Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet bezdzietnych z wyboru. Z jakich powodow czytacie fora dla matek?

Polecane posty

Gość gość
To rzeczywiscie musisz miec nudne i puste zycie, skoro wchodzisz na forum dla matek,zeby sie posmiac z ich problemow.

Gość gość
Mam dzieci i też tu wchodzę tylko w celach rozrywkowych, to nie tylko bezdzietne :D Początkowo wchodziłam tu, bo szukałam kogokolwiek, z kim można pogadać więcej niż w 3 słowach. Teraz mam dzieci starsze i 90% tematów mnie nie dotyczy. A jak z głowy wywietrzało już pieluszkowe zapalenie (chociaż i tak niewielkie w porównaniu do niektórych tu) to widzę ile głupot mamuśki wypisują. Nie jestem wulgarna, ale czasem uszczypliwa. Jak temat mądry to i pomogę, doradzę, ale takich tu mało. To nie tylko kobiety bezdzietne mają tu ubaw, bo też dużo mam świetnie się tu bawi :P

Gość gość
Wiesz co... rzeczywiście trochę czytałam temat staraczek i nawet pomyślałam, że przeginaja. Ale nie nabijam się z nich, nie pisałam tam i po jednej rundzie, czyli jakiś czyerech stronach, olałam ten temat. Już tam nie wchodzę. Zwyczajne mnie to nudzi bardziej niż śmieszy. Albo masz słabe poczucie humoru, albo brak ci jednak czegoś w życiu, skoro spędzasz tak czas. Domyślam się, że codziennie.

Gość gość
Ja tez mam dziecko i mam ubaw z mamusiek :D a zwlaszcsa z tematow o jedynakach, dzieciaków natrzepaly i im jedynaki przeszkadzaja hahaha

Gość gość
Ja akurat wchodzę nie tylko na ten dział, ale takie typowe nabijanie się mnie nudzi. Czasami jestem też uszczypliwa, jestem matką i wiele tematów jest głupich. Ale jak czytam pseudo bełkot bezdzietnej z wyboru, gdzie po prostu nie ma szacunku, ręce opadają. Pomijam fakt, że taka osoba jest taka sama jak te dziwne mamuśki, bo popada w skrajność. Większość odpowiedzi była po prostu na dość plytkim poziomie. Typu: a co wy robicie zamiast chować bachory czy gorsze. Brak kultury i empatii z wyraźną megalomanią. Aż trochę mi za was głupio, że tego nie dostrzegacie.

Gość gość
gość dziś Ja tez mam dziecko i mam ubaw z mamusiek smiech.gif a zwlaszcsa z tematow o jedynakach, dzieciaków natrzepaly i im jedynaki przeszkadzaja hahaha Proszę Cię, przeczytaj to jeszcze raz. Wybacz, ale brzmisz jak spod budki z piwem. Bez obrazy. I to "hahaha" na koniec.

Gość gość
A myślisz. skoro one tu są by mieć ubaw, to odpowiedzą ci niezaczepnie i nieprowokująco? Przecież tu prawie wszystkie odpowiedzi są po to by wzburzać i denerwować te, którym przeszkadzają, głównie autorkę tematu.

Gość gość
gość dziś To nie bezdzietne z wyboru. 99% to jalowki co nie umieja zajsc w ciaze , Albo takie co facet debil dziecka nie chce i wylewaja frustracje na zdrowe szczesliwe kobiety. x Mam dziecko, spodziewam się drugiego. I jako szczęśliwa kobieta nie piszę o innych, że są jałówkami nie umiejącymi zajść w ciążę. Pomyśl o tym, co napisałaś...

Gość gość
Och, wybacz. Nie bywam pod budka z piwem, więc nie zauważyłam. ;)

Gość gość
A co nie jest tak, jalowki bezplodne dostaja frustracji i tyle. Te z jednym tak samo.

Gość gość
A ja mam pytanie i do matek i do bezdzietnych (nie zdradzę, którą z nich jestem, żebyście nie zarzucały mi stronniczości): czy w życiu realnym też dzielicie się na takie głupie obozy? wszystkie matki to dla was osoby bez ambicji z kaszką manną zamiast mózgu (pytanie do bezdzietnych), a bezdzietne to niespełnione, rozgoryczone egoistki (pytanie matek)? Naprawdę, nie macie wyobraźni? Są i głupie matki, są i głupie bezdzietne. I nie ma to nic wspólnego z posiadaniem/brakiem dzieci.

Gość gość
Na tym dziale są moje ulubione dyskusje: tematy staraczek. Wchodzę, żeby się pośmiać. xxxxxxxxxxxxxxxxxx Mnie też to bawi, szczególnie takie tematy jak" zaczynamy starania" - cud-miód, razem się starają spółkując ze wszystkimi? Ubaw po pachy mam czytając posty o tych staraczkach na konkretne miesiące, mam wrażenie, że piszą to uczennice klas szkoły podstawowej, te z gimnazjum są mądrzejsze bo znają wujka google, który zawsze dobrze radzi, lepiej niż przypadkowe koleżanki, ale jak włączyć google i gdzie szukać? :D Rozrywka super, boki można zrywać ze śmiechu.

Gość gość
gość dziś Och, wybacz. Nie bywam pod budka z piwem, więc nie zauważyłam. oczko.gif & Niestety, Twoja wypowiedź była straszna, a "hahaha" to pogłębiło. Rozumiem, że chodziło Ci o efekt szyder, ale wyszło prostacko. & Myślę, że nabijanie się z ludzi jest jednak hooyowe. Czy to staraczki, czy matki, a jutro bedziecie się nabijać z kalek. Niestety, długotrwe zachowania tego typu spłaszczają sferę empatii. Co z tego, że to internet. Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Jeden się bawi, drugi bierze to do siebie, a trzeci potrzebuje rady. Niestety z ludźmi gorzej niż ze zwierzętami.

Gość gość
Mnie też to bawi, szczególnie takie tematy jak" zaczynamy starania" - cud-miód, razem się starają spółkując ze wszystkimi? x Ej, nie "spółkują", ale "przytulają się" :D Bez wulgaryzmów!

Gość gość
gość dziś A to moje i kolezanki z pracy soczyste prowo http://f.kafeteria.pl/temat/f10/moj-facet-ma- zone-a-ja-nie-wiem-co-dalej-bo-jestem-w-ciazy-p_6715314 , a babeczki klepia w klawiaturke smiech.gif Z Współczuję. Ja kiedy nudzę się w pracy filtruję z pewnym facetem, którego poznałam na Kafe. Bywa gorąco. :D Nie chciałoby mi się skoro zawsze mogę napisać do niego: cykij fotkę w jakim majtkach jesteś w pracy. :D

Gość gość
Tak więc żal mi was kobiety. :( Jakie to musi być nudne ciągle wymyślać prova i czytać takie nudy. :(

Gość gość
Fakt, mnie ten rozdział kafeterii też bardzo śmieszy, nie ukrywam, Dzieci nie mam, ale mam siostrzeńców i bratanków obu płci. Staram się być dobrą ciotką, ale czasami nie wytrzymuję. Niby poważne tematy są tu poruszane, ale chyba przedszkolaki tu w większośc***iszą na temat rodzicielstwa. Babcie, na 99% teściowe są wrogami nr1, najważniejszym problemem wybór wózka, aby koleżance oko zbielało. O wychowaniu dziecka i problemów z tym związanych niewiele, a jak już są, są i winni - teściowie. Reasumując, całkiem rozrywkowy topik, pośmiać się można.

Gość gość
jalowko vs klacze rozplodowe :D

Gość gość
Dlatego omijam ten dział, no teraz był na głównej i wcześniej. Żałosne, że tu siedzicie. Kafe daje tyle ciekawych możliwości. :P Seksownych niesamowicie.

Gość gość Natalka
Ja mam 3 dzieci, ale też nigdy tak się nie ubawię jak na tym topiku, wspaniała rozrywka

Gość gość
gość dziś Och, wybacz. Nie bywam pod budka z piwem, więc nie zauważyłam. oczko.gif & Niestety, Twoja wypowiedź była straszna, a "hahaha" to pogłębiło. Rozumiem, że chodziło Ci o efekt szyder, ale wyszło prostacko. Xxxxx No była i co z tego ? Masz z tym jakis problem , ze tak przezywasz ? Spac nie będziesz mogla ;)

Gość gość
gość dziś Pytanie co wy tutaj godzinami robicie, zamiast zajmowac sie dzieckiem. Tak wychowujecie, ze rosna bezczelne potwory a nie dzieci. x Jak widać jeden już tutaj jest. Bezczelny bachor, który który się cieszy ile nieszczęść go ominęło. Widzisz wiele matek siedzi tutaj, bo ma z czymś problem i szuka pomocy. I matką nie jest się tylko do 6-8mego rż. :)

Gość gość
Ja już nie piszę na tym forum, ale czasami poczytuję. I uważam, że część użytkowników powinna zastanowić się bad sobą. O czy pisać? który krem jest lepszy dla niemowlęcia? dla jednych dzieci lepszy jest ten, dla drugich inny. Nie każdemu dziecku ten sam krem pomaga. Co by to było gdybyśmy wszystkie jeden, ten sam kosmetyk stosowały" Lepiej w doborze środków pielęgnacyjnych dzieci stosować się do zaleceń lekarza, a w przypadku nas, mam dobrej kosmetyczki. Oni powinni dobrać odpowiednie srodki pielęgnacyjne a nie przypadkowe osoby z kafe. A na tym forum poleca się coś, komuś, bez sensu - głupie baby to kupią? Fakt, jakieś niepoważne forum, więcej złego niż dobrego czyni.

Gość gość
gość dziś A to moje i kolezanki z pracy soczyste prowo http://f.kafeteria.pl/temat/f10/moj-facet-ma- zone-a-ja-nie-wiem-co-dalej-bo-jestem-w-ciazy-p_6715314 , a babeczki klepia w klawiaturke x Wow, tylko jeden link? A napisałaś, ze ciągle coś zakładacie. Zdradź więcej twoich tematów. Będę wiedzieć gdzie się podszyć.

Gość gość
Ej, nie "spółkują", ale "przytulają się" smiech.gif Bez wulgaryzmów! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Nie ja jestem autorką tych słów, ale wydaje mi się, że to nie wulgaryzm. Można było napisać dosadniej co robią 2 osoby, niekoniecznie po ślubie. Jakoś tę czynność, którą w większości sami stosujemy na co dzień trzeba było nazwać. Przytulanie? Ja się przytulam do babci, rodziców, rodzeństwa, dzieci [przede wszystkim],kilku koleżanek, spółkuję tylko z jednym, wybranym panem, swoim mężem. Znasz lepsze słowo na czynność, którą wykonujemy dość często? Kochamy się? Oczywiście, z rodzicami też się kochamy, ale pewnych czynności z nimi nie wykonujemy :D Spółkowanie to wulgaryzm? Dziwne, ja tak dzieciom nasz związek Tłumaczę [dzieci małe, tłumaczenie przyjmują do wiadomosci, kiedyś im rozszerzę tę wiedzę} :D

Gość gość
Ej, nie "spółkują", ale "przytulają się" smiech.gif Bez wulgaryzmów! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Nie ja jestem autorką tych słów, ale wydaje mi się, że to nie wulgaryzm. Można było napisać dosadniej co robią 2 osoby, niekoniecznie po ślubie. Jakoś tę czynność, którą w większości sami stosujemy na co dzień trzeba było nazwać. Przytulanie? Ja się przytulam do babci, rodziców, rodzeństwa, dzieci [przede wszystkim],kilku koleżanek, spółkuję tylko z jednym, wybranym panem, swoim mężem. Znasz lepsze słowo na czynność, którą wykonujemy dość często? Kochamy się? Oczywiście, z rodzicami też się kochamy, ale pewnych czynności z nimi nie wykonujemy :D Spółkowanie to wulgaryzm? Dziwne, ja tak dzieciom nasz związek Tłumaczę [dzieci małe, tłumaczenie przyjmują do wiadomosci, kiedyś im rozszerzę tę wiedzę} :D

Gość gość
gość dziś To "przytulanie" to słowo wzięte żywcem z topiku dla staraczek. One własnie się "przytulają" w dni płodne :-P

Gość gość
gość dziś Czyli w okolicach "owulki".

Gość gość
" Ojciec dziecka nie płaci alimentów, to jest śmieszne? " Generalnie nie, i jako wredna bezdzietna czynnie bronię normalnych alimentów i np. tego, że liczy się wkład niefinansowy w postaci opieki itp. (sama od bio-ojca ledwo co widziałam). Paskudna jestem, co nie? x A co do staraczek to tez kilka razy poczytałam, pośmiałam się, zszokowałam jak można tak przedmiotowo traktować swój związek i partnera i potem olałam. Uważam, że część z nich jest zaburzona i tyle. I one nie spółkują, a SERDUSZKUJĄ ;)