Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 82nn89

uległa dominujący

Polecane posty

Gość 82nn89

Mam taką fantazję... Chcę, żeby wrócił z pracy do domu, który musiałby być idealnie czysty i sprawdziłby każdy zakamarek. Jeśli znalazłby najmniejszy brud, musiałabym zostać ukarana. Rozkazałby mi się rozebrać a sam ściągnąłby spodnie i majtki. Kazałby mi uklęknąć i w takiej pozycji podejść do siebie. Powiedziałby, że w tym domu jestem jego własnością, suką, szmatą i jakkolwiek mnie nazwie - tym właśnie jestem. Usiadłby wygodnie na łóżku i kazałby mi rozszerzyć nogi. Naśliniłby palce patrząc mi w oczy i zacząłby kreślić kółka wokół mojej cipki, dotarłby do mojej łechtaczki i chwilę by mi ją podrażniał, dosłownie parę chwil, bo i tak byłabym już cała mokra. Wsadziłby we mnie gwałtownie dwa palce i wykonał parę szybkich ruchów, poczym włożyłby mi je do ust, mówiąc "zliż to, suko"

Gość gość
a kogo to obchodzi? :o

Gość 82nnn89
Posłusznie wykonałabym rozkaz, a on kazałby mi położyć się na jego kolanach. Bez żadnych protestów ułożyłabym się na nim, dając mu wygodny dostęp do swojego tyłka. Pogładziłby go chwilę, sięgając raz jeszcze do mojej c**y i rozsmarowałby moje soki po pośladkach - żeby razy bolały mocniej. Pierwszy klaps byłby delikatny, niemal pieszczotliwy, ale tylko pierwszy.

Gość gość
dobra, won. Nudzisz! Idź zobacz czy cię w kuchni nie ma.

Gość 82nnn89
Każdy kolejny byłby coraz bardziej dotkliwy, ale to nie byłaby wystarczająca kara. Gdy moja pupa byłaby już cała czerwona i wrażliwa na najmniejszy dotyk, rozkazałby mi znów przed sobą klęknąć i zająć się jego penisem. Zaczęłabym lizać całą jego okolicę, ale on zniecierpliwiłby się i złapałby mnie za włosy, podnosząc lekko moją głowę i wepchałby mi k****a głęboko do gardła. Pieprzyłby mnie w usta,jakby to była cipka poczym by przestał i dalej kazał mi robić to samej. Nie zważając na odruchy wymiotne połykałabym tak jego k****a, ale nie wytrzymałabym długo, bo chciałabym go dalej lizać i pieścić delikatniej. Zobaczyłabym, że przystał na tę propozycję, ale wiedziałabym, że jest niezadowolony, że nie wykonuję rozkazów i próbuję działać po swojemu.

Gość gość
Ujęłabym jego penisa w dłoń i zaczęłabym wykonywać bardzo szybkie ruchy, a mój język pieściłby jaja i okolice. Zeszłabym językiem nieco dalej, cały czas szybko waląc mu konia.

Gość gość
zabrałby moją rękę, podniósł mnie z klęczek i cisnął na łóżko. Kazałby mi się mocno wypiąc i teraz on dobrałby się językiem do mojej cipy. Nie wkładałby w nią palców, by dostać ją idealnie ciasną przy pierwszym pchnięciu kutasem. Gdy jęczałabym już z podniecenia, zbyt bliska orgazmu, zapomniałabym o tym, że to on jest tutaj Panem i wróciłabym do jego pały. Ssałabym go przez chwilę z takim uwielbieniem, na jakie zasługuję, a potem usiadłabym mu na twarzy cipką i delikatnie poruszałabym się, karząc mu walić sobie konia.

Gość gość
żałosne i schematyczne są te relacje pan-suka, w ogóle mnie to nie jara

Gość gość
Kiedy bym już doszła, a połowa jego twarzy byłaby cała w moich sokach, zaczęłabym go całować i nadziałabym się wreszcie na jego nabrzmiałego kutasa.

Gość gość
Po chwili odwróciłabym sie do niego plecami i raz jeszcze go dosiadła - tym razem tak, żeby mógł w pełnej krasie obejrzeć, jak kutas rytmicznie wchodzi w cipę. On ująłby mnie za biodra, zatrzymując moje ruchy, wykonałby parę pchnięć i zrzuciłby mnie z siebie. Położyłby mnie na brzuchu i zacząłby mnie rżnąć, trzymając mnie mocno za gardło, a ja ściskałabym jego pośladki.

Gość gość
Później odwróciłby mnie na łyżeczkę i patrząc mu w oczy, zobaczyłabym, że jest bliski orgazmu. Objęłabym go mocno, a on rozlałby się cały w moim środku. KONIEC ELO tak, jest to dość schematyczne. Nie lubię zbytnio klimatów bdsm. tylko taki lajcik. to,co niektórzy ludzie wyprawiają w lateksach to aż ochyda.

Chcę, żeby wrócił z pracy do domu, który musiałby być idealnie czysty i sprawdziłby każdy zakamarek. Jeśli znalazłby najmniejszy brud, musiałabym zostać ukarana. x tak wygląda duża ilość małżeństw, mu Ci to doświadczona żona!

Gość gość
wiem :)