Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mwe3

lekarz rodzinny

Polecane posty

Kiedy lekarz rodzinny ma obowi膮zek przyjecha膰 na wizyt臋 domow膮? Prze偶y艂am ostatnio smutn膮 sytuacj臋 kiedy do naszej Baci 83 letniej kt贸ra ca艂e 偶ycie p艂aci艂a sk艂adki lekarz odm贸wi艂 wizyty domowej, argumentuj膮c 偶e wnuki maj膮 samochody i mog膮 j膮 przywie藕膰 do przychodni . Babcia nie jest w stanie wsi膮艣膰 do samochodu...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
na pewno lekarza nie powinno obchodzi膰 to, czy ma wnuki i samochody. Skoro p艂aci艂a sk艂adki powinien przyjecha膰, 艂askie nie robi. Ewentualnie jak nie ma ch臋tnych i nie da rady nic z tym z robi膰, to prywatnie, ale nie widz臋 sensu p艂aci膰 skoro lekarz jest zobowi膮zany pom贸c. Mo偶e p贸jd藕 do przychodni i zg艂o艣 ten problem? 偶e lekarz odm贸wi艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do naszych dziadk贸w przyje偶d偶a internista. Nie robi z tym 偶adnych problem贸w. Je艣li jeste艣 z Wroc艂awia i okolic, polecam www.internista-wroclaw.pl . Skoro z tamtym nie idzie si臋 dogada膰, ja bym mu bliskiej osoby nie powierzy艂a pod opiek臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 balbina412
Tutaj https://www.unimed-nzoz.pl/lekarz-rodzinny/ si臋 przepisz. U nich nie ma kolejek i maj膮 wizyty domowe. Wszystko jest na stronie. Jak sobie pomy艣l臋 ile przez te wszystkie lata wyda艂am kasy na s艂u偶b臋 zdrowa i sk艂adkach i ile sp臋dzi艂am czasu w kolejkach do lekarza czy na badania, to mnie krew zalewa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam dwie lekarki rodzinne, nic nie pomagaj膮 ludziom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ana

ja znam super lekarza baansiuka z Lubonia ka偶demu takiego 偶ycz臋.聽

Udost臋pnij ten post