Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety

Czy jesteście zdradzane?

Polecane posty

Gość kobiety

Cześć Kobiety, czy jesteście zdradzane bądz przypuszczacie że jesteście. Może macie powody do braku zaufania????

Gość gość
nie! calowicice ufam mojemu mezowi, kochamy sie jak papozki nierozlaczki!

Gość gość
tak, ja mam kochanka a on kochanke

Gość gość
Nie wiem na 100%, ale nie mam przypuszczeń, że mnie zdradza. A ja jestem wierną żonką od początku.

Gość gość
Mój facet mnie nie zdradza, to wiem na 100%, on jest z tych co nie uznają zdrad i rozwodów a wielka miłość raz na całe życie. Ale znam takich co moim zdaniem mają zdradę we krwi, takie tykające bomby testosteronowe.

Tak zdradził mnie chłopak,dopóki nie włamałam sie na jego fb w zyciu bym sie nie dowiedziala, on nie miał zamiaru sie przyznac i dopóki go nie złapałam za ręke na goracym uczynku twierdził ze mi odbija i ze sobie cos ubzdurałam.. :)

Gość kobiety
jesteście razem?

Zostawiłam go,przyleciał na kolanach ale jest za pózno. Brzydze sie nim,nie wybacze..jak mu ze mna zle było i poleciał do młodszej, to niech teraz wypie...la. Ja osobiscie bym tego nigdy nie zrobila partnerowi i nikomu tego nie zycze..

Gość kobiety
Gratulujemy postawy :) silna babka z Ciebie

Wręcz przeciwnie jestem słaba jak mysz :) do tej pory to przezywam i płacze w poduszke ..,ciagle pisze,wydzwania zeby mu dac szanse..nie dam bo sie boje czy tego nie zrobi drugi raz a nikt mi nie da na to gwarancji..

Gość gość
Ponoć każdy facet zasługuje na drugą szansę ale u innej kobiety.

Gość gość gaba2
Ostatnio to coraz zadziej mnie posuwa jak prosze zeby mnie w******lto muwi ze jest zmeczony a wczesniej to mu sie to nie zdazalo bo naprzyklad w weekend to i 4-y przez noc walil mnie a teraz od niechcenia jak bzyknie mnie raz to wszystko, a ja dalej potrzebuje porzadnie byc przerznieta juz myslalam ze poszukam sobie faceta ktory bedzial mnie dymac a mnie sie bedzie podobal, narazie sie zastanawiam bo kupilam sobie dosyc dobre dilo z wygladu to identycze jak k***stylko ze szticzny. Dziewczyny co wy byscie zrobily na moim miejscu Prosze o konkretne pomysly DZIEKUJE

Gość facet 7777
a z kim oni zdradzają?? z wami ,mężatkami,matkami ,co znudzone są i rozczarowane obecnym życiem , możecie same mieć do siebie pretensje ,bo dla swojego faceta to przeważnie zmęczone jesteście, zapuszczacie się , głowa was co wieczór boli ,a oni co mają robić ?? znajdują takie jak wy ,tylko co o siebie dbają i nie marudzą na każdym kroku .... to samo dotyczy facetów ,kobiety zdradzają ich bo śmierdzi piwskiem codziennie,nie myje się ,a depilacja to dla gejów co najwyżej jest, nic z niczego się nie bierze i zdrada zdradzie nie równa,

Gość gość
14:34 Otoz to. Swiete slowa

Gość gość
Facet7777 Wybacz ale pierd*** farmazony

Gość facet  7777
farmazony to pierdo.... te co się żalą, niech pokażą jak wyglądają, kiedy u kosmetyczki były ... niech powiedzą kiedy zrobiły swojemu facetowi ostatni raz lod...a, niech się pochwalą kiedy seks z ich inicjatywy ostani raz był ?? święte rżną ,poszkodowane a prawda taka jest jest ,że człowiek przy nich mękę pańską ma,

Gość gość
Baby gorsze od chłopów.Same się proszą,a potem płacz i zgrzytanie zębów!

Gość gość
Facet..dobrze piszesz, tylko daruj tę depilację:)) Reszta się zgadza. Nie jestem zdradzana, bo mam temperament i glowa mnie nigdy nie boli:), a jak nawet boli, to zapominam o tym..A męzowi tez jestem wierna, bo..jego tez glowa nie boli:)

Gość gość
Facet, po raz kolejny masz rację. Zona powinna byc dziwką w lózku, nie lenic się, inicjowac, łapac za...hmm..męskie krocze, zaprosic na szybki spontan..

Gość gość
15.36-a Ciebie ktoś prosił o wypowiedź w typowo damskim wątku?

Gość facet 7777
ja nie piszę ,że jedno musi drugie zdradzać, jak są oboje dopasowani i dbają o siebie to będzie wszystko ok, w tym układzie oboje muszą chcieć i się starać i tak do końca życia niestety, bo jak jedno zachowa poziom ,a drugie się zapuści to kaszana murowana.. my faceci, tak jak kolega też potwierdził wyżej , też lubimy jak nas ktoś za jaja złapie i do sypialni zaprowadzi ,

Gość facet 7777
nie prosił tylko jak takie bzdury czytam to musiałem zabrac głos!!!!!

Gość gość
I ja tak robię jako żona, nie tylko piszę (o 15.46)...:)

Gość gość
Forum jest dla wszystkich, a męski glos jest pomocny. Mozna się dowiedziec o odczuciach drugiej strony.

Gość facet 7777
15:55 ,gratuluję komuś takiej żony:)

Gość gość
Facet...dziękuję. Przekażę męzowi:) Dla sprawiedliwosci-on robi takie same akcje wobec mnie:) Zostawi w polowie ciekawy film, grę..no, nie nie robię "podchodów" jak są mecze Ligii Mistrzów. Trochę wyczucia..:):)

Taa lodów wam sie zachciewa i łapania za jaja ale czasem trzeba sie jeszcze umyc :) a pózniej zdziwienie czego ona nie chce..

Gość gość
Tja... jak ja tak zaczęłam robić, kiedy posłuchałam męskich rad na necie to moje kochanie odwróciło sę do mnie i seks jest TYLKO z jego inicjatywy bo jak ja się staram to udaje, że myje się 30 min, a potem świnkami morskimi się zajmuje kolejne 15 min, a potem jeszcze godzinę na necie przesiedzi, aby się upewnić, że śpię i dopiero wchodzi do łóżka. A kiedy sobie dałam spokój i zaczęłąm mu odmawiać to zaczął za mna latać.

Gość facet 7777
lubie jak żona oblizuje moje spocone jaja