Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alidya na cellulit jaka jest skutecznosć?

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii na temat zabiegu Alidya na cellulit. Czy ktoś Was go robił? jakie efekty są? czy sam zabieg boli?

Gość fit_ona32
Zabieg polega na nakłuwaniu skóry mini igiełką - wtedy wstrzykiwany jest preparat. uczucie jest jak przy pobraniu krwi, delikatne ukłucie, jak komar coś. kilka razy zabieg się powtarza, ale warto - dla tak gładkich nóg warto! :)

Gość gość
Robiłam ten zabieg w Estime w Poznaniu na Ułańskiej. Ból jakiś wielki to nie był - wiadomo było czuć lekkie ukłucia, ale to jak zawsze przy mezoterapiach. To nakłuwanie w połączeniu z masażami w serii kilku zabiegów (zależy kto jak duży ma cellulit) daj efekt.

Gość dewuka
Efekty są! ja miałam zeszłej wiosny 10 zabiegów. Mąż mi zafundował przed naszą podróżą poślubną żebym się lepiej czuła na plaży. Efekt naprawdę niezły - ostatni raz tak gładkie uda miałam chyba gdzieś w podstawówce. :)

Gość oikal
czytałam o tym zabiegu i podobno można go robić na różne części ciała. dużo osób chwali efekty i tak się zastanawiam czy ud sobie nie poprawić, bo nie wyglądają jakby można było pokazać się w bikinii...