Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Katowic czy do Warszawy

Polecane posty

Gość gość

Gdzie sie przeprowadzic, dodam że nie jestem przyzwyczajona do dużych miast , mieszkam w bardzo małym miasteczku, w Wawie byłam kilka razy dosłownie przejazdem i bardzo źle sie tam czułam sama nie wiem czemu, w Katowicach czułam sie bardziej swobodnie ale tam byłam tylko raz wiec trudno okreslić ale moze Wy mi podpowiecie o swoich odczuciach ... od mojego miasta mam dwa razy blizej do stolicy no ale to zle samopuczucie, sama nie wiem, oba miasta są duże a na tym mi zależy, praca,rozwój,ciekawe wydarzenia,czekam na Wasze opinie :)

Gość gość
Do Opola do Opola do Opola do Opola do Opola do Opola czemu nikt nie chce się do opola przeprowadzić do Opola jeszcze raz do Opola do Opola do Opola

Gość gość
KATOWICE rules:D Z resztą, wszyscy z Katowic jak wiecie, są bardzo mili i kulturalni :)

Gość gość
No koorfa powtarzam po raz setny do Opola idioto do Opola do Opola idioto tylko do Opola bo opole to stolica polskiej piosenki więc do Opola

Gość gość
Tylko i wyłącznie do Opola!!!

Gość obecny
dla humanistów, ekonomistów lub innych bankowców Warszawa jest idealna jako miejsce zamieszkania , poza tym na pierwszym miejscu poszukiwanych pracowników jest - kucharz a potem długo NIC i dopiero lekarza potrzebują zatrudnić , Warszawa - miasto komercyjne , gdzie przemysłu od dawna brak ! dla umysłów ścisłych i szukających pracy w przemyśle polecam Bielsko-Biała i Tychy

Gość gość
Autorze/rko czemu nie wyprowadzisz się do opola z pewnością jest większe od twojego miasteczka więc na pewno jest sto razy lepsze i fajniejsze od twojej dziury i wiochy więc do Opola byłaś kiedyś w Opolu?

Gość gość
Ja polecam opole tylko opole

Gość gość
Up

Gość gość
Czy to była ironia?

Gość gość
Z uprzejmością ludzi z Kato?

Gość gość
up

Gość gość
Up