Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przychodzę dziś do Urzędu pracy a tam

Polecane posty

Gość gość

pani mnie wita ze skwaszoną miną... W ogóle tych ludzi tam traktują jak bydło jakieś ! Mówię do niej że na 99% znalazłam pracę a ta się mnie pyta dlaczego karmię urząd zwolnieniami lekarskimi i dlaczego nie pracuję od 15 lat? Hellloł! Jesteśmy w PL a nie w USA! Te panie są oderwane od rzeczywistości chyba! Przecież ja pracuję cały czas!

Gość gość
Czy ona myśli, że ja bym nie chciała być zatrudnioną na 1,5 etatu czyli tak jak pracuję? Czy ta kobieta wie jak trudno dziś pokryć koszta pracy ? Wie ile kosztuje życie? Czy będąc uczciwym można w ogóle żyć? NIE!

Gość gość
Trzeba przez 15 lat na czarno robić żeby w ogóle ubiegać się o jakąś jałmużnę na poczet tych kosztów! Dramat proszę państwa!

Gość gość
Ale co? Ja przychodzę i witają mnie panie ze skwaszonymi minami oderwane od realiów, to ja mam się silić na szczerość wobec nich? A z jakiej racji? Może mam im jeszcze zdradzić receptę na majętność finansową?

Gość gość
Prawda jest taka, że ja mam to wszystko w d***e. Starać się będę tylko dla tych, którzy nie chcą mojej ktrzywdy i tylko ich zamierzam szanować! Reszta mi może skoczyć!

Gość gość
Od dziś, wszyscy, którzy chcą mnie wyrolować, mają u mnie przechlapane. Albo grasz ze mną do jednej bramki, albo to ja cię ogram bo ja zawsze wygrywam!