Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezsenność u 9 miesięczniaka .

Polecane posty

Gość gość

Witam Drogie Mamy ! Mam problem z 9 miesięcznym synkiem. Od ponad 2 tygodni moje dziecko prawie nie śpi. W dzień jedna drzemka na pół godziny,ewentualnie zaśnie na spacerze albo w samochodzie. Zasypia o 21-22,o 1 się budzi i już nie ma mowy o spaniu. Zasypia dopiero około 6 czasami nawet 7 i śpi 1,5 godziny. Nie płacze,nie marudzi,nie jęczy!!! Po prostu nie śpi. Byłam z nim wczoraj u lekarza bo wg mnie to jego nie spanie nie jest normalne. Wyniki z krwi,moczu,kału są prawidłowe,osłuchowo jest dobrze,nic mu nie jest. Pani doktor stwierdziła,że po prostu mały ma mniejsze zapotrzebowanie na sen. Poleciła podawanie herbatki z melisą przed snem ale to nie przynosi żadnych efektów. Testowałam wszystkie sposoby,znalezione w internecie. Nic nie działa! Dodam,że wykluczam ząbkowanie. Synek przy wychodzących dwóch pierwszych ząbkach zachowywał się zupełnie inaczej. Czy któraś z Was Mamusie miała podobny problem? Jak sobie z tym poradziłyście? Jaka może być właściwa przyczyna bezsenności u dziecka ?

Gość gość
Prosze o odpowiedź.

Gość gość
ja polecam wypróbować szumiącego misia Whisbear, odkąd zakupiłam to cudo mój maluch przesypia całe noce :) swojego kupowałam w sklepie www.vanillafrog.pl , ale wiem że mają także sklep stacjonarny bodajże we Wrocławiu :)