Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co wy widzicie w tych wszystkich zwiazkach, rodzeniu dzieci

Polecane posty

Gość gość

itd. Nie wierze w milosc... ba nawet jestem pewna ze cos takiego jak milosc nie istnieje. Wiec nei wciskajcie mi tu kitu o jakichs 2 polowkach jablka czy cos tam. Milosci nie ma i koniec! Wszystkie malzenstwa ktore znam psuja sie, dzieje sie w nich zle albo bardzo zle.. faceci zdradzaja... kobiety szukaja nowych doznan. Po co ten caly cyrk i te Hollywodzkie szopki. Kino zrylo ludziom mozg na amen

Gość gość Sylvia
Tak sie dzieje jak w związkach nie ma Boga,tak sie dzieje jesli związek nie jest budowany na fundamencie Biga.Tylko Bóg obdarza miłoscią prawdziwą i tylko Bóg błogosławi takim związkom ,bo Bóg jest Miłością!

Gość gość
Widzisz, masz złe doświadczenia, a człowiek przeważnie wystawia ocenę na bazie tego co sam wie lub widzi. Ja znam sporo udanych związków, szczęśliwych par. Niektore z bardzo dlugim stazem, m.in. 35 lat. Znam wielu mezczyzn ktorzy nigdy nie zdradzili swych partnerek oraz kobiet ktore nie szukaja dodatkowych doznan. A więc znam ludzi, sytuacje, uczucia które wprost przeczą Twojej teorii. O miłość trzeba jednak dbać, ludzie o tym zapominają. Często tez wchodzą w zwiazki gdzie spoiwem wcale nie jest miłość bądź nie dojrzeli do niej, nie rozumieją jej istoty i wtedy często się dzieje tak jak piszesz. Życzę spełnionej, mądrej miłości.

Gość gość
"Kino zrylo ludziom mozg na amen" Nie kino, tylko religie :D

Gość gość
Uscislam, nie religie a BRAK religii i zasad moralnych w życiu. Autorko, współczuję przykrych doswiadczen, w mojej rodzinie, wśród przyjaciół, znajomych, większość żyje zgodnie i cieszą się sobą w malzenstwach. Zdarzyło się parę rozwodów, jeden z nieudacznikiem, jeden z narcyzem, jeden z malwersantem finansowym. Kobiety kochały, zawiodly się, potem rozwiodly, i zalozyly nowe szczesliwe rodziny.

Gość gość
Bez zasad moralnych dobry zwiazek sie nie uda - a bez religii jak najbardziej!

Gość gość
dokladnie religie ryja potrzebna jest poligamia jak w innych zwierzetach

Gość gość
ummm poligamia :)

Gość gość
Przede wszystkim potrzebny jest ROZUM!!!

Gość gość
Sylwi to nie sluchaj bo ona taka swietojebliwa , ale nie wazne ,ze ja stary po rogach wali :D

Gość gość
...a sylwia zgodnie z prawym boga sie nie rozwodzi tylko dalej lize mezowska wilgotna po innej cipce faje :D

Gość gość
ha!

Gość gość
to prawda coraz wiecej singli koncept rodizny odchodzi do lamusa

Gość gość
bo k***ska ciągnie do cipki :P nigdzie k***sek się nie czuje lepiej.

Gość gość
gratuluje myslenia... jestem 3 lata po slubie i dopiero rozumie ze byl najwiekszy blad mego zycia

Gość gość
dokladnie!

Gość gość
Rodzina nie odchodzi do lamusa tylko rodzi się więcej opóźnionych umysłowo ludzi. Niezdolnych do założenia rodziny.