Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muusia

sierpniowe mamy 2016 cz. III

Polecane posty

Gość gość
Upupup

Gość gość
Up

Rzosowa o matko!!!! Ale nie fajne przezycia! I maly tez przy okazji szoku doznal czy nie? Bo moj syn wczoraj wizek z mala przechulol i glowa w dol byla ale nic sie nie wystraszyla! Moja sama psobie siada

Gość monika900
Gościu co to w ogóle za głupie pytanie? Jak można sie wstydzić swojego dziecka?moze jakiegoś zbuntowanego i robiącego głupie rzeczy nastolatka ale niemowlaka? Oczywiście ze sie nie wstydzę! Jestem dumna z każdego mama, z każdego brawo. Ostatnio mały mowi jeszcze bam jak coś zrzuci :) Skąd w ogóle takie pytanie?

Gość monika900
RZSowa to straszne przeżycia miałaś dzisiaj...ale to co Tymkowi sie stało to tez przerażajace. Nic mu nie jest? Nie mógł ktoś z rodzeństwa podjechać? Ważne ze mamie nic nie jest!

Gość RZSowa
Z Tymkiem ok. Jak sie zapina nosidelko to ten pas co w poprzek idzie podklada sie pod takie zakładki a ja go nie podlozylam i chyba dlatego przy zakręcie go przechylilo i juz. Corka siedziala z przodu i nagle mówi ze się Tymek przewrocil, patrzę a on przykryty tym nosidełkiem jak żołw. Muusia fajnie ze Lilka juz siada.

Gość monika900
Dobrze ze córka Ci w porę powiedziała i ze nie upadł z siedzenia My mamy bazę do fotelika i tam nie ma takiej możliwości zeby dziecko zle przypiąć RZSowa zeszły juz troche z Ciebie emocje? Czy jeszcze sie denerwujesz?

Monia moze gosciowi chodzilo o to ze nie wstawilas tu linka ze zdjeciem. Tylko to mi do glowy przyszlo bo tez nie zrozumialam goscia

Gość gośćMalwa
RZSowa najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło i z mamą i z Tymkiem. Ale nerwów sporo Cię to wszystko musiało kosztować. A zlecili mamie jakieś badania w prychodni aby dowiedzieć się co to było?

Gość monika900
chetnie się dowiem skad takie pytanie

Gość RZSowa
Malwa niby ja pytali czy nie chce do szpitala ale juz jak oni przyjechali to czuła sie lepiej i nie chciała jechac. Zalecili badania w przychodni. Monia ja tez to odebrałam jako uwage o braku wstawienia zdjęcia. Sama kiedys Cie poprosiłam byś wstawila zdjęcie Leosia.

Gość monika900
Dziewczyny nie chce wstawiać zdjęcia ze względu na to ze pełno tu ludzi którzy nas obserwują a się nie odzywają, wychodzi to dopiero wtedy jak jest jakaś afera i wtedy te mamuśki wyskakują. Chętnie pokaże małego Tobie albo Muusi ale nie publicznie całej reszcie ponieważ. chce chronić prywatność mojego dziecka. Nie mam zaufania do innych osób a mam wrażenie ze jest tu ich sporo i cieżko cokolwiek o nich powiedzieć bo przeważnie sa cicho a jak juz sie odezwa to nie prezentują się ze zbyt dobrej strony. Chociażby gość który zadał to pytanie...sam chroni swojej prywatności a dopomina sie o to zeby zobaczyć moje dziecko. Po co? Jakos nie mam zaufania...

Gość gość Agnieszka
Rzsowa no to miałaś nerwówkę. Była u mnie dwa dni babcia i jestem totalnie wykończona. Ma 96 lat, bardzo źle słyszy przez co ciężko się z nią porozumieć. W nocy trzeba jej pilnować a wstawanie do trójki jest jednak ponad moje siły. A jak zaczęła wyrywać córce z rąk zabawki i dawać małemu "bo on malutki" to myślałam że wybuchnę.

Monia to ja chetnie Leosia na mejlu zobacze:) Aga to wspolczuje. Ja mam dziadka 93 lata i wiem cos o tym.

Gość monika900
Muusia to podaj emaila :)

Gość monika900
u nas nocka z wieloma pobudkami i z dwoma karmieniami, co nie zdazylo sie juz od kilku miesiecy

Gość gośćXXXV
U nas też od paru dni częstsze pobudki... Nie wiem czy to zęby czy skok. Ale zębów za bardzo nie widać.

Gość monika900
nas ogolnie meczą zęby ale jak malego boli to się przewaznie budzi z placzem i uspokaja dopiero po przeciwbolowych a dzisiaj to nie wiem co to bylo w nocy, przekrecal sie na brzuch i zagladal z lozeczka na nas. gaworzyl, bawil się maskotka, pelzal po lozeczku i dopiero po jakims czasie zaczynal marudzic a potem plakac i tak srednio co dwie godziny rozwiazal nawet troczki od ochraniaczy na lozeczko :) wiec tej nocy nie wyglądalo mi to na zęby

Gość gośćMalwa
U nas również częste pobudki ale zauważyłam,że jak jest zmiana pogody to wtedy gorzej śpi. Wczoraj było ładnie,a w nocy padało. Może rośnie mi mały meteopata :P Po prostu mam takie dziecko i muszę się z tym pogodzić,ze nie dane mi będzie pospać w nocy a nie szukać wymówek.

Gość gośćMalwa
Monika bardzo mi się spodobała Twoja odpowiedź gościowi względem zdjęć. Bardzo mądrą i przemyślana. RZSowa,a jak wrocisz do pracy to Tymek idzie do żłobka czy będzie z mężem się wymieniać opieką?

Gość monika900
dziewczyny ktore macie dwojke dzieci, duza roznice odczuwacie przy wychowywaniu jednego a dwojki? jest podobnie czy jednak duzo ciezej? pytam z ciekawosci :) i tak przyszłościowo :)

Gość gość
up

Gość gość
up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up

Gość monika900
zrobilam malemu dzisiaj jajecznice na parze ale nie chce jesc :( nie akceptuje niczego co ma inna konsystencje niz papka :(

Gość gość
up

Gość RZSowa
Dziewczyny jakie kasze dodajecie do owoców? Mam na myśli te gotowane. Bo ja tylko platki jaglane i kukurydzianą dodaje a chciałabym cos innego podać.

Gość gość
up

Gość gość
q

Gość gość
qaqq

Gość gość
durna kafeteria