija xxx Polecam forum onkologiczne