Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga kreska bardzo slaba a okres

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnia miesiączkę mialam 01.02.17 moj cykl trwa 28dni wczoraj dostalam jasno brązowego delikatnego plamienia tylko podczas pocierania sie papierem. Kocham sie z mezem w dni płodne bez zabezpieczenia. Zrobilam test w dzien spodziewanej miesoaczki test pokazuje mi druga bardzo slaba kreseczke dzis zrobilam ponownie test i znow bardzo slaba kreska czy to ciaza ? Czy test moze sie mylic

Gość gość
prawdopodobnie jesteś w ciaży, a plamienia sa niepokojące. Idź do lekarza na cos na podtrzymanie. jeśli nie ma silnego krwawienia, to jest szansa na utrzymanie ciąży. Ale na tym etapie wszystko moze się zdarzyć.

Gość gość
idź na beta hcg

Gość gość
I co wyszło? Ja tak miałam przy ciąży pozamacicznej. Na początku plamienia, myślałam ze okres się rozkręca ale plamienie ustało, zrobiłam test i wyszła blada druga kreseczka. Beta potwierdziła ciążę ale dwa tyg później okazło się że ciąża ulokowała się w jajowodzie nie w macicy.

Gość gość 1343yr2y4r9242
ja też miałam blada kreskę na teście, plamiłam na brązowo. Po wizycie u lekarza zaczełam brać Luteinę i dziś już mija 20sty tydzień ciąży , żadnych plamien (szybko mineły po leku) i wszystko póki co jest okej :) gratuluję ciąży :)

Gość gość
Zrób zdj i pokaż test ocenimy

Gość gość
zdjęcie? jak jest blada kreska i plamienia to niech leci na test z krwi po co forumowi eksperci od fotografii :D

Gość ciupciaczek1234
moja koleżanka miała tak samo, jesteś w ciąży :)