Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci moga lubic kobiete ktora im sie nie podoba fizycznie??

Polecane posty

Gość gość
ja się kiedyś zakochałam w brzydalu chociaż przy pierwszym poznaniu miałam tylko myśl dlaczego nie mogę pracować z kims ladniejszym,a potem wpadałam i podniecał mnie

Gość gość
chciałam go ale był tchórzliwy i dzwonił tylko jak się nawalił w srodku nocy czym mnie rozeźlił ,i jeszcze tym ze musiałam czekac na ksiecia ,odwagi nabrał jak było za pozno

Gość gość
Uroda niewątliwe pomaga i ułatwia kontakt, jako facet potwierdzam w całej rozciągłości i rzeczywiście dajemy większe fory takiej osobie i stajemy się mniej "krytyczni" ale jak wspomniałem wcześniej, nawet Claudia Shiffer się opatrzy, jeśli nie ma tego lepu. Dlatego nawet jak laska nie do konca była w moim typie, dawałem sobie szanse, bo jak naprawdę kogoś polubisz, jakoś zaczyna Ci się podobać :)

Gość gość
Mogą lubić. Zadałaś pytanie w Uczuciowym, więc chcesz wiedzieć czy masz szanse u kogoś, komu sie nie podobasz. Owszem, masz. Ale po co :D chcesz , zeby ktoś cie miał za takie sobie ruuchadlo? :D

Gość gość
02:54 Ciekawe czy ona ci dawała szanse, szczególnie jak wyczuwała , ze jest brzydsza alternatywa :D faceci to by wszystko zaroochali.

Gość gość
chyba twoi koledzy

Gość gość
2:58 Wyzej napisalam skad pomysl na temat, i co ze w uczuciowym, moze ciagle tutaj siedze i dodaje tematy jak leci?:D Akurat ja jestem z tych pieknych, takze mam szczescie :)

Gość gość
Te brzydule, którym "dajecie szanse po bliższym poznaniu" zasługują na kogoś, komu sie podobają i kto je naprawdę doceni.

Gość gość
03:03 nie jestes pewna czy jestes w czyimś typie :D

Gość gość
Temat troche zboczyl wiec uciekam . dobranoc i dzieki za odpowiedz

Gość gość
02:43 Sa zdradzane, to jasne, ale za to gotują obiadki i pieką pyszne ciasta :D

Gość gość
Dlatego ja odseparowalam sie od facetów. Bo kazda babke wykorzystaja. Na zone wezma potulna, pelniaca role matki dla nich i ich dzieciakow ktore zona urodzi ,a na boku doopy nie zawsze ladne ale goscinne w kroku z ktorych sie smieja i obgaduja do znajomych jaka łatwa i naiwna. Lepiej trzymac sie od nich z dala

Gość gość
Oczywiście że tak.

Gość gość
Mogą, ale potrzeba więcej czasu, aby się poznać. Potrzeba tez więcej wysiłku ze strony kobiety, musi przy tym być pewna siebie, znać swoje wartości i nie przejmować się tym, że nie jest najpiękniejsza.

Gość gość
Mogą lubić, ale tylko jako koleżankę, przyjaciółkę. Do seksu potrzebna jest już wzajemna atrakcyjność inaczej jesteś tylko zbiornikiem na nasienie, gumową lalą.

Gość gość
Mogą lubić, ale tylko lubić i nic więcej.

Gość gość
Musi być miedzy nimi to coś.

Gość gość
Z braku laku

Gość gość
Nie pocieszajcie się. Lubić można każdego człowieka bez względu na wygląd czy kasę. Mam na mysli szczerą sympatię skierowaną ku osobie, a nie jej pieniądzom/znajomościom itp.

Gość gość
01:45 Cos takiego nie istnieje

Gość gość
Polubić cię może ale jedyny seks na jaki możesz liczyć to zrobienie mu dobrze ręką po ciemku :-P

Gość gość
to jeszcze malo widzialas, spoko naiwnosc mija z wiekiem wraz ze zdobywaniem doswiadczenia