Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11monia

Księgowość w Warszawie

Polecane posty

Gość 11monia

Polecicie jakieś dobre biuro? Do prowadzenia spółki z o.o., więc muszą ogarniać pełne księgi, etc.

Gość dorotagl4
Tax360 na Lindleya, moim zdaniem jedno z lepszych biur księgowych w Warszawie.

Gość gość
jeżeli chodzi o warszawskie biura rachunkowe to zdecydowania gama na Myśliborskiej, działam pod ich opieką parę lat z hakiem, jeszcze jak biznes był bardzo malutki zaczynałam a udało mi się dojść do prężnie działającej firmy i Pani Grabowska i jej zespół zdecydowanie świetnie znają się na księgowości i można na nich polegać

Gość gość
Od kilku lat współpracuję z biurem rachunkowym Liczyk i w sumie nigdy nie narzekałam na kontakt z nimi. Mają też e-księgowość, więc można im wysyłać dokumenty online. Siedzibę mają w centrum na Filtrach, więc blisko wszędzie.

Gość gość
Mam bardzo dobre doświadczenia we współpracy z biurem http://www.sygnum.pl/ , naprawdę nie mam im zupełnie niczego do zarzucenia. Zawsze byli w stanie mi pomóc.

Gość gość
O co chodzi z tą e-księgowością? Nigdy się z tym nie spotkałam.

Gość gość
E-księgowość (w moim przypadku e-liczyk), polega na tym, że wszystkie sprawy z biurem załatwiam online. Przesyłam dokumenty, kontaktuję się mailowo lub przez księgę online itp.

Gość PorzeczkowaJ
jak dla mnie księgowość online to jedyne rozsądne rozwiązanie, biorąc pod uwagę szereg spraw, które musimy ogarnąć w między czasie. Rok temu nawiązałam współprace z firmą outsourcingową macaccounting.pl i bardzo sobie chwalę. Przede wszystkim jest to wygoda, bo nie trzeba biegać po biurach i dyskutowac z księgowością. Wszystko załatwiamy mailowo. Dodatkowo prowadzą nowoczesną księgowość - mam wgląd w swoje rachunki 24h/dobę w jakimkolwiek miejscu. Dla mnie to bardzo dobre rozwiązanie a jak wiadomo własny biznes zabiera każdą wolną chwilę

Gość gość
Ogólnie zatrudnianie firmy outsourcingowej jest bardzo opłacalne. Ja obecnie współpracuję z http://sygnum.pl/ i jestem naprawdę zadowolony z ich wysokich kompetencji.

Gość gość
Ile miesięcznie może kosztować korzystanie z e-liczyka?

Gość gość
Ceny zaczynają się od 150zł netto, ale ostateczna cena zależy indywidualnie od zakresu usług.

Gość MisiaMisko
Gama Grabowskich! Bardzo miło się z nimi współpracuje i widzę, że mam w porządku prowadzone papierki :D